Jump to content
LRforum

fRRode

LRF Society
 • Content Count

  2,511
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by fRRode

 1. I dag, onsdag 27/5, er det igjen treff kl 1900 på parkeringsplassen ved Henie Onstad Kunstsenter.
 2. Jeg kjøpte u-bolter av BG-Nor. De har i forskjellige dimensjoner og mål. Jeg valgte noen med litt tykkere diameter enn originalt, og boret opp platene litt.
 3. Og en hvit en i Valdres. https://www.avisa-valdres.no/vel-optimistisk-offroader/s/5-54-465484
 4. Har nylig byttet på min. Har de gamle som så rimelig ok ut.
 5. https://www.lro.com/land-rover-parts-and-gear/castor-corrected-steering-ball-kit-1
 6. Moro at flere modifiserer P38. Hadde selv planer om det for noen år siden, men har nok med å holde tre andre Land Rover på/av veien..
 7. Du fortjener en 5,0 SC. Du er, og vil alltid være et Petrol Head. (Foliert i oransje med sorte striper blir det helt perfekt)
 8. Koblet et batteri til bil og et batteri til camping og Webasto. T-maxen har fungert hele tiden.
 9. Handlet hos https://nor-ka.no/
 10. Ønsker å kjøpe 16 toms felger i 8-10 toms bredde.
 11. Har hatt 3,5 l Efi siden 1987. Etter min mening er det kun en komplisert automatchocke. Gir ikke mer effekt, bruker heller ikke mindre bensin enn et par gode forgassere...
 12. I 2010 betalte jeg kr 3788,- for å galvanisere alt til min serie bli. VIndusramme, cappings, smådeler, veltebur, rocksliders, støtfange etc. Alt, du har jo sett bilen min. Absolutt vært pengene.
 13. Grønt. Rimelig strøkent, men er satt på breie skjermbreddere, så det er borret noen hull.
 14. Hei. Har et plan til 130 som jeg vurderer å selge. Står i Oslo.
 15. Har brukt http://io.no/info/roars-sandblåserservice-190223
 16. Jo takk bare bra. Varm luft blåser på vindu, ben og inn på sjåføren. 6kw varmeapparat montert på torpedoveggen. Altså ikke helt orginalt...
 17. Jeg har, varmetråder, utvidet hull i torpedo, stengt hull inn til høytaler, ingen luftlekkasjer i luftkanaler, webasto, ekstra varmeisolert cabin, det blir godt og varmt inne. Men det legger seg alltid myr snø på frontruta. Med "normale" biler så kan jeg ofte fjerne varmen fra frontruta for da blåser snøen vekk, men på Defender virker det dårlig. Så jeg stopper rett som det er for å fjerne snø og is på pusserene. Derfor lurer jeg på hvorfor mange er livredde Ledlyse, som faktisk lyser bra, men i ser ikke igjennom frontruta.
 18. Jeg kjører med LED, synes ikke snø/ising er noe problem. Største problemet med Defender er snø/ising av frontrute synes jeg. Hva gjør folket for å unngå det?
 19. Bremsevæske skal som kjent byttet ut en gang i blant. Er det lurt å bytte til Dot 5.1 væske? Leser at den har høyere kokepunkt og tar til seg mindre fuktighet, men koster selvfølgelig noe mer.
 20. Har et sett med brukte, noen bør være ok.
 21. Enig med Gaute. Tror ikke en D1 diff passer. Ser det gjelder en 2006 modell. Er det ikke P38 diff den har? Jeg bestilte deler til min (2005) som om det skulle ha vært en P38 diff.
×
×
 • Create New...