Jump to content
LRforum

Freeskiing

LRF Society
 • Content Count

  611
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Freeskiing

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Norge

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Norge

Recent Profile Visitors

1,023 profile views
 1. Tar opp denne igjen.. Har problemer med 2 ting. Bakgrunns støy. Det suser veldig ved volum 1 og 2, deretter blir det vel overdøvet av lyd ved høyere volum.. Dab+. Har prøvd DAB-Z app, da går enheten helt bananas.. Installert i dag dab+ appen fra Joying.. Samme der.. Enheten blir helt ukontrollerbar.. Noen vært borti lignende?
 2. Ja, og synes de er smoothe å kjøre på.. Ingen vibrasjoner, opp til 120 hvertfall.. Støy.. Nja tja ikke noe spesielt plagsomt i en D2 hvertfall..
 3. Var jeg som kjøpte disse dekkene det snakkes om, nå står de på min "budget build D2. Er jo nok av lyder i en D2, men etter en liten runde i dag tidlig synes jeg de virker helt suverene.. Weekend bil dette så her er det mange mil igjen.. Litt hvit skrift har de fått og, sikkert ikke alle som liker det...
 4. Endelig litt snø i Vestfold.. Ut på en liten tur..
 5. Jo det et en kontakt bak der som ligner den på tegningen, selv om den ikke er bak/under teppet må den være den. Den er gått over og iorden. Demonterte hele panelet i sted og fant en brent transistor. Så det er nok årsaken. Får prøve å finne den og bytte den, ellers blir det å kjøpe et brukt panel.
 6. Det skal angivelig være et jordingspunkt fra manual på høyre side, da ved pedaler på biler fra øya.. nettopp sjekket på min og der er det niks, nada jordingspunkt bak teppet. Finner heller ikke dette punktet på venstre side under teppet ved pedalene.. Dette er jordingen til instrumentpanel, BCU, diagnosekontakt... Mitt panel tuller og lever eget liv stort sett og hender at diagnosekontakt ikke er helt på nett... kunne vært fint å sjekket dette punktet hvertfall.... hvor det enn finnes... Noen som vet..
 7. Ja så bra, gikk meg hus forbi, satt å så på TFL Offroad på YouTube hvor de kjørte med D2'n sin i Colorado, tenkte at synd vi ikke kan kjøre slik i Norge.. Også var det muligheter en time unna..
 8. Morro, kan ikke slikt også varsles på Facebook siden? , enklere å få det med seg...
 9. Ja, finnes endel ser jeg.. Alle funksjoner i bilen er jo iorden så det indikerer vel at BCU er iorden vil jeg tro..
 10. Ja det er helt krise egentlig. Altså dette er fluss rester fra loddingen, og dette burde absolutt vært vasket vekk under produksjon. Nå har jeg vasket dette med riktig stoff og det er tørket i tørkeskap.. Allikevel kan baksiden være dårlig. Prøver å tørke BCU litt eller sjekke oppi der, men mener jeg har sett oppi der før uten å finne noe tegn til fuktighet.. Får prøve å finne et instrumentpanel å bytte med for å teste.. kjenner ikke noen som har noe liggende akkurat.
 11. Ja du tror det.. Altså jeg hadde ut instrumentet og det ser ikke pent ut fra fabrikk.. Fult av fluss rester fra lodding og masse bøss som skaper problemer.. Jeg har nå vasket dette og tørket.. Kan ligge feil her allikevel.
 12. Bruker Lynx Evo BT. Har kontroll på evt feilkoder. Det som er merkelig er at innimellom er alt ok.. Mens plutselig ser der slik ut som på bildet.. Alt som lyser her nå er ikke pga noe feil der det prøver å indikere. Ja, den er ikke tatt ut ennå.. Har hatt ut både sikringsboksen og renser tørket, (så ikke så ille ut) jeg får hoppe på BCU boksen på andre siden da.. Se om det er noe der.. Tror ikke selge instrumentpanelet er skylda..
 13. Får ikke bukt med dette problemet.. Jeg renset hele kretskortet I går, og la det i tørkeskap. Gikk ut etter 6t monterte og alt ok. Blinklys indikator funker egentlig bare en gang, men lyser lø utsiden. I dag ser det slik ut igjen, bilen går.. Jeg har nappet i ledninger og ikke noe er løst. Jordingen som sitter i veggen på venstre side er helt fin, stram og ren. Det snakkes om et jordingspunkt til under bremse pedalen.. Men denne kan jeg ikke finne.. Andre jordpunkt nedi der?
×
×
 • Create New...