Gå til innhold

Henningsen

LRF Society
  • Innlegg

    195
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    oppland

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Valdres

Nylige profilbesøk

524 profilvisninger

Henningsen sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Har et spørsmål ang hill decent på en 1999 freelander. skrur den seg automatisk av når man girer til andre gir? eller må den skrues av manuelt?
  2. Da har jeg fått start på bilen, det viste seg at det måtte på 0,5 liter frostveske og 1,5 liter olje.. det er 1 ukes forbruk. når det gjelder overnevnte problemer så har jeg nå fått prøvekjørt bilen selv og lysene ABS, TC og Hill decent lyser (hill decent lyser rødt med ! etter) da er det ikke så rart at bilen sladder på glattisen.. noen som vet hvor feilsøkingen skal starte? gikk over det jeg fant av sikringer og det så bra ut. noen som vet om et sted man kan laste ned brukerhåndboka?
  3. Da skulle egentlig bilen vært testet en tur, men etter en dag med 9 minus så klarer bilen ikke å starte! ikke med starthjelp engang.. så det hjalp jo på humøret mulig selger får en telefon i morgen.. for det ble jo skryti av hvor lettstartet bilen var selvom det var 30 minus..... Bare sånn for å ha skrivd det så virker selger ganske så grei, så jeg tror dette løser seg på en grei måte..
  4. Og derfor er det litt lite i banken.. hehe er vel bare litt frustrasjon som må ut.. blir litt oppgitt over meg selv ved talentløse bilkjøp.. men om par dager/år er det glemt og bilen står sikkert fortsatt på tunet sammen med forhåpentlighvis andre lr produkter..
  5. Da får vi se hvor "heldig" jeg er da.. eller så blir det snart billig freelander til salgs.. og en god del tapte kroner på en uke..
  6. fryktet vcu ja.. dama har nå hatt freelander en uke og bilen var nok ikke i så bra stand som selger skulle ha det til noen som vet om man har en form for garanti selv om man kjøper bil privat? Jeg sitter på jobb og prøver å forklare det dama sier, har vært borte hele uka så jeg har ikke testet bilen selv enda. hun sier at det kommer et "spjong" når hun slipper clutchen så kommer TC lyset på. hun føler også at hun ikke har kontroll på bilen når det er glatt.. bremset i glatt nedoverbakke og fikk sleng på bilen. samme gjelder ved kjøring på glatt vei, selvom hun bare kjører i 40-50 så føles det ut som om bilen skal få sladd..
  7. Noen som har noen idè om hva som må gjøres?
  8. Har noen dette delenummeret? evt link til hvor dette kan kjøpes "billig" ?
  9. Vidusheismotor høyre side fremme til 2000 Freelander kjøpes.. Eller hvis noen har delenr så hjelper dette en god del også =) ta kontakt på pm, mail: henning@ink-online.no eller telefon: 901 22 753
  10. Den pakka lå tilfeldighvis på bordet når bildene ble tatt, synes den passet fint til å vise str på lyktene.. for alle vet jo str på en røykpakke?? ps: røykpakka har på mystisk vis blitt borte så det er kun lyktene som er til salgs
  11. Kjøp ny og oppgrader til ADSL linje.. Håper det blir mange fler STORE bilder her ps: det siste var ikke så stort da..
×
×
  • Opprett ny...