Gå til innhold

iladsten

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Sandnes, Norway

iladsten sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Selger følgende deler til Discovery 3 2008 2.7 Nye breseklosser foran (Ferodo) samt sensorer (Britpart). Selges kr. 500.- Nye Xenon Osram selges kr. 400.-/stk (800.-/par) Ta kontakt på tel. 907 43 233
  2. Litt småplukk har det vært med en og annen sensor, feilmelding på EGR, ny dynamo og batteri. Nylig oppgradert med nye bærearmer og kompressor klar for nye mil på veien. Tusen takk til de mange som legger ut nyttige tips slik at vi selv kan foreta noen av disse oppgraderingene.
  3. Heisan, Støvmansjetter selges rimelig fra UK. Skiftet en på min Disco i forrige uke i forbindelse med bærearmsbytte. Koster ca1100.-+ moms i Norge. 4-500 i UK for kit med mansjett og klemme.
  4. Siste oppdatering.... Disco ble aldri innlevert til verksted. Hadde en lang og hyggelig prat med glødeplugg spesialist på østlandet og vi konkluderte med at glødeplugger ikke ville ta skade. Har fullt opp tank No. 2 med diesel etter uhellet og nå går den som en drøm. Håper det varer.
  5. Liten tilbakemelding om status etter 14 dager. Bilen fusker nå på første oppstart om morgenen og det er temperaturavhengig. Har lest litt rundt og mistenker høy forbrenningstemp etter å ha kjørt med bensin har ødelagt tuppene på glødepluggene. Da får vi ringe verkstedet i morgen og fortelle at Disco ikke er friskmeldt. ......... Kommer tilbake med oppdatering.
  6. Lokket heter Solo Diesel og selges fra div. Butikker på nett. Pris ca. 400.- Tror også NAF selger disse
  7. Da var bilen tilbake på tunet etter 12 dager på verksted. Merkeverksted har tømt "full" tank, skiftet filter og renset anlegget med Tunap 127 og tilsatt Tunap Microflex 983. Disco Går nå som normalt men vi har tilsatt QMI dieselforbedrer for å forbedre smøring bare sånn i tilfelle. Fikk beskjed om at hvis noe skulle skjære seg overtid relatert til uhellet ville dette bli dekket av forsikring. Nå skal kona få presang: Nytt tanklokk som vistnok skal hindre feilfylling! Takk til alle som har bidratt med tips og råd
  8. Da var det gjort. Kona har tanket bensin på Discoen og kjørt 4-5 km. Nå puttrer den som en sørlandssnekke og er hentet av Falck. Har forsikring som dekker feilfylling men er livredd verksted som evt. Tar enkleste rep slik at vi sitter igjen med svarteper etter noen måneder. Er det noen i forum som har opplevd tilsvarende og kan gi meg tips på hva som minimum må skiftes ved slike uhell? Legger ved bilde av fyllepistol på vår lokale Statoil. Kunne vel vært bedre merket..........
  9. Hei Aune, Brukte WD40 til rengjøring. Stakk en tynn ståltråd inn for å åpne hullet. Vær varsom for ikke å ødelegge sensor. Tror den sitter et stykke innenfor åpningen. Ny sensor koster ca. 2300.- (i Norge)
  10. Map sensor er en liten "dings" som sitter på oppsiden av gummislange/innsuget. Denne er festet med en liten torx og bør tas opp for inspeksjon og rengjøring. Min var full av gørr som førte til at motorlampa lyste og bil gikk i nødmodus (40 km/t). Symptom er ikke helt ulikt generator, EGR eller sprekk i intercooler slange. Sjekk denne linken og rengjør sensor i dag!! http://www.disco3.co.uk/forum/topic64159-375.html Bruk gjerne QMI produktet også for å forbedre diesel. Har kjørt på dette siden september i fjor og partikkel filter lampa har ikke lyst siden.. http://www.bilkontroll.no/kategorier/qmi-1/drivstoffsystem/qmi-dieselforbedrer.html God sommer:)
  11. Hei Opplevde det samme på vei til Oslo i September i fjor. LR3 2008 mod. Etter lengre kjøring i oppoverbakke med godt pådrag gikk bilen over i nødmodus. (40 km/t) og en rekke lys kom på i instrument panel. Stoppet bil, ventet uten at det ble noen endring. Tok av motordeksel og slo på EGR ventiler med deler jeg fant i jekk settet. Startet og fortsatte turen uten problem. Antar en av EGR ventilene hadde hengt seg opp. Kom hjem og fikk tatt en "rens" av systemet samt bruker nå et tilsettningsstoff i Diesel fra QMI som gjør at partikkelfilter-varslingslampa ikke har lyst siden september: http://www.bilkontroll.no/kategorier/qmi-1/drivstoffsystem/qmi-dieselforbedrer.html Sjekk også slange til intercooler. Fant sprekke på min... Skiftet også batteri og dynamo i vinter så da skulle alt være OK. Trodde vi.....helt til forrige søndag da vi putret avgårde igjenn i 40 km/t. Viste seg å være en defekt Map sensor som sitter montert på innsuget. Denne ble skiftet men kunne helt sikkert blitt rengjort. Se artikkel ved å følge denne linken: http://www.disco3.co.uk/forum/topic64159-375.html Har du ikke tatt ut din Map sensor enda er det på høy tid å få denne rengjort. Når hullet tettes måler ikke sensor og signal blir ikke overført. Da lyser motorlampa og bilen går i 40. Se bilder under. Lykke til
  12. iladsten

    Untitled Album

  13. iladsten

    Untitled Album

  14. iladsten

    Untitled Album

×
×
  • Opprett ny...