Gå til innhold

tkm

Medlemmer
  • Innlegg

    315
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av tkm

  1. Hvilke koder i vognkortet forteller om bilen er registrert med spiralfjærer kontra luftbelger/fjærer? Her har jeg skrevet av det som står på side 2 i vognkortet Typegodkjenningsnr. norsk: 5270-006/2002 ( K ) Typegodkjenningsnr. ER: e11+98/14+0101+06 ( D.2 ) Variant: M8 ( D2 ) Versjon: 034
  2. Bakfanger til Disco 2 ønskes kjøpt, eventuelt med lykter. RIng 48270793, eller sende en mail til: Kruger-m@online.no
  3. Tja, hva gjør vi om dette går i gjennom? Sitter selv med en Disco 2/2003 model, som har vært avregistrert et par år. Vil jeg i det hele tatt få denne registrert dersom " ELV " går igjennom i Norge? Er det noen som har finlest " ELV " om ser de langtgående konsekvensene for oss med hobbybil/bruksbil. Blir disse bilene inndratt til staten for hogging uten at dette blir kompensert med en markedspris? Handel med deler mellom private, skal swap meet slutte å eksistere? Vedlegger et lite utdrag av det AMCAR har funnet frem. -“it was manufactured or registered for the first time at least 30 years ago; - its specific type, as defined in the relevant Union or national law, is no longer in production -it is historically preserved and maintained in its original state and has not undergone substantial changes in the technical characteristics of its main components.” Takknemlig for seriøse betraktninger.
  4. Takker for svar kara, skal få avdekket det i løpet av helgen, så da får jeg se hvordan det kan angripes. Mulig at jeg kan sveise inn deler, det er den beste løsningen. Karosseriet for øvrig ser ut å være bra, samt ramma er bra.
  5. Takker Tron. Må nok ha noe mer dessverre. Litt mere omfattende enn som så. Kan slå på tråden en dag, så kan vi se om du har noen flere tips. Mvh Thomas
  6. Har prøvd å finne ny innerskjermer til min 2004 disco 2. Har ikke lykkes med dette, kanskje det ikke finnes noen som leverer. Alternativt var å finne en eller annen skrot i England som kunne ha noe brukbart. Tips mottas med takk.
  7. De to rørene som går parallelt med / ( under ) intercooler ,ca 10 mm utvendig, er dette til ojekjøler - automatgirkasse, eller er det bremserør? Ser at disse er temmelig rustne, greit å få byttet før det går hull. Er det til girkassen kan jeg kanskje bytte ut dissse med kobberrør som jeg flenser i hver ende, eller er det skrukobliner i enden?
  8. Takker for svar Tron, joda du har kjent bilen, ingen tvil. Min eneste grunn er å ha noe som er enklere å holde ved like. Mindre elektronikk på en gammel bil, desto mindre å vedlikeholde. En fjær som knekker er byttet på kort tid. Det står absolutt ikke noe i klartekst i vognkort 1 eller 2 om type fjærer. Om dette er kodet har jeg ingen aning om.
  9. Takker for svar, har også sett på ulike tråder, men disse kom i tillegg. Likevel ikke avskrekket fra å gå den veien - bytte til fjærer.
  10. Ser at de i England er mulig å få kjøpt kit med fjærer. Har det vært levert Disco 2 med spiralfjærer? Hvordan er det å få dette godkjent, hvor henvender jeg meg for å få dette godkjent? Kan Riseløkka trafikkstasjon være behjelpelig? Trenger nok assistanse for å få deaktivert det elektriske mot luftfjæringen, er det noen som kan være behjelpelig i Viken, bor selv i Rømskog. Takker på forhånd for svar!
  11. Wrangler solgt, og jeg har kjøpt Disco 2 med automat, ønsker på sikt en disco 2 med manuell kasse.
  12. Hei Kristian. Er dette en delkatalog som det er mulig å få kjøpt? Hadde en meget utfyllende slik når jeg drev med Porsche 944.
