Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Discoverer™

Medlemmer
 • Innholdsteller

  133
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Discoverer™

 • Rang
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Ålesund

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Ålesund

Nylige profilbesøk

378 profilvisninger
 1. Discoverer™

  Tannstang 2006 Disco 3

  Husk at hvis du ikke har skyld i skaden er det motpart som må dekke utgiftene. Lider du økonomisk tap på grunn av at du ikke har bil, er det bare å dokumentere dette og sende til motparts forsikringsselskap, og du har leiebil i hele reparasjonsperioden. Hvem har fastsatt denne 45 dagers grensen?
 2. Discoverer™

  luft fjærer feil

  Først sjekker du tilstand på lading og batteri. Så sjekker du at det ikke er irr i tilhengerkontakten, så sjekker du at bremselyspærene er i orden. Først da er det på tide å lese av feilkoder. Så tar du det derfra.
 3. Discoverer™

  Webasto Thermo Top V

  Jeg kjøpte for noen år siden fra famousfour.co.uk. Har ikke originaldelnummere for hånden, men FFs egne. Dette er delene du bør bytte når du først er i gang: FF008194 - Water Temperature Sensor - Auxiliary Fuel Burning pre-Heater FF008215 - Burner - Auxiliary Fuel Fired Heater FF008214 - Seal - Auxiliary Fuel Fired HeaterFF008195 - Fitting Kit - Auxiliary Fuel Burning pre-Heater
 4. Discoverer™

  Skifte registerreim selv ++

  Ok. Men bytt batteri hvis du skal bruke den nye kassa, da:) Jeg antar at du er klar over at den nye kassa ikke inneholder noe elektronikk. Uansett, jeg tror det går bra å flytte over nøkkelbladet til den gamle nøkkelen, så det blir nok ikke noe tema
 5. Discoverer™

  Skifte registerreim selv ++

  (Jeg skriver ikke for å svare på spørsmålet du stiller, men det er en helt vanlig bil som er som de fleste andre, og grei å skru på for en habil bilmekaniker.) Men, jeg ser du skal bytte kassa på nøkkelen. Da jeg byttet tenkte jeg som så at ingen batterier varer evig, derfor valgte jeg å bytte det samtidig med kassa. Batteriet heter VL2330, og du får tak i det på f.eks. eBay. Bare et tips.
 6. Discoverer™

  Avtagbart hengerfeste D3

  Smart å legge ved video:) Vrideren skal trekkes inn og dekke det røde feltet automatisk når kroken monteres. Man må bruke ganske stor kraft for å trekke den ut igjen til det røde feltet viser, så kan man vri den for å løsne hengerfestet. Det røde feltet er der vel for å vise at demontering av festet faktisk er mulig. Nå ser det ut til at selve låsingen av hengerfestet fungerer og at det ikke vil dette av av seg selv, men det er noe som ikke stemmer der. Og det gir ingen god følelse når man har med et avtagbart hengerfeste å gjøre! Jeg hadde funnet ut av det før jeg brukte det, men det må du avgjøre selv. Fest nødbremsen i øyet på ramma ihvertfall.
 7. Discoverer™

  Batteri Discovery 3

  Du vet kanskje om de, men du har sikkert noen sikringer til hengerkontakten i venstre luke bak. Der hengerfestet er lagret. Kanskje du skal begynne der, siden du uansett mistenker hengerkontakten?
 8. Discoverer™

  Feilkodebonanza tips?

  Dette er den eneste feilen jeg hadde brydd meg om foreløpig. Tyder på dårlig kompressor, blokkert ventilblokk eller lekkasje i lufttanken (Eller lekkasje en annen plass). Jeg sier dette fordi du får beskjed om at bare normal høyde er tilgjengelig i tillegg. Bytt batteri før dynamoen og knekkes! Glem så alle U-feilene. Det er generelle kommunikasjonsproblemer som dukker opp av og til, eller pga. for lav spenning. Den transfer case-feilen forsvinner sannsynligvis og med det gamle batteriet.
 9. Discoverer™

  D4 versus D3 skifte bremseskiver og -klosser

  Har ikke prøvd de selv, men her er noen som selger massive muttere i rustfritt stål: http://www.wrington.co.uk/landrover alloy wheel nuts.html
 10. Discoverer™

  D3 kjøpshjelp: høy vs lav km stand?

