Jump to content
LRforum

Dirk

Members
 • Content Count

  438
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Dirk

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lørenskog

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Lørenskog

Recent Profile Visitors

660 profile views
 1. Sjekk at brakettene i hjulbua er på plass. Dei støttar sete 6&7 mot chassis. Det skal også sitte ein ekstra brakett mellom tak og capping bak kledninga ved dei små rutane vedsida av bakdøre. For å festa setebeltane i. Ikkje alle 5-setare har disse.
 2. Altså laga eit hôl i forskjerm rett i forkant av torpedoen ved dørhengselet?
 3. Har lyst å montera Defa motorvarmer i Defenderen (2014 Puma 2.2). Virkar greit å fiksa dette sjølv, berre 1 ting: kor er det lurast å montera strauminntaket slik at det ikkje er i vegen og nokolunde beskytta? /Dirk
 4. Jadda. Funkar greit. Er ikkje dei grovaste, men gjer jobben greit.
 5. Kjøpte disse for nokre år tilbake: https://www.transportutstyr.no/no/produkter/snokjetting/last-og-buss/red-star-a90 Hugsar ikkje pris, men det var ikkje dyrt.
 6. Takk for eit kjekk treff og takk til Kenneth og gjengen for å bruke tid og ressursar på oss. Beklagar at eg ikkje fekk seia takk for meg der og då, men måtte plutseleg dra.
 7. sirkelen er pæra, som kanskje har gått i dit tilfelle?
 8. Takkar for tipsane. Var nok litt heftig offroading som gjorde at innfesting blei svekka. Må hugsa å ta av lappane ved offroading.
 9. Skvetlapp på høgre bak hang laust. Viste seg at hôlet i karosseriet har revna. Hôl i karosseriet har revna. Litt alu-materialet frå karosseriet sitt igjen mellom bolt og skvetlapp-halder. Noken som har ein bra fiks for dette?
 10. Tok ut den gamle radioen i min Puma (2014), det var ein fabrikkmontert Alpine med ein eller anna små konnektor (kan henda det er den i bilete heilt øverst). Kjøpte Pioneer radio som har standard Din-plugg. Kappa den lille konnektoren og skjøt på Din-pluggen. Fann ut etterpå at det finnast slike adaptere å kjøpa. Ikkje sikkert dog at det vil passe fordi det er jysla trangt bak inn i der. Måtte forresten også bytta mikrofon fordi pluggen på Pioneer er 3,5 mm og den på Alpine 2,5 (eller omvendt...).
 11. Ser at du har skillerelé for ekstra-batteri. Kvar har du plassert det?
 12. Tenkte på samma løysing som Gaute siktar på. Berre usikker på om noko på innsida kan bli audelagt ved borring og skruing. Det at dekselet et eingongs og dermed nesten "forbruksvare" er jo ikkje til å tru.
×
×
 • Create New...