Jump to content
LRforum

Åge

LRF Society
 • Content Count

  635
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Åge

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Røyken

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Røyken

Recent Profile Visitors

777 profile views
 1. Hei, For en flott bil !! Hva slags motor har du i denne, og er det montert sikkerhetsbelter i den ? Åge
 2. Hei, Finnes jo et utall av tråder omkring dette, men er det noen som har erfaring med dørlister fra Bearmach, som koster 100,- kr, kontra originale til 600,- kr ? Alle priser er ca fra LRdirect.
 3. Stor takk for godt gjennomført treff. Flotte folk, lekre doninger og fantastiske omgivelser. Takk for oss
 4. Har stort sett brukt det jeg fant av kjemi i garasjen inklusive fluid film, rustløser og penetrerende oljespray.
 5. Et godt tak med vannpumpetanga hjalp. Løsnet og er i bevegelse igjen, men må nok vurdere bytte av de gjennomføringene.
 6. Gjort. Smurt med fluid film. Den på førersiden kan jeg lirke litt frem og tilbake (snakk om millimeter, men det er bevegelse). På passasjersiden derimot virker det stå i stein, selv etter noen lette overtalende slag.
 7. Hei, Skulle spyle av frontruta idag. Spyleren virket, men pusserne startet og beveget seg sakte mot venstre, for så å stoppe helt opp ytterst til venstre. Er nå ikke til å rikke. Gode ideer og forslag til løsning ?
 8. AC på bilen, og som Gaute sier blir det trangt. Spørs om det med tiden ikke blir LED av et eller annet slag på støtfangeren, mens de Hella lyktene som står der idag forsvinner opp på taket.
 9. Hei, Noen som har forslag til ekstralys som ikke bygger inn i grillen på en Defender 2006 ? For montering på nummerskiltplate foran, evt annen godkjent løsning for montering på støtfanger foran. Før i tiden kalte vi disse ekstralysene for 1000-metringer. Takker og bukker
 10. Noen som har erfaring med å banke ut lager og tetting på vannpumpen ? Kan det gjøres for hånd, eller må det presse til ?
 11. Ja det lekker, så jeg har bestilt nytt lager også.
 12. Hei igjen, Kjøpte pakningspapir og banket ut. Montert i går og testet idag, men det lekker fortsatt. Mistenker at det er den O ringen som ligger inne i selve pumpen, foran impelleren. Har bestilt ny, sammen med O ringen opp mot termostathuset. Hvor tykk pakning er det fornuftig å bruke.? Jeg brukte 0,5mm, og smurte på noe ganske tynnflytende gugge som heter Permatex før montering. Synspunkter ?
 13. Hei dere, Noen som vet om jeg kan erstatte pakningen på vannpumpa med silikon av rette typen ? Deler til vannpumpa til 2.6 bensinmotoren er vanskelig å få tak i.
 14. Skapet som er innfelt i veggen er 76x36 cm
×
×
 • Create New...