Jump to content
LRforum

RR-CLASSIC

LRF Society
 • Content count

  1,147
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About RR-CLASSIC

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Mo i Rana

Previous Fields

 • Location / Bosted
  8614 Mo i Rana

Recent Profile Visitors

580 profile views
 1. Workshop manual til l320 4.2 SC

  Gratulerer med nybil da
 2. Tok du bilde av bilen din i dag?

  Hvor tung kan en kubbikmeter med snø bli? Hvor mye avsig blir det før den kollapser og blir til vann. Tenker mest på snøen på taket av hytta da. 23 grader takvinkel.
 3. Prosjekt -73 Range Rover

  Takker for tips, skal sjekke ut de leverandørene.
 4. Prosjekt -73 Range Rover

  Ser jo topp ut dette. Har du lakkert opp bakplatene på forseter? Og teppet over gearkasse, laget det selv? Mangler selv det meste av tepper.Vurderer å bestille fra Rimmer bros , men er usikker på hvordan de settene de selger er. Fant forøvrig teppet over gearkassa NOS hos Kingsley cars , men 38000kr synest jeg er i overkant.
 5. Workshop manual til l320 4.2 SC

  Kjøpe boka, eller bilen ?
 6. RRS knekte hjulbolter

  Min erfaring med dekkverksteder er at de slurver med tilltrekningsmoment når de monterer hjul. Selv bruker jeg alltid momentnøkkel. Fikk lagt på nye vinterdekk ifjor, og poengterte til selgeren at de skulle trekkest til med 140 Nm. Da jeg skulle bytte til sommerdekk klarte ikke slagtrekkeren min løsne muttrene. Tok fram latmannsarmen og skulle løsne, men de satt som f-n. Måtte til med rørforlenger for å løsne.Bare flaks at de ikke ødela bolt/mutter. Får litt angst av sånt. Nei, selvgjort er velgjort.
 7. Tungstartet Disco 2

  Også bare så det er sagt, sjekk i den røde kontakten på motorstyrings ecu for olje. Hvis det er olje dær, rens med egnet spray.
 8. Disco 2 starter ikke.

  Når du sier at bilen ikke vil starte.Hva mener du? Går motoren rundt med startmotoren, men nekter å tenne? Eller prøver den ikke å dra rundt?
 9. Hovedsikringen ryker i huset

  Ja, det er stor sannsynlighet for at du har trefase inn. Men så spørs det hvordan fasene er fordelt på kursene dine .Uheldige fordeling med flere store enfase laster på samme fase kan lage skjevlast. Få trikkeren til å sjekke med tangampermeter. Det vil være en god diagnoselesning. Svidde bunnskruer/dårlige kontaktpunkt vil være hovedmistenkt hvis bare en sikring blir varm hvis belastning er lik på alle fasene.
 10. Hovedsikringen ryker i huset

  Når det gjelder TN nett, så er strøm i L1-L2-L3 forskjøvet 120 grader, så øyeblikksverdien i N leder er ikke summen av de tre. Hadde det vert tilfelle måtte alle distrubisjonskabler hatt N leder med tre ganger kvadratet av faseledere.
 11. Ikke kjør bil i skiløypa

  Trodde ikke saltvann var regnet som utmark
 12. Cruisecontrol

  På min Disco 2 har cruisecontrol sviktet en gang. Da var det bremselysbryter som var defekt. Den har en kontakt for styring av bremselys, og en kontakt for signal til cruisecontrol. Lykke til med feilsøk, du finner nok ut av det.
 13. Td5. Knekt eksosbolt ingen piping m.m

  God følelse når ting går greit Flink du. God Helg.
×