Jump to content
LRforum

tkm

Members
 • Content Count

  298
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About tkm

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  trøgstad

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Trøgstad

Recent Profile Visitors

539 profile views
 1. Hvordan kan jeg renovere bakdører med rust i overgang vindu - dørplate? Kan jeg kle av ytterplaten/aluplaten slik det var mulig på eldre utgaver, og så sveise opp rammen, kromatere eller galvanisere før montering.
 2. NB! har også for og bakaksel til 97 Disco 1 som har gått 200.000 km som gis bort. Ta kontakt på tlf 48270793
 3. Har følgende deler SOM JEG GIR BORT! NB! havner på fyllinga i løpet av uke 46, så VÆR RASK! Ta kontakt pr. telefon 48270793. - 4 stk strøkne dører. - 1 stk bakdør som absolutt kan brukes viddere - 4 stk forskjermer, grønn og blå - Panser strøkent - Frontfanger
 4. Har lagt ut to annonser på Finn med en god del deler til Disco 1 og Range Rover, nye og brukte deler. Skulle gjerne ha lagt alt her med annonse nummer, men det var ikke å finne.
 5. Et prosjekt blir avsluttet p.g.a. mangel på tid. Denne Discoen ( 5 dørs ) reg. nr HJ 62 931/ikke heftelser, har nå demontert front, d.v.s. forskjermer, panser, grill og frontfanger. Dessuten er bilen ribbet innvendig for å starte på rust-sveising. Alt av drivverk, såsom motor, girkasse, fordelingskasse er bra stand. Km ca 250.000. Har kjøpt alt av sveisedeler fra YRM metal solutions/GB. Har også dørkplate til bagasjerom kjøpt ny. En eller annen gang uke 39 demonteres motor og gir, og karosseriet blir kjørt til hoggeri. Skal jeg antyde pris på selve bilen som den står - 8000 kr, da følger innredning med. På bilen står nå stålfelger med dårlige dekk, har også to sett med alufelger i bra stand, hvor det ene settet har bra vinterdekk med pigg. Bilen var tenkt å bygd opp med grått interiør, slik at det finnes grå skinntrekk til stoler. Har også et par med " rock klimbers "/beskyttelserør langs kanaler i meget bra stand. Foringer i orange polurethane komplett til hele bilen. Ekstra sett med aksler foran og bak, mellomaksler, nye bremskekalipere foran ( ikke montert ), relativt nye kalipere bak også. Har også alt av skruer til for og bakstilling, renset og klar for bruk. Alt av øvrige deler har vært en tur i elektrolysebad for fjerning av rust, og er klare for mange nye år. Ekstra forskjermer, dører, bakluke, panser mm i god stand. Har ikke nevnt noen priser, men det blir vi sikkert enig om når Dere tar kontakt, jeg er ikke grådig på pris! Ta kontakt på tlf 482 70 793. NB! ikke benytt nummer som står under annonsen!
 6. Takker for svar, men det blir nok ikke aktuelt nå, handlet en Nissan Patrol, og da er nok mine Land Rover dager ferdige. mvh TKM
 7. Har vurdert å kjøpe en 2001 Range Rover med 2,5 liters diesel - 136 hk. Sitter automat i bilen nå, vanskelig å bytte til manuell kasse. Hva heter kassa jeg eventuelt kan bytte til?
 8. Takker så meget. Mvh Thomas Krüger-Monsen
 9. Har et spørsmål, kan en girkasse fra 97 disco med 300 Tdi benyttes til 91 model disco med mulig en 200 Tdi ( 2,5 liter )? Vil den også passe overens med fordelingskassen fra 91 modellen?
 10. Har en 97 Disco med 300 TDI motor, i følge workshop manualen så blir kun 380 girkassa omtalt. Vil det si at LT 77 ikke er levert til denne bilen ( hvilke modeller ble denne LT 77 levert? Revers på girspaken er også ned til høyre. Stemmer det at på LT 77 så er den på venstre side av spaken? På den lappen som sitter på venstre side av girkassen står det under strekkoden 053851 ( NB! lappen er ikke hel slik at det har helt sikkert stått mere, for her skulle det visst stått hvilken utgave den er. Videre på venstre side står det: FTC 3730, SC I På høyre side: HRC 2458, R2 G4, IX, i en sirkel står bokstaven T og til høyre for denne tallene 6598. Girkassen er produsert 21.11.96 Takknemlig for svar!
 11. Er det noe jeg må ta hensyn til når jeg deler girkassen fra fordelingskassen?
 12. Disse er kjøpt så jeg trenger ingen flere tilbud nå!
×
×
 • Create New...