Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Discoverer™

Medlemmer
 • Innholdsteller

  143
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Discoverer™

 • Rang
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Ålesund

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Ålesund

Nylige profilbesøk

410 profilvisninger
 1. Du sier ikke noe om hvor dynamoen er kjøpt. Er den kjøpt i Norge har du fem års reklamasjonsrett, og den retten følger med på kjøpet når man kjøper brukt:)
 2. Det kan se ut som du har gjort veldig mange Discovery 3-eiere en stor tjeneste
 3. Det kan se ut som om det er den røde dioden som blinker i instrumentpanelet når alarmen er på... Kanskje du kunne sjekket om strømforbruket er der fremdeles hvis bilen går i dvale ulåst?
 4. Hei!

  Sender over LR sine sjekkpunkter ved service:)

  Serviceintervaller.pdf

 5. Det gikk jo fort! Hadde de ny strammer på lager altså? Imponerende
 6. Det er overføringsarmen til omlufts-spjeldet som lager lyd. Trykk på omluft-knappen for å verifisere det. Man kan med nød og neppe klare å snike inn en arm og litt fett for å smøre opp. Husker ikke helt hvor jeg gikk inn, men kanskje jeg tok ut øvre hanskerom. Har vert stille i flere år etterpå.
 7. Dette stemmer ikke. Riktig pipestørrelse på Discovery 3 er 22mm 7/8" Kan kanskje være lettere å få innpå, for den er 22,23mm. Men dette er bare å gjøre seg selv e bjørnetjeneste. Den rustfrie kappen på utsiden blir baket istykker med eskalerende rustproblem på innsiden. Bruk riktig verktøy, 22mm pipe, og IKKE slagtrekker for å løsne eller tighte mutrene. Da varer mutrene meget lenge. Til trådstarter: Prøv å bank på en 7/8" pipe for å få løsnet de, men ha nye å sette på igjen, og bruk deretter 22mm sekskantpipe. Behandle de deretter pent, så har du de lenge.
 8. Du skal jo bytte ut bærearmene! Kapp bort den gamle armen som er i veien, så er det mye lettere å få plass til dine egne armer og verktøy;)
 9. Discovery er IKKE en el-bil! Denne artikkelen påpeker at mange el-biler ikke har typegodkjenning for taklast. Da sier det seg selv at man ikke har lov til å ha det. Discoveryene har typegodkjenning for taklast, og hvis man tar seg bryet med å bla i instruksjonsboka, finner man at den har godkjenning for maks 75 kg på vegen, og 50 kg utenfor vegen. Dette inkludert takstativet i seg selv. (Se side 342) Det er også det Vegvesenet ønsker at man skal gjøre i artikkelen @knikeren viser til. Sjekk i instruksjonsboken.
 10. Tipper det er takstativet som bestemmer hvor mye du kan ha på. Hva stativet er godkjent for altså.
 11. Husk at hvis du ikke har skyld i skaden er det motpart som må dekke utgiftene. Lider du økonomisk tap på grunn av at du ikke har bil, er det bare å dokumentere dette og sende til motparts forsikringsselskap, og du har leiebil i hele reparasjonsperioden. Hvem har fastsatt denne 45 dagers grensen?
 12. Først sjekker du tilstand på lading og batteri. Så sjekker du at det ikke er irr i tilhengerkontakten, så sjekker du at bremselyspærene er i orden. Først da er det på tide å lese av feilkoder. Så tar du det derfra.
 13. Jeg kjøpte for noen år siden fra famousfour.co.uk. Har ikke originaldelnummere for hånden, men FFs egne. Dette er delene du bør bytte når du først er i gang: FF008194 - Water Temperature Sensor - Auxiliary Fuel Burning pre-Heater FF008215 - Burner - Auxiliary Fuel Fired Heater FF008214 - Seal - Auxiliary Fuel Fired HeaterFF008195 - Fitting Kit - Auxiliary Fuel Burning pre-Heater
 14. Ok. Men bytt batteri hvis du skal bruke den nye kassa, da:) Jeg antar at du er klar over at den nye kassa ikke inneholder noe elektronikk. Uansett, jeg tror det går bra å flytte over nøkkelbladet til den gamle nøkkelen, så det blir nok ikke noe tema
×
×
 • Opprett ny...