Gå til innhold
LRforum

Dirk

Medlemmer
  • Innlegg

    455
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Lørenskog

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Lørenskog

Nylige profilbesøk

1 589 profilvisninger

Dirk sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Har installert GMB sin tank. Veldig nøgd med den. Ikkje billig, men bra, ingen ekstra pumpe og originaltank forblir på plass, uendra.
  2. Takk for innspill Gaute og Croft!
  3. Noken som har elektrisk eller luftdreven maskin for å sette popnagler til leige/låns ??
  4. Noken som har elektrisk eller luftdreven maskin for å sette popnagler til leige/låns ??
  5. Rudkogen på laurdag Gaute? Tusen takk for innføring/omvisning på o rådet Paul! Der var ein flott laurdag. Tenkte å utforska Rudskogentil helga :-)
  6. Flottings. Skal ta meg ein tur den eine eller andre helgen.
  7. Blir det køyring 14.november? Spesielle (Korona-)regler? Når er start og slutt?
  8. Blir det fortsatt treff på Lampeland disse laurdagane? Spesielle (korona-)regler? Skilting frå Lampeland til køyreområdet?
  9. Hei og takk. Har ein litt stor popnagletang, så det skal gå greit. Men: treng ein blindmuttertang (stor), noken som har den til låns, kanskje?
  10. Skal montera hevetak på Defenderen. Då skal da monterast ramme, osv. Metoden blir med rivnuts og popnagler av forskjellig storleik. Då er spørsmålet om korhenne eg får tak i dei forskjellige rivnuts, popnagler og utstyr (gjærsag for alu-profiler, rivnut-tang) til å montera det med. Anbefalingar om leverandører, merker, verktøy?
  11. Har brukt Corrolan. Kjøpte det på ei messe ;"DIY pakke" frå importøren sjølv. Noko herk å jobba med: må varmast opp men blir ikkje flytande nok. Sprøyta som blei levert med den funka ikkje til denne guffa heller. Tok kontakt med importør/distributør som tilstod at sprøyta som blir leverte med pakka ikkje klara jobben. Ingen forsøk å tilby ei anna sprøyte, heller ikkje etter påtrykk. Så lukta det heller ikkje sau, men mