Gå til innhold

Freeskiing

LRF Society
  • Innlegg

    611
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Freeskiing

  1. Tar opp denne igjen.. Har problemer med 2 ting. Bakgrunns støy. Det suser veldig ved volum 1 og 2, deretter blir det vel overdøvet av lyd ved høyere volum.. Dab+. Har prøvd DAB-Z app, da går enheten helt bananas.. Installert i dag dab+ appen fra Joying.. Samme der.. Enheten blir helt ukontrollerbar.. Noen vært borti lignende?
  2. Ja, og synes de er smoothe å kjøre på.. Ingen vibrasjoner, opp til 120 hvertfall.. Støy.. Nja tja ikke noe spesielt plagsomt i en D2 hvertfall..
  3. Var jeg som kjøpte disse dekkene det snakkes om, nå står de på min "budget build D2. Er jo nok av lyder i en D2, men etter en liten runde i dag tidlig synes jeg de virker helt suverene.. Weekend bil dette så her er det mange mil igjen.. Litt hvit skrift har de fått og, sikkert ikke alle som liker det...
  4. Endelig litt snø i Vestfold.. Ut på en liten tur..
  5. Jo det et en kontakt bak der som ligner den på tegningen, selv om den ikke er bak/under teppet må den være den. Den er gått over og iorden. Demonterte hele panelet i sted og fant en brent transistor. Så det er nok årsaken. Får prøve å finne den og bytte den, ellers blir det å kjøpe et brukt panel.
  6. Det skal angivelig være et jordingspunkt fra manual på høyre side, da ved pedaler på biler fra øya.. nettopp sjekket på min og der er det niks, nada jordingspunkt bak teppet. Finner heller ikke dette punktet på venstre side under teppet ved pedalene.. Dette er jordingen til instrumentpanel, BCU, diagnosekontakt... Mitt panel tuller og lever eget liv stort sett og hender at diagnosekontakt ikke er helt på nett... kunne vært fint å sjekket dette punktet hvertfall.... hvor det enn finnes... Noen som vet..
  7. Ja så bra, gikk meg hus forbi, satt å så på TFL Offroad på YouTube hvor de kjørte med D2'n sin i Colorado, tenkte at synd vi ikke kan kjøre slik i Norge.. Også var det muligheter en time unna..
  8. Morro, kan ikke slikt også varsles på Facebook siden? , enklere å få det med seg...
  9. Ja, finnes endel ser jeg.. Alle funksjoner i bilen er jo iorden så det indikerer vel at BCU er iorden vil jeg tro..
  10. Ja det er helt krise egentlig. Altså dette er fluss rester fra loddingen, og dette burde absolutt vært vasket vekk under produksjon. Nå har jeg vasket dette med riktig stoff og det er tørket i tørkeskap.. Allikevel kan baksiden være dårlig. Prøver å tørke BCU litt eller sjekke oppi der, men mener jeg har sett oppi der før uten å finne noe tegn til fuktighet.. Får prøve å finne et instrumentpanel å bytte med for å teste.. kjenner ikke noen som har noe liggende akkurat.
  11. Ja du tror det.. Altså jeg hadde ut instrumentet og det ser ikke pent ut fra fabrikk.. Fult av fluss rester fra lodding og masse bøss som skaper problemer.. Jeg har nå vasket dette og tørket.. Kan ligge feil her allikevel.
  12. Bruker Lynx Evo BT. Har kontroll på evt feilkoder. Det som er merkelig er at innimellom er alt ok.. Mens plutselig ser der slik ut som på bildet.. Alt som lyser her nå er ikke pga noe feil der det prøver å indikere. Ja, den er ikke tatt ut ennå.. Har hatt ut både sikringsboksen og renser tørket, (så ikke så ille ut) jeg får hoppe på BCU boksen på andre siden da.. Se om det er noe der.. Tror ikke selge instrumentpanelet er skylda..
