Gå til innhold

RR-CLASSIC

LRF Society
  • Innlegg

    1 248
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Mo i Rana

Previous Fields

  • Location / Bosted
    8614 Mo i Rana

Nylige profilbesøk

2 502 profilvisninger

RR-CLASSIC sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (6/7)

  1. Kaffetreffet idag er flytta til cafe'en i Utskarpen. Forøvrig er det faste kaffetreffet siste Torsdag flytta fra Bimbo veikro, til Fregatten kafe på Ytteren. Dette pga endrede åpningstider på Bimbo ifb. Corona dritten.
  2. Hei. Ja hvor mye en slik motor vil koste hadde vert morsomt, eller kanskje skremmende å vite. 3.6 eller 4.4? Min 2007 funker heldigvis perfekt, men man vet jo aldri. Bank i bordet.
  3. Fått Discoen godkjent på pkk, en uke på overtid. Største jobben var opphengskuler, og bytta begge hjullagrene framme. Ble litt bekymret da det stod Britpart på oem navene jeg kjøpte fra Rimmer.Opphengskulene var ihvertfall original LR. Ser fram til de neste 300 000 km
  4. Får låne verktøy av en kompis som har både P38 og Disco 2 til helga. Kan spørre om han vet hvorfor det er slik
  5. Fant tråden etter at jeg kom hjem og fikk litt bedre tid til å søke. Det er forøvrig en tråd som Brage har lagt ut. Bra
  6. Hei godtfolk. Ble tillnermet slakt på PKK på Discoen. 13 2erfeil og 1 enerfeil. Mye bagateller, men må bytte alle opphengskulene, og et hjullager foran. Så da prøver jeg å lese meg litt opp på jobben. Husker det var noen som hadde lagt ut en bra tråd om dette på en P38 for en tid siden. Noen som husker/ har linken?
  7. Eneste "føler feil" som medfører stopp på motoren er veivaksel sensor. Alle andre har en default verdi som overtar hvis verdier er utenfor drivverdige verdier. I teorien i alle fall. Så her lukter det feil i dieseltilførsel ja, som flere har vert inne på.
  8. Takk for tilbudet Ketil, men jeg henter den hos Jan F ikveld. Tror den kan brukes, må vel få til noe med deler fra den gamle og, håper jeg. Uansett takk for tilbudet
  9. Jepp. Den som står i bilen begynte å lage ulyder. Hadde lekt ut nesten all olje.
  10. Ok, takk for hjelpen så langt. Kan kanskje bytte over akslingen fra den gamle kassen. Vet ikke hvor mye arbeid det kan være.
  11. Tja, er ikke sikker, men ser jo ut som det er litt igjen på den der, eller? Noen som vet bedre? Lafte? Roar? Noen med erfaring med disse kassene?
  12. Skal høre med Roar Moslet. Han vet sikkert hva som passer. Takk uansett.
×
×
  • Opprett ny...