Gå til innhold

jarlel

Medlemmer
  • Innlegg

    493
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Oslo

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

Nylige profilbesøk

1 119 profilvisninger

jarlel sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Je bytta uten å låse veiv. Det gikk helt uproblematisk, bare pass på å merke så du er sikker på at det ikke beveger seg.
  2. Glad jeg bytta nå... 🤣 Jeg trenger ny vannpumpe, noen som har en til salgs i Oslo/Bærum?
  3. Ah, supert 🙂 Ok, takk for tips - den ble byttet til forsterket type for ca. 100' km siden, men skal vurdere det!
  4. Nei, den ble byttet i forrige runde, blir ikke bytte av den nå.
  5. Takker for tips. Jeg ser at de fleste bytter uten å låse veiva (kun merking). Det er vel en liten risiko for at den skal flytte på seg, så tar sjansen 🙂 Hvordan plasseres den, ottahol? Kan ikke huske å ha sett dette noe sted på youtube, så kom gjerne med info om hva/hvordan!
  6. Fantastisk, tusen takk! Sender info på direktemelding.
  7. Hei, har bestilt et sett nå, men ser ut som om det tar litt tid... Noen som kan låne meg de to pinnene for å låse kamhjulene en 2-3 uker? Jeg betaler gjerne porto og litt for "tort og svie" om noen kan 🙂
  8. Ønsker å kjøpe Webasto til D3 2007 TDV6, Thermo Top V. Kjøper gjerne med defekt brennkammer siden jeg har tenkt å bytte det uansett.
  9. Takk, selve byttet skal være greit, jeg leter mer etter informasjon om hva jeg kan bruke som alternativ til låsepinner. Noen som vet?
  10. Har prøvd å søke litt, men ikke funnet noe helt konkret. Takk for at du påpeker det, glemte lokasjon i farten: Oslo/Bærum
  11. Hei, jeg skal bytte fremre registerreim på min D3 2.7 TDV6 2007-modell og lurer på om noen har de to pinnene til salgs, evt. til låns/utleie? Finnes det evt. andre ting som kan brukes (bor etc.) som gir tilstrekkelig og sikker/presis låsing? Takk 🙂
  12. Hei, jeg er ute etter en Webasto til D3 TDV6 2007 - har du en som du vil bli kvitt? Hilsen Jarle
  13. Ønsker å kjøpe Webasto Thermo Top V til Discovery TDV6 2007. Ta kontakt på jarle.lervik@gmail.com eller tlf. 98204190. Takk :-)
  14. Hei! Jeg ønsker å kjøpe en Webasto til D3 2007. Jeg har en liggende som jeg skal reparere - der er elektronikken gått, så jeg trenger en der elektronikk er OK. Det gjør ikke noe om deler i brennkammer er slitt/defekt. Noen som har liggende til en rimelig penge? Takk :-)
×
×
  • Opprett ny...