  13. Hvor får jeg kjøpt sveisedeler til min 2003 model Disco 2. Trenger innerskjermer foran. Kan ikke se at Famous Four har dette. Takknemlig for tips.
  14. Takker for svar, dette med innerskjermer bak har du ingen erfaring med?
  15. Hvordan er disse listene som sitter i ytterkanten av gulvteppet, mot kanaler festet. Er de bare slått nedpå, finner ikke noen skruer. Noe annet, ser at innerskjermene bak ( over bakjulene ) har en " åpen " løsning, d.v.s. at dette ikke har noe deksel i bunn av innerskjermen. Nok en del overflaterust på denne. Kan jeg komme til dette ved å fjerne paneler inne i bagasjerommet?
  16. Disco 2, Disco 1, Range Rover eller Defender ønskes med diesel, har 2000 model Jeep Wrangler TJ med manuel kasse og 2,5 bensin motor til salgs - se annonse Finn nr. 221 348 895.
  17. Hvordan kan jeg renovere bakdører med rust i overgang vindu - dørplate? Kan jeg kle av ytterplaten/aluplaten slik det var mulig på eldre utgaver, og så sveise opp rammen, kromatere eller galvanisere før montering.
  18. NB! har også for og bakaksel til 97 Disco 1 som har gått 200.000 km som gis bort. Ta kontakt på tlf 48270793
  19. Har følgende deler SOM JEG GIR BORT! NB! havner på fyllinga i løpet av uke 46, så VÆR RASK! Ta kontakt pr. telefon 48270793. - 4 stk strøkne dører. - 1 stk bakdør som absolutt kan brukes viddere - 4 stk forskjermer, grønn og blå - Panser strøkent - Frontfanger
  20. Har lagt ut to annonser på Finn med en god del deler til Disco 1 og Range Rover, nye og brukte deler. Skulle gjerne ha lagt alt her med annonse nummer, men det var ikke å finne.
  21. Et prosjekt blir avsluttet p.g.a. mangel på tid. Denne Discoen ( 5 dørs ) reg. nr HJ 62 931/ikke heftelser, har nå demontert front, d.v.s. forskjermer, panser, grill og frontfanger. Dessuten er bilen ribbet innvendig for å starte på rust-sveising. Alt av drivverk, såsom motor, girkasse, fordelingskasse er bra stand. Km ca 250.000. Har kjøpt alt av sveisedeler fra YRM metal solutions/GB. Har også dørkplate til bagasjerom kjøpt ny. En eller annen gang uke 39 demonteres motor og gir, og karosseriet blir kjørt til hoggeri. Skal jeg antyde pris på selve bilen som den står - 8000 kr, da følger innredning med. På bilen står nå stålfelger med dårlige dekk, har også to sett med alufelger i bra stand, hvor det ene settet har bra vinterdekk med pigg. Bilen var tenkt å bygd opp med grått interiør, slik at det finnes grå skinntrekk til stoler. Har også et par med " rock klimbers "/beskyttelserør langs kanaler i meget bra stand. Foringer i orange polurethane komplett til hele bilen. Ekstra sett med aksler foran og bak, mellomaksler, nye bremskekalipere foran ( ikke montert ), relativt nye kalipere bak også. Har også alt av skruer til for og bakstilling, renset og klar for bruk. Alt av øvrige deler har vært en tur i elektrolysebad for fjerning av rust, og er klare for mange nye år. Ekstra forskjermer, dører, bakluke, panser mm i god stand. Har ikke nevnt noen priser, men det blir vi sikkert enig om når Dere tar kontakt, jeg er ikke grådig på pris! Ta kontakt på tlf 482 70 793. NB! ikke benytt nummer som står under annonsen!
  22. Takker for svar, men det blir nok ikke aktuelt nå, handlet en Nissan Patrol, og da er nok mine Land Rover dager ferdige. mvh TKM
  23. Har vurdert å kjøpe en 2001 Range Rover med 2,5 liters diesel - 136 hk. Sitter automat i bilen nå, vanskelig å bytte til manuell kasse. Hva heter kassa jeg eventuelt kan bytte til?
×
×
  • Opprett ny...