Gå til innhold

Frivakten

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Røyken

Nylige profilbesøk

403 profilvisninger

Frivakten sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Se FINN-kode: 99992322. Evt. henvendelse via finn.no.
  2. Har samme problem. CDL-lampen (har ikke diff) lyser når bremsepedal trykkes inn men bremselysene lyser ikke. Sikring /pærer er ok. Tror synderen er hengerkoblingen. Noen som har en mening?
  3. På ferie med 225/75/16. Reservehjul har dim 255/65/16. Forhjul. Er det bare å sette på og bruke?
  4. Har hatt stor nytte av den. Står alltid påkoblet strøm i bilen om vinteren og i båten om sommeren. Men glemte å sette den i bilen igjen i høst. Dog har den stått påkoblet nettladeren i garasjen. Har fungert utmerket i alle år men en dag må også de store heltene dø.
  5. Prøvde å starte bilen med den men mislyktes. Batteriet på bilen var helt tom, bare klikk i starteren. Ladet så bilen med en 4a-lader en time. Fikk da start på vanlig måte uten boosteren. Dermed mistenker jeg dårlig guffe i den til tross for målingen til 12,93v.
  6. Spørsmålet gjaldt hvordan måle at den fortsatt har samme effekten. At den hjelper til start sier ikke så mye da det er mange andre variabler som tilstand på bilens batteri, temperatur etc.
  7. Har en gammel booster som i vinter har stått på lading. Viser 12,93 volt. Hvordan sjekke om den fortsatt er brukbar? Virker som det ikke er noen guffe i den lenger. 1400 Apeak.
  8. Har en 30 cm bit av rørisolasjon som jeg trer over tverrstanga. Festes med tape. Bryter tydeligvis luftstrømmen...Stille blir det ihvertfall...
  9. Skal disse to kontaktene noen steder? webasto Topp/Disco 2.
  10. Det var da hyggelig . Send meg gjerne nummeret til Andreas, sa blir jeg kjent med naboer med LR. Bor på Slemmestad. BTW: Ser at bildiagnosebutikken.no selger icarLandRover i930 for 1550,-. Ser ut for at den gjør alt...Noen som kjenner til dette?
  11. Hvem på Grefsen? Mekonomen hadde analyseverktøy men jeg glemte å spørre nærmere om hvilken kontakt jeg hadde på min (DiscoTD5 -99)?
  12. Var på Pk på Mekonomen. Fikk som forventet en 2-er pga ABS da de tre Amigos har fulgt meg siste året og hvor alt tydeligvis virker. Hva koster en diagnose og sletting av koder? Hvem blir nærmest Røyken/Asker?
  13. Neste gang kjøper jeg bil og ikke en pc med utgått software Vedder på at den er hacket av noen, naboens Toyatsu?
  14. Har nesten tilsvarende problem. Jeg låser opp og setter meg i bilen. Er jeg for sen til å vri om nøkkelen så slår startsperre inn + rød lampe og bilen vil ikke starte. Da må jeg trykke på åpnekappen, da blinker det grønt. Nå kan motoren startes. Hvordan fikser jeg dette?
×
×
  • Opprett ny...