Jump to content
LRforum

Disco 3

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Disco 3

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Location
  Ål

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Ål

Recent Profile Visitors

180 profile views
 1. Etter å ha testa d4 i høg snø og kaldt vær, så forsvant all luft i suspention. Fikk denne feilmeldinga. Får fylt belgene med iildtool, men feilmelding er der fortsatt. Noen tips ?? u3000-55 lr4
 2. Da var problem løst. Usikker på hva feilen var, men bytta ei gåen pære til baklyset?? Nå fungerer alt, har ikke tørt å prøve den gamle maf sensoren i frykt for at den virker:) Får noe feilkoder på strøm problemer så kanskje pæra var dråpen? Så da får e lade eller eventuelt bytte batteri og vere klar for vinteren.
 3. Nei, kjøpte denne fra British Parts Part No. PHF500101
 4. Mista plutselig krefter i bilen, den fungerer ikke under 2200 omdreininger. Måtte rygge ned bakken fra garasjen fordi e ikke kom opp??? Egr ventiler er blokka. Har lest at enkelte har hatt problem med maf sensor, prøvde å koble ut denne, da fungerte bilen fint. Bestilte denne ny og bytta. Men kobla til den nye sensoren og bilen ville ikke gå som den skal, heilt likt som med den gamle sensoren. Drar ut kontakta til sensor, og bilen fungerer. Kjøpte Iildtool og har disse feilmeldinger: P0100-00 (28) Mass or volume air flow circuit P0113-00 (28) Intake air temperature sensor 1 - circuit high input P0046-00 (2C) Turbo/supercharger boost control solenoid - circuit range/performance Noen som har eit tips om hva dette kan vere??
 5. Skal ha 4x4 i display å se om 1 av sensorane beveger seg unormalt når dette skjer, bra tips. Ser e har fått rosa lys i eine hovedlampa foran, er denne da ødelagt eller hva kan dette vere? Men feilen med suspention har vert før hovedlampa bytta farge. Bestiller bremselys bryter å bytter den uansett.
 6. Når varselet går senker også bilen seg, og er bare det høytsittende bremselyset som lyser, ikke dei to i baklyktene. Kan bremselys bryter føre til feil med suspention? Og hvorfor bare høytsittende bremselys?
 7. Har ein 2005 Disco 3. Får plinglyd og melding om suspention fault i samme dumpa hjem fra jobb nesten hver dag. Skrur tenninga av og på, og problemet er borte. Har merka at det høytsittende bremselyset lyser konstant når denne feilen oppstår. Kompressoren er 2 år gammel og ser ikke noe feil med høgdesensorane i 4x4 display. Dårlig elektrisk kontakt? Noen som har eit tips?
 8. Slenger inn eit spørsmål her som utgangspungtet var krenging og disco:) Meiner å ha lest at man kan sette på belger og dempere fra Range Rover Sport, og at dette ville gjøre bilen noe stivere. Noen som veit om dette er riktig, og er i så fall disse ellers identiske med tilkobling og innfestning? Har ein 05 Disco som e merker snart er klar for noe bytte.
×
×
 • Create New...