Jump to content
LRforum

alexf

Members
 • Content Count

  303
 • Joined

 • Last visited

About alexf

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Bergen

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bergen

Recent Profile Visitors

459 profile views
 1. Noen som har bilde av denne montert?
 2. Mulig det kan være slitte endeledd eller hjullager.
 3. Hei, det er ikke overflaterust på skiven som gjør at bremsen pulserer? Har det samme på egolfen..
 4. Tanken med klappventilen er jo at dersom motor forventer luft fra egr stenger den klappventilen. Om da egr er blanket ut blir det for lite luft til motor. Når man ta ut klappventilen får motor alltid nok luft.
 5. Ser ut som det kommer fra tak. Jeg har hatt lekkasje i a-stolper grunnet feil bruk av clips, og lekkasje til dørk på passasjersiden forran grunnet slapt scuttle panel og vann ned i åpning til luftinntak til kupé. Har ikke takluke og tror det må være synderen da vannet ser ut som det kommer inn veldig høyt. Vet ikke om øverste hullet til klips i a-stolpen sitter lenger nede..
 6. En jeg kjenner har problemer med EGR vetil på sin discovery 3 2008 modell, samme som min. Han har også DPF og lurer på om det bare å kutte vekk driten og sette inn et rakt rør, samtidig som EGR blankes. Jeg har advart mot at slikt ikke er anbefalt og man bør heller sette inn nye EGR ventiler, men tenkte jeg skulle høre her på forumet... Hva bør man gjøre? Bytte EGR til nye, gjentaes etter behov. Blanke EGR og installere patch for å slette feilmelding. Blanke EGR og fjærne DPF, installere patch for å slette feilmelding.
 7. Ser ut til at nytt batteri gjorde susen ja
 8. Har hatt ute alle sikringene men klarer ikke peke på en bestemt som genererer strømtrekket. En teori er at jeg ikke ventet lenge nok for at bilen skulle sovne, en annen er at når man driver å napper ut sikringer og setter tilbake vil bilen holde seg våken. Det er mulig at det er en kontrollmodul som er dårlig og nekter å slå seg av. Tror uansett at batteriet må byttes da det ikke holder lading mere enn noen timer. Funn så langt. Bil låst med lask i panserbryter. Ventet ca 20 min. 1,3A Nappet FL18. Strømtrekk 0,5A Som ventet var det litt strømtrekk av F26 (luftfjæring kontroll modul) og F28 (webasto). Satt inn igjen FL18 og fant at F51 (AC) trekker 100mA og 54 memorymodulen i setet trakk 200mA kontinuerlig. Det ser altså ut som bilen ikke hadde lagt seg nedpå tilstrekkelig, må flashe eller bytte en ECU eller fler og har defekt batteri. Synes det var rart med memory Control modulen... Fant ingen feil på viskere, vindusheiser, låser, hengerkontakt, lys eller speil...
 9. Jeg kjøpte AMK kit inkl relee og byttet da hitatchi kompressoren hadde takket for seg. Grei jobb å bytte foruten en bolt som er veldig vanskelig å komme til når man demonterer. Synes AMK kompressoren bråker _veldig_ mye i forhold til hva hitachi kompressoren gjorde... Edit: flashet også ny software med iidtool
 10. Har ikke kortsluttet panserlåsen. Skal ta en ny sjekk i helgen med låst bil og lask i panserlås for å være sikker på at den har gitt seg. Mistenker hengerkontakt da jeg vet den er dårlig..
 11. Har funnet at den trekker 1,2A i dvale, altså er det jordfeil et sted. Noen tips til mulige syndere?
 12. Takk for svar. Hva bør strømtrekket være på en frisk D3? Noen som har erfaring med AGM batteri på D3?
 13. Har hatt startproblemer et par ganger nå. Sist etter at bilen hadde kjørt 2-3 mil totalt til og fra jobb. Bilen er lite brukt i disse avgiftsdagene til fordel for elbil og batteriet lider nok av mye småkjøring. Synes uansett at det er rart at batteriet er tomt for strøm dagen etter den har vært i bruk. Er det en anbefalt måte å finne ut om den har en jordfeil eller krypstrøm som tapper batteriet? Har nå tatt ut batteriet for lade fullt opp i boden før det monteres på nytt. Er det en anbefalt måte å finne ut om batteriet bør byttes ut? Batteriet er av type Sønnak 100Ah og ble satt inn for 4,5 år siden sammen med ny dynamo.
 14. Dagens batch er blank og luktfri. Mulig lanolin da.. bilen har stått i ro i solsteiken med nesen nedover liten bakke.
×
×
 • Create New...