Jump to content
LRforum

aok

LRF Society
 • Content Count

  503
 • Joined

 • Last visited

6 Followers

About aok

 • Rank
  Maskinoperatør

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brekstad, Trøndelag
 • Interests
  Alt for mye...

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Brekstad, Ørland

Recent Profile Visitors

1,189 profile views
 1. Har en eller flere celler i batteriet tatt kvelden kan det være nært umulig å starte med kabler. Du kan prøve å lade opp batteriet, men jeg tipper du må bytte ut batteriet. I verste fall har du en svak generator også. ta av en batterisko, og så måler du spenningen på batteriet. Bør være nær 12v. Har du ei celle som har røket får du nok bare 9-10V, og det er ikke nok til å få liv i Td5’en. har opplevd to ganger at et batteri har kortsluttet. Da er det kun nytt batteri som gjelder. Begge gangene var det varme som ødela batteriene. (Texas)
 2. aok

  FL1 deler

  Clutch-kit solgt.
 3. Setter en tier på wastegate’n. Koble fra staget og smør godt opp med CRC eller WD.
 4. FIXED Fant ut at en leverandør av kvalitetsverktøy faktisk hadde fabrikkutsalg her på Brekstad. Kjøpte T50 bit i høyeste slagkvalitet. Har ikke gassbrenner, men lånte creme brulee brenneren fra kjøkkenet. Den gjorde susen. Ble meeeget varmt rundt skruen! Deretter en runde med slagtrekker før den lange armen kom frem. Den kom til slutt av Resten av boltene lot seg overtale, og bremseskiva spratt av etter en runde med avtrekker. Da er vi klare for re-sjekk!
 5. aok

  FL1 deler

  Har fortsatt delene.
 6. Da gikk D3’en neeesten gjennom EU. Fikk 2er på venstre bremseskive pga slitasje. Nye blanke er bestilt, og ligger klare på garasjegulvet. Men da var det den h******** skruen som fester bremseskiva. (Den med T50 Torx hode). Den vil ikke av. Har knekt mine 2 bits, brukt rustløser, slagtrekker og forlenget arm (knekker bits når jeg bruker den). Er ikke spesielt mye rust å se - men noe et det. Finnes det noen gode tips?
 7. aok

  FL1 deler

  Har solgt bilen og har noen deler liggende; 2 x Pollenfilter 1 x Luftfilter 1 x Clutch-kit 1 x oppheng til bakdiff innkjøpt til MY04 1.8 bensin pris blir vi enig om
 8. Ikke gjort noe med Disco’en i dag. Bare drukket kaffe, nytt påska og sett på gliset God Påske!
 9. ...og det ble mulig å treffe en nabo-D3 i restesnøen
 10. Spenn opp en stor avtrekker så mye du tør. Deretter små bestemte slag på skiva. Pass bare på; du skvetter himmelhøyt når den til slutt løsner med et smell
 11. Vet ikke, men leste meg til (googlet...) at D3 felger kan brukes på P38 med sentreringsring fordi hub’en på D3 er litt større i diameter enn P38. Ergo vil ikke P38 felger passe til D3. Men; om felgene er uoriginale kan det jo hende de kan passe begge biler om du er heldig.
 12. Kan godt synse.... fikk inn 4 stk 2 meter lange rammemadrasser (200x90x35) inn i min D3 uten varevegg. Det gikk akkurat, med førersetet litt frem. Tipper du får inn kassen ved å sette den inn diagonalt.
 13. Hawkeye for D3, FL1 og FL2. Den tar også en del koder på RRS - testet (antar den har mye likt med D3). Brekstad
 14. Trivelig på tunet - enn så lenge.
×
×
 • Create New...