Jump to content
LRforum

Espen N

Members
 • Content Count

  267
 • Joined

 • Last visited

About Espen N

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sørum, Akershus

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Rånåsfoss, Romerike

Recent Profile Visitors

1,006 profile views
 1. Gi den noen km, så lekker nok den også som en ekte Defender, og kan delta på treffet nevnt i posten over.
 2. Jeg tar den gjerne! Kan hente innen få dager. Sender deg pm.
 3. Spanskprodusert Jeep? Se denne nettsiden for varianter. https://cj3b.info/World/SpainHistory.html Her en forstørret og renset utgave av opprinnelig postet bilde.
 4. Hadde en bensin BMW som fikk teknologisk anfall når jeg måtte slepe den. "Bong bong!" og flere lamper. 2016 eller 17-mod, tror jeg, var samboer som brukte. Alt for nytt for meg.
 5. Espen N

  TDV8

  Ønsker deg alt hell og lykke!
 6. Forums store fordel i forhold til facebook er at her er det langt færre spørsmål av typen "Jeg prøver å lukke bakluka ved å trykke på knappen, men den sier bare biip biip. Hva skal jeg gjøre?"
 7. Ja, jeg brukte egenylig bare den som eksempel, det er jevnlig biler for salg med svært ulike prisnivå, og en del som i mine øyne er veldig høyt priset. Derfor nysgjerrigheten på hva de faktisk går for.
 8. Hva betaler folk for en defender i dag? En ser "litt forskjellige" priser på finn, det ligger f.eks en xmil til 230.000 kroner. Jeg er nysgjerrig på hva folk faktisk betaler. Noen som har kjøpt siste året eller så som vil dele hva de ga for bilen?
 9. Bruker kiwi og nikwax, ulike typer til ulike ting. Fin balanse mellom grad av vanntett og antall ganger en må vedlikeholde. Har prøvd sprayer med "nano" og "hydrofobisk" men de har alle hatt svært lav varighet/ slitasjemotstand. Skal du ha 100% vanntett må en nok ha materialer som er laget for det.
 10. Boschverksted i persveien, Alnabru. Har vært innom der med både webasto og eberspacher. Er 3 år siden, så sikkert lurt å ringe for dobbelsjekk.
 11. Sjekk luftfilter og egr? Meg bekjent ingen "læringsfunksjon", men sensorfeil vil jo gi utslag. Diagnoseverktøy er hendig. For tips om td6 er det ofte lurt å supplere med noen googlesøk på bmws motorkode, m57.
 12. Ernestas Kazakevicius, 41498245 Har verksted/ lakkboks i trøgstad, veldig god service. Jobber mest med en fast bilflåte for stor kunde, men verdt å spørre.
 13. Display i instrumentpanel gir lys men null tekst/ tall. Ingen feilkoder. Ørlite kinkig når bilen ellers var klar for pkk før denne feilen dukket opp. Jaja. Har hatt ute alle tre sikringer til instrumentpanel. Har koblet fra batteri i en time. Forslag til videre tiltak mottas med takk.
 14. Vet ikke noe om foxwell, men kan anbefale Gap IID. Jeg har, men bundet til en VIN, så får ikke hjulpet deg.
×
×
 • Create New...