Jump to content
LRforum

Geir H

Members
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

About Geir H

 • Rank
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Hole

Recent Profile Visitors

310 profile views
 1. https://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=89752730&fks=89752730 Selger bilen min. Ta kontakt ved spm. Håper det fungerer å klippe inn lenke. Står i krokkleiva ved Oslo.
 2. Krokkleiva bilen er min. Kom gjerne å se og gi meg bud?.
 3. Da var det i orden. Stag som hadde hoppet av. Kan ikke helt si jeg skjønner logikken da brudd i ledning førte til de andre dørene lås. Her altså ved stag som hoppet av låses de opp igjen. Jubler over enkel løsning og en bil klar som brudebil neste helg. Takk for info Defendervenner.
 4. Loddet inn ett nytt stykke men skal sjekke i dag. Skjønner ikke hvorfor det påvirker andre dører.
 5. Sjåførdør låser seg ikke igjen og skal sjekke for brudd. Har hatt brudd før i den døra men byttet ikke alle ledninger. Har ikke vært ute for at de andre dørene da låser seg opp igjen automatisk. Sist gang forble de låst og døra med brudd låste naturligvis ikke. Kan jeg ha feil i styringsenhet? Defender 2004 modell
 6. Har skrudd gammel bil før men ikke opplevd dette. Så grunnet rust får man ikke presset det helt inn igjen mao
 7. Har en orginal crossmember til Defender til salgs. Helt ny. passer 110 2004 model.
 8. Har en 2004 Defender med normalt fungerende bremser og håndbrekk. I all hverdagsstress leverer jeg bilen inn til verksted for å bytte klosser foran og bak. De ringer meg rett før stengetid og sier de ikke klarer å bytte klosser da stemplene ikke lar seg presse tilbake. Det ble ikke lange praten så har ikke mer tilleggsinfo. Skal stempler skrus på Defender? Kan de ha bommet der? Må ringe de i morgen tidlig da blir dyrt og bytte kalipere. Fint med noen tips.
 9. Har erfaring fra hakka 8 fra andre biler. Ble det på Defender og. Disp fra EU på økt antall pigger og det merkes. Brukt på isbane kjøring med personbil og er helt rått.
 10. Endte opp med å bruke messing skjøtestykke. Fungerer strålende dette. Bilen er god og varm. Låter mindre enn orginale apparat.
 11. Må bare skrive inn resultatet. Det er montert og varmer mye. Selv på laveste trinn blir det for varmt enda. Stillegående. Dette var en oppdatering som høster poeng hos kjerringa. Ute på jakt i helgen. Våt og kald. Deilig med varme.
 12. Jeg har kjøpt trucklite. Lyser fint til siden på nærlys. Gir meg ett skyggeparti rett foran bilen. Glad jeg byttet.
 13. Jeg er snart i gang med mitt. Ligger ute på forumet en tråd med rikelig med bilder. Fant den ikke i farta nå men søk og du finner.
×
×
 • Create New...