  Mine synspunkter: -- Gul motorlampe lyser: ikke tillitsvekkende. (Må vel uansett ordnes for å få den gjennom PKK) -- Lowline stereoanlegg: hvorfor ikke bare få tak i en med topp anlegg først som sist? -- Hengerfeste påmontert med kulebeskyttelse: Sjekk at den er mulig å ta av. SYKT irriterende om det ikke er mulig. -- Tilsynelatende meget skittene seter. Ikke bra. -- Ikke bluetooth-handsfree. Kjedelig. -- Sikkert ikke DAB-radio, og tar jeg ikke feil er det ikke AUX-inngang for å koble på nettradio eller lignende heller pga nevnte Lowline-anlegg.. -- STYGG bulk på panser/grill. -- Forferdelig missbruk av bagasjerom! Masse striper og et deksel overgang gulv/bakluke er revet bort . -- Ikke varmetråder i frontrute. Da kan man spørre seg: Mangler den da også Webasto tillegsvarmer og slikt? (Den er vel bruktimportert, og da er det nok ikke det.) -- Takluker er kjent for å skape lekkasje inn i bilen. -- Usotede ruter ser dust ut. (Min personlige mening) -- Kjøleboks i midtkonsollen er kjekt å ha på langtur. Hadde det vert montert hadde de sikkert hatt bilde av det også. Jeg hadde stilt meg spørsmålet: Hvor mye skulle jeg hatt betalt for å ta imot denne bilen?
 11. Discoverer™

  Parkering sensor Disco3

  Usikker på om hele anlegget er koblet ut når du sier at lyset i knappen ikke lyser. Da virker sannsynligvis ikke det følgende... Men sensorene lager en tikkelyd når de er i aksjon. Jeg ville fått en (du stoler på) til å sitte i bilen i revers med foten på bremsen, så går du rundt bilen og legger øret inntil en og en sensor. Er det en eller flere som ikke tikker, eller tikker svakere enn de andre er det bare å bytte.
 12. Discoverer™

  Butterfly ventilen d3 07

  Har du sett denne? https://bellautoservices.co.uk/wp-content/uploads/2010/08/Fitting-the-Bell-Auto-Services-TDV6-EGR-Blanking-Kit-to-a-MY06-TDV6.pdf
 13. Discoverer™

  D3: kjøleskap, hvor er sikringen?

  Antar at du vet at det kan ta mange sekunder før den slår seg på etter aktivert bryter? Sikkert et dumt tips, men jeg jobber sammen med folk fra "Skøye" og har erfaring med at de kan være litt utålmodige av og til...
 14. Discoverer™

  Registerreim D3

  Er det denne du sikter til? https://www.disco3.co.uk/forum/tdv6-timing-belt-53674.html Jeg får fram bildene.
 15. Hei,

  selger du iPad mini-støtte? hvor mye koster det?

  kan du frakt den?

  MVH

  Federico

  1. Discoverer™

   Discoverer™

   Hei Frederico!

   Ja, jeg lager den fremdeles, men nå er jeg borte på ferie, så jeg får ikke sendt den før i august.

   Den koster 400,- frakt inkludert.

   Betaling vipps eller paypal.

   Høres det bra ut?

   Hilsen Alexander

  2. Fedoro86

   Fedoro86

   Hei, 

   det er bra!

   Du kan send meg din Nummer,

   Jeg vil Betal med Vipps

   men Du kan sende till min Kjæresten

    

   Daiva Vaitelyte 

   Mefjordveien 1544, 9386 SenjaHopen.

   Du kan skrive meg SMS til min Nummer 96860809

   takk

   Federico 

  3. Discoverer™

   Discoverer™

   Hei!
   Takk for bestilling av ipadholder

   Jeg trenger bare å vite en ting til, hvilken ipad mini modell du har.
   4. generasjon ble litt større enn de forrige.

   Det står bak på enheten, f.eks A1550

   Kan du sende meg det?

   Jeg skal prøve å få sendt den i morgen.
   Du kan vippse når du får mulighet.

   Alex

×