Jump to content
LRforum

Christopher

LRF Society
 • Content count

  513
 • Joined

 • Last visited

About Christopher

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Eina / Oslo

Recent Profile Visitors

741 profile views
 1. Vintertreff på Åstjern, NLRK øst.

  Martin blir hjemme?
 2. Vintertreff på Åstjern, NLRK øst.

  Cv.... caravan? Hyggelig, velkommen
 3. Vintertreff på Åstjern, NLRK øst.

  Velkommen er du uansett
 4. Spotted...

  Denne var i Norge for noen uker siden.
 5. Vintertreff på Åstjern, NLRK øst.

  Dette er påmelding nok Velkommen igjen!
 6. Vintertreff på Åstjern, NLRK øst.

  Velkommen med begge
 7. Stillegående 35" dekk

  Vi har 285/75-16, på Dråget. Overraskende støysvake.
 8. PKK, dieselrøyk, noen med erfaring hvor grensen går....?

  Prøv luriumsmidlene jeg brukte, mye enklere enn motorbytte. Verdt et forsøk
 9. Vintertreff på Åstjern Den første helgen i mars, 02-04.3, arrangerer vi vintertreff på Åstjern. Dette er et idyllisk hyttetun langt inne i Hadelands dype skoger, langt fra veisalt og støy. Enkel standard. Vi har reservert hovedhytta, her er det noenogtyve soveplasser, peisestue og stort kjøkken. Hver og en må ta med sengetøy / sovepose, det du måtte ønske å spise og drikke, maten kan tilberedes på felleskjøkkenet. Det er mulig vi drar i gang en fellesmiddag på lørdag. Mer info kommer. Skulle det bli trangt om plassen så har de flere hytter vi kan låne. Det er også masse plass til å slå opp telt eller stille opp annen campingekvipasje. Det er milevis med skogsbilveier i området, skiløypene er rett utenfor døren. En superlang akebakke. Lavvo med bål på tunet, muligheter for isfiske et snøballkast fra hytta. Foreløpig program: (ca.-tider) Fredag: Kl.1700-og utover, Innkvartering Lørdag: Kl. 1100 Whitelaning, kjøring på brøytede skogsveier Kl. 1300 Lunsj Kl. 1400 Løssnøkjøring Kl. 1600 Barneaktiviteter/aking Kl. 1700 Årsmøte Kl. 2000 Middag Søndag: Utsjekk Hva man måtte ønske, gå på ski, ake, dekksparking, kjøring osv. Kjørebeskrivelse: Kommer du sørfra kjører du opp fra Brandbu, Kjølvegen til du ser skilter mot Åstjern. Kommer du nordfra tar du av fra Einastranda (fv 117) vestsiden av Einafjorden. Skiltet mot Åstjern, Åstjernveien. Bomvei, kr. 40. Betales med sms på stedet. Priser, betaling ved oppmøte: Treffavgift: medlem kr. 250.- / ikke medlem kr.500.- pr.familie/enhet. Overnatting inne: medlem kr.100.- / ikke medlem kr.200.- pr.pers. ute: medlem kr. 50.- / ikke medlem kr. 100.- pr familie. Påmelding: Vi må ha en påmelding for de som ønsker å overnatte. Dette gjøres i tråden på lrforum, mail. ostlandet@nlrk.no eller send meg en sms tlf. 926 O7 OO7 (Christopher A-Madsen).
 10. Serie 3 109 stw 74 mod prosjekt

  Beklager, denne har skiftet eier. Den står nå hos meg, i påvente av et godt hjem. Rammen virker bra, et hull mellom bakre høyre fjærfeste og bakramme. Alle dørene er dårlige. Fotbrønn på førersiden må sveises. Et fint objekt. Selges videre til en som vil ta vare på den, og gi den en fortjent oppbygging.
 11. Snow cowl

  PYH altså, det går bra
 12. Snow cowl

  Jeg kjøper den gjerne for 300
 13. Modular stål felger

  Solgt
 14. PKK, dieselrøyk, noen med erfaring hvor grensen går....?

  Jeg byttet dyser, justerte i timesvis...trodde motoren måtte fra hverandre. Intet hjalp. Hadde ikke trua, men var verdt et forsøk. En traktor mekaniker anbefalte meg å prøve... Gjorde dette for nøyaktig ett år siden , ryker fremdeles ikke
 15. PKK, dieselrøyk, noen med erfaring hvor grensen går....?

  https://photos.app.goo.gl/7O77PuiLfz18MsFk2
×