Gå til innhold

Sjur

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oslo

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Odda

Sjur sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Enig med Hugin! Dyr som er påført en skade av en alvorligere art vil pga. sjokket og adrenalinet først løpe av gårde. Midlertidig vil de ikke løpe langt, ofest vil de legge seg ned i sårleie. Nettop derfor må man ikke selv løpe etter, det vil bare stresse dyret unødig og evnt. "presse" dyret lengre evgårde. Merk stedet hvor du er sikker på at dyret stakk med bånd eller det du har for hånden. Slik blir det lettere for viltnemda sin hund å gå spor etter dyret. Unngå selv å tråkke unødvendig rundt i området hvor sporet starter før hund har startet søket. Det vil bare gjøre det vanskeligere for voff voff`en sin utrolige nase. Nummeret til politiet er forøvrig 04800 i hele landet så sant det ikke er snakk om nød / fare for liv helse etc. Isåfall er nummeret selvagt 112. Uansett er det trist at ikke trafikanter ikke stopper for å hjelpe! Jeg og alle andre inne her ville stoppet umiddelbart, men så er vi som kjører Land Rover heller ikke som bilister flest. Ferie og jakt neste Go helg til alle på forumet!
  2. Skal førstkommende fredag til hytten som ligger på andre siden av langfjella, nærmere bestemt i nærheten av Odda. Har greit med plass i Defenderen (varebil) når jeg kjører øst mot vest, på returen noe mindre. Gi beskjed via mailen her inne om frakt ønskes!! Sjur!
  3. En slik skisse hørtes spennede ut.. Kan du legge den ut ?
  4. Endelig noen som leter etter det samme som meg! Har lett etter det samme i lengre tid. Snakket med en på vestlandet som hadde fått noen til å lage en "ramme" som han la over reservehjulet. På rammen var det fester til sykkel, samt stropper som han festet det hele med. Har ikke lykkes meg å finne slike oppheng til salgs, hverken på nett eller i butikk. er jo mange nevenyttige folk inne på forumet her, så kanskje noen andre har mer konkrete tips? Lykke til i jakten på sykkeloppheng! Gi en tilbakemelding på hvordan det går God ferie!
  5. Festlige innlegg!! Tror muligens jeg tilfører en ny yrkesgruppe i statestikken nå, jobber som politi. Hver dag får jeg se nye eller gamle flotte Land Rovere på veien, alltid like moro.. Teknisk sett er jeg nok i bunnsjiktet her inne, mine kunnskaper er desverre mangelfulle så det holder. Holder midlertidig på å skru sammen anlegg til Defenderen min nå, tar man seg tid går det meste. Neste mål i arbeidet er å trekke ledning fra forsterker til cd spiller, forhåpentligvis uten å stå igjen med løse skruer etterpå.. Leste på forumet at det var trangt å trekke via sikringsboks, noen som har erfaring / gode tips? Feirer i disse dager 1 års jubileum med Defenderen min, måtte det bli mange flere år og mange flere turer!!!
  6. Sjur

    Endelig..

    Herlig! Har du varebil e det genialt å sova bak i Defenderen. Om morgenene e det bara t å åpne døren bak og fylle lungene med frisk luft.. Grattis me ein herlige bil forresten
  7. Sjur

    "Ku-fanger"

    Herlig lesning på vg nett i dag.. Fristen for godkjenning av ku fanger er utsatt på grunn av stor pågang.. Herlig, nå kan eg kjøra t sverige med smil om munnen uten angst for at formynderiet ska vinka meg inn ved eventuell kontroll Må ëventuellt bli svenske myndigheter.. Go pinse!!
  8. Sjur

    Bilstereo

    Holder på å bygge anlegg til Defenderen min. Blaupunkt skiten som står i holder ikke mål, den må derfor byttes ut! Dersom noen har steroanlegg til bil som er til salgs så gi lyd. Eneste krav jeg har er at stereoanlegget har phono utgang (ekstern utgang til forsterker). Anlegget trenger ikke, skal helst ikke være av typen "juletre" eller lignende. Dvs. trenger ikke lyse for mye. Fint om det kan spille en cd uten å hoppe på hver eneste sang.. Gi lyd om du har noe, flytter til Oslo innen en uke.. Men post fungerer jo også greit dersom det blir deal! Mvh Sjur 48 03 34 22 (på byen i kveld, men ellers tilgjengelig.. )
  9. Takker for tipset, gode råd er alltid velkommne!
  10. Hei! Skal snart flytte til Oslo på grunn av jobb. I den forbindelse søker jeg og en kamerat sted å bo med mulighet for parkering.. Klarer jo ikke selge min kjære Defender selv om jeg skal til byen. Den fortjener bedre enn en ny eier.. Bolig må ha to soverom og helst ligge i rolig strøk grunnet skiftarbeid. Ingen av oss røyker, er aktive og trener mye. Helger brukes flittig til jakt, fiske, ski etc. Er derfor ingen fare med tanke på fest og spetakkel.. Lurer du på noe, eller du har bolig å tilby så bare ta kontakt!! Er seriøse betalere, jobber begge i politiet. Mvh Sjur 48 03 34 22
  11. GPS en er helt ubrukt, bortsett fra at den er åpnet og pakket ut av emballasjen. Selges pga. at jeg ønsker samme gps privat som på jobb. Detter er en håndholdt gps, beregnet for turbruk etc. Mange muligheter, bla. å legge inn kart, ruter, steder du vil huske, beregne far, sjekke avstander.. og mye mer. Selvfølgelig også mulig å laste over til data og motsatt. Pris: 4000kr. kabler lader etc. følger med. Kart er ikke lagt inn og må kjøpes. Lurer du på noe, send mail eller ring. Mob 48033422 Mvh Sjur
  12. Sjur

    "Ku-fanger"

    Etter samtale med person på biltilsyn fikk jeg følgende beskjed: "Lengden på kjøretøyet ditt vil forandre seg med ettermontert fanger. Kjøretøyet må derfor "omregistreres" slik at rett lengde kan bli ført inn i vognkort.. Blir noe smålig føle nå eg. Når det gjelde glatt bukse slite eg me at gummisålen i skoen min e meget slitt, lure på om friksjonen mot bremsepedalen e for liten.. står det nåke om det i kjøretøyforskriften om det? Vet hvertfall at eg blir steikande forbanna om de nekte meg å kjøra med fangaren min!
  13. Sjur

    "Ku-fanger"

    Heisann!! Min kjære defender var på service i går.. I den forbindelse ringte verkstedet og spurte om ku fangeren min var registrert i vognkortet. Nye forskrifter som trer i kraft i slutten av måneden med en overgangstid på ca 6 måneder krever nemlig at kufangere skal registreres i vognkortet. Hvis ikke er de ulovlige. Bakgrunnen er at ettermonterte ku fangere fornandrer egenskapene på bilen ble jeg fortalt . SBiler er i dag laget for å skåne fotgjengere ved påkjørsel, ettermonterte kufangere forhindrer det. Ser penget på små kjipe bielr, men ikke på en Land Rover! For å få ku fangeren godkjent må man ha papirer på den som forevises på veistasjon. Deretter tas det eventuellt nye mål av bilen som føres inn i vognkortet. Dette var ment som en liten info, mulig alle andre har fått det med seg bortsett fra meg! Så møkje mer vet eg ikkje, aent enn at eg har problermer med å skaffa papirer til min fanger..
  14. Sjur

    Felger til Defender

    Detta e jo heilt fantastiskt! Her va det mången goe innspill å få! Her e det nok bara å hiva seg på telefonen t Dekkteam Sandefjord Det eisaste som e tosje e at eg ikkje har internett hima, det gjør at min kvalitetstid på forumet blir altfor begrensa!
  15. Sjur

    Felger til Defender

    Er åpen for det meste dersom prisen er til å leve med. Har aluminium i dag, så har vel mest lyst på det. Men er åpen for stål felg. Hvordan er det med stål, vil ikke de ruste noe helt sinnsykt? er egentlig åpen for anbefalinger..
×
×
  • Opprett ny...