Jump to content
LRforum

tkm

Members
 • Content Count

  309
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About tkm

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  trøgstad

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Trøgstad

Recent Profile Visitors

709 profile views
 1. De to rørene som går parallelt med / ( under ) intercooler ,ca 10 mm utvendig, er dette til ojekjøler - automatgirkasse, eller er det bremserør? Ser at disse er temmelig rustne, greit å få byttet før det går hull. Er det til girkassen kan jeg kanskje bytte ut dissse med kobberrør som jeg flenser i hver ende, eller er det skrukobliner i enden?
 2. Takker for svar Tron, joda du har kjent bilen, ingen tvil. Min eneste grunn er å ha noe som er enklere å holde ved like. Mindre elektronikk på en gammel bil, desto mindre å vedlikeholde. En fjær som knekker er byttet på kort tid. Det står absolutt ikke noe i klartekst i vognkort 1 eller 2 om type fjærer. Om dette er kodet har jeg ingen aning om.
 3. Takker for svar, har også sett på ulike tråder, men disse kom i tillegg. Likevel ikke avskrekket fra å gå den veien - bytte til fjærer.
 4. Ser at de i England er mulig å få kjøpt kit med fjærer. Har det vært levert Disco 2 med spiralfjærer? Hvordan er det å få dette godkjent, hvor henvender jeg meg for å få dette godkjent? Kan Riseløkka trafikkstasjon være behjelpelig? Trenger nok assistanse for å få deaktivert det elektriske mot luftfjæringen, er det noen som kan være behjelpelig i Viken, bor selv i Rømskog. Takker på forhånd for svar!
 5. Wrangler solgt, og jeg har kjøpt Disco 2 med automat, ønsker på sikt en disco 2 med manuell kasse.
 6. Hei Kristian. Er dette en delkatalog som det er mulig å få kjøpt? Hadde en meget utfyllende slik når jeg drev med Porsche 944.
 7. Hvor får jeg kjøpt sveisedeler til min 2003 model Disco 2. Trenger innerskjermer foran. Kan ikke se at Famous Four har dette. Takknemlig for tips.
 8. Takker for svar, dette med innerskjermer bak har du ingen erfaring med?
 9. Hvordan er disse listene som sitter i ytterkanten av gulvteppet, mot kanaler festet. Er de bare slått nedpå, finner ikke noen skruer. Noe annet, ser at innerskjermene bak ( over bakjulene ) har en " åpen " løsning, d.v.s. at dette ikke har noe deksel i bunn av innerskjermen. Nok en del overflaterust på denne. Kan jeg komme til dette ved å fjerne paneler inne i bagasjerommet?
 10. Disco 2, Disco 1, Range Rover eller Defender ønskes med diesel, har 2000 model Jeep Wrangler TJ med manuel kasse og 2,5 bensin motor til salgs - se annonse Finn nr. 221 348 895.
 11. Hvordan kan jeg renovere bakdører med rust i overgang vindu - dørplate? Kan jeg kle av ytterplaten/aluplaten slik det var mulig på eldre utgaver, og så sveise opp rammen, kromatere eller galvanisere før montering.
 12. NB! har også for og bakaksel til 97 Disco 1 som har gått 200.000 km som gis bort. Ta kontakt på tlf 48270793
 13. Har følgende deler SOM JEG GIR BORT! NB! havner på fyllinga i løpet av uke 46, så VÆR RASK! Ta kontakt pr. telefon 48270793. - 4 stk strøkne dører. - 1 stk bakdør som absolutt kan brukes viddere - 4 stk forskjermer, grønn og blå - Panser strøkent - Frontfanger
×
×
 • Create New...