  13. Får ikke bukt med dette problemet.. Jeg renset hele kretskortet I går, og la det i tørkeskap. Gikk ut etter 6t monterte og alt ok. Blinklys indikator funker egentlig bare en gang, men lyser lø utsiden. I dag ser det slik ut igjen, bilen går.. Jeg har nappet i ledninger og ikke noe er løst. Jordingen som sitter i veggen på venstre side er helt fin, stram og ren. Det snakkes om et jordingspunkt til under bremse pedalen.. Men denne kan jeg ikke finne.. Andre jordpunkt nedi der?
  14. Hei! Mitt instrumentpanelet tuller veldig. Alt lyser. Bilen har pr. Dags dato 0 feilkoder da den jobbes på og alt er slettet. Kjørte her om dagen rundt kvartalet og ingen lamper, alt normalt. Hatt ut ecu fra motoren, ingen oljetilførsel til den heller. Nullstilt bilen med + og -. Stått både med og uten strøm, og til lading. Ecu/bcu ved passasjerside er tørt og fint. Ingen sikringer er gått. Hadde en tråd på de på landyzone og de der peker på feil på selve clusteret og at dette må byttes.. Hatt det ut og ingen brudd eller dårlige koblinger så selve kretskortet kan selvsagt ha en vakkelkontakt el. Noe slikt.. Noen tips.. Bilen skal snart på EU men går jo ikke med instrumenter som er helt bananas.. Dvs bare lyser.. alle funksjoner er til info også ok... Tips..
  15. Enig.. den er altså fra Famous Four, avventer svar fra dem. Mulig den er overhalt og fått ny kode.. Jeg la inn en M i stedet for P, skal se om jeg får bytta olja i dag, men tenkte å avvente svar fra FF før jeg evt starter opp..
  16. Kan virke som om det er de 4 første som er viktigst og at den siste bokstav. egentlig ikke er så prikær...
  17. Hei! Endelig fått tid til å pusle litt med discoen igjen og skulle I dag kode ny injector nr1 Da får jeg opp mld fra lynx evo at P ikke kan stå som siste bokstav. Sendt mail og bilder til FF hvor den er kjøpt, men er det noen smarte hoder her som har vært borti lignende? Regner vel bare med at jeg har fått levert feil.. Men de har fått chassi nr og den er korrekt farge (grøn) til 15P osv..
  18. Hei! Noen som har 20 stk hjulbolter til D3-D4 de vil kvitte seg med?
  19. Okey, ja ser det blir brukt ulike "verktøy" har sikkert noe liggende, er nr 1 den lengst frem så hvertfall ganske greit å stå over å jobbe..
  20. Hei!Før jeg går til innkjøp av noe jeg trenger ønsker jeg å sjekke om noen har noe liggende. Trenger "Fan spanners" til å ta av vifta i følge med injector bytte. Noen som har slikt liggende? Ved avtrekk av diesel inkector på TD5 finnes det spesial verktøy, alternativet er vel å bruke en demontert pumpetang.. noen som har spesialverktøy liggende til en OK penge? Diagnose utstyr. Ville foretrekke en mobil enhet, med BT. Noen som har ID Tool eller Lynx EVO liggende for salg? Må kunne lese inn ny injector og kode ut luftfjæring osv.. Ha en fin LR dag!
  21. Ja, det er jo mulig å finne det sikkert. De du hadde i bilen fra før, hadde de rød eller grønn ring rundt på toppen? alle mine har grønne, leste et sted at originale hadde røde, mens de med grønne er en nyere forbedret utgave... men hvem vet..
  22. Må være injector nr 5 som er gåen.. Kanskje ikke heeelt krise allikevel..
  23. Nja.. Ser ut som det ligger "inni" fjøra, som er helt løs.. Google forteller meg at dette er et knekt sylinder hode.. Ikke helt ukjent for td5..?! Nytt ca 1000£... Noe som evt er godt nytt at det ikke bare er å hive hele bilen..
×
×
  • Opprett ny...