Jump to content
LRforum

fRRode

LRF Society
 • Content Count

  2,461
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by fRRode

 1. Jeg har nå montert luft hjelpefjærer foran og bak på min 130.
 2. Tror jammen det blir en tur på meg
 3. Roger håper at mange kommer. Det kommer mange viktige personer (ordfører, fylketsmann, etc.) som skal vurdere områdets fremtid. Derfor er det viktig at det vises stor interesse for treffet.
 4. Har forresten diverse dyser og nåler til forgasseren hvis du vil teste litt. Satt på noen som ga mye mindre enn orginalt på min.
 5. Da trenger jeg altså ikke å ta med noe Mallory deler nordover.
 6. Har du prøvd å prime oljepumpa. Ut med fordeler og lag et rør/slange som festes på oljepumpeakslingen og kjører med drill til oljetrykket dukker opp. Kanskje...
 7. Ikke nødvendigvis. Med Edelbrock 500 forgasser så cruiset jeg igjennom Sverige på 1,1-1,2 l pr mil med seriebilen og campingvogn.
 8. Land Roverene står i garasje og brukes minst mulig om vinteren. Har el bil som kan ødelegges i Oslo saltet.
 9. Tid er ikke noe man får, der er noe man tar...
 10. Har også notert datoen i min kalender. Planen er å ta en rask helgetur.
 11. Har 12 år gamle MT dekk, ingen ting som sklir som dem på snø
 12. Hvit røyk mener jeg kommer av bremseveske som forbrennes i motoren. Altså bytte masterpumpe.
 13. Har vært på en tur med bil på Island. Er ikke så nøye hvordan mønster du har på dekkene. Jeg kjørte med nesten utslitte BF at dekk, 3-5 mm mønster. Det var ikke noe problem, hele øya er jo stødd med lava sand og grus. Det som er noe å tenke på er at dekk slites veldig på Island. Så stiller du med nye dekk, så blir den runde å fine i kantene til du kommer hjem igjen.
 14. Da ble det i første omgang en sort guffe som for jobben med å tette mellom dekk og felg. Det virker ihvertfall som om dekkene holder på luft, selv ved lavt lufttrykk. 7 psi. Så får jeg teste hvordan det virker i real life etterhvert.
 15. Da kan jeg kjøpe nye dekk og felger. Eller som planen er om 4-5 år kjøpe nye dekk, skjære av de gamle og restaurere felgen. Spørsmålet er hvordan lim jeg skal bruke så det holder.
 16. Jeg vil lime dekkene mine fast til felgene. Hvordan lim er lurt å bruke? Tec7? Er lei av dekk som ikke holder på luft, og som kjøres av når jeg har lavt lufttrykk. Derfor vurderes den enkle løsningen med lim. Den dyre løsningen med sandblåsing, pulverlakkering, internal beadlock og nye dekk får komme når lottoen slår inn.
 17. Hvordan får vi beskjed om hvor/når/hvordan man skal betale? Jeg har ikke fått noe brev, mail eller sms. (tror jeg) Jeg så tilfeldigvis på facebook at det skulle fornyes. Tenker på ikke aktive medlemmer.
 18. https://www.autoscout24.com/offers/land-rover-discovery-2-0i-16v-cat-5-porte-luxury-gasoline-green-e94be27a-3282-154b-e053-e350040a597b?cldtidx=2
×
×
 • Create New...