Gå til innhold

Ragnarz

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Risør

Nylige profilbesøk

642 profilvisninger

Ragnarz sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Har en kamerat som er interessert i denne, har ikke mye peiling på disco selv da jeg kun kjører Defender. Noen som har vært borti den eller har noen er tips om hva jeg bør spør om/være oppmerksom på? https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=98502609&fks=98502609
  2. Eeeh har sjekket hjullager rund baut, alt virker tight. Fikk et tips på en annen tråd om mulig dårlig jording av abs modulen kan forårsake dette. I og med at den kommer og går.. Nesten som vakkel et eller annet sted ?
  3. Hei.. Har de berømte lysene i dashbordet som kommer på av og til. Når jeg måler motstand fra abs modulen til hver av hjula har jeg verdi på 2.27 på alle fire. Når jeg startet motor og måler på nytt gir det utslag på de to bake følere. .2.25 på høyre bak og 2.23 på venstre bak. Forhjula står fremdeles med 2.27. Kan dippen i motstand/spenning være årsak til 3 amigos? Som sagt så er det ikke konstant feil , 3 amigos kommer og går.. Noen som har noen forslag til hvor jeg fortsetter herfra?
  4. Fikk anbefalt den jeg òg.. Har byttet og fungerer fint den!
  5. Sjekk det enkleste først.. Har du nok kjølevæske? Min er i hvertfall kilen hvis nivået er litt lavt, da blir det ingen varme..
  6. Prøv å ta ut sikring til startsperre og sett den tilbake igjen.
  7. BTPE. Loggene fra Torsdagstesten forrige uke logget nær på 60 stk. Med god aurora og på SSB var det kontakt 5-5 fra Ålesund. Jeg selv har qth i Risør.. Ikke akkurat sentralt Østlandet. ? Korreksjon det var Lofoten.. https://m.youtube.com/watch?v=gsERDqMinfg
  8. Privatradio lever i beste velgående! Privatradio, PR-27, Walkie Talkie, CB eller 11 meter, kjært barn har mange navn. For noen år siden ble reglene endret slik at det når er tillatt med 4 watt FM, 4 watt AM og 12 watt SSB, dette har revitalisert båndet og båndet har i dag større aktivitet enn på mange år. Særlig på torsdagene kl 20:00 er det stor aktivitet på kanal 15, hvor man holder den såkalte «Torsdagenstesten», da sjekker over 50 stykker inn på kanalen, og mange er de som blir overrasket over at de finner en annen kar med samme interesse rett i nabolaget. Det meste foregår på SSB, men det lyttes også etter FM stasjoner. Lovlige apparater kan kjøpes fra norske forhandlere, men utvalget og prisene er ofte bedre hos svenske og tyske forhandlere.
  9. http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=80368741
  10. Lader som er cluet. Bytt den. Fra sigarett tenne har du en 30 amp sikring så den leverer nok... Lader som er cluet. Bytt den. Fra sigarett tenne har du en 30 amp sikring så den leverer nok...
  11. Sjekk Pitman-arm, Må være en som beveger rattet gjennom senter mens du lokaliserer..
  12. Bak spedometer. . Sitter 3 relé der.. Det ene er vindusvisker.. Husker ikke hvilket i farta.. Mener det er rødt.
  13. Følger.. Sliter med det samme. Er du sikker på at det er to låsemuttre? Får litt forskjellige svar på det. Haynes hevder 1?
×
×
  • Opprett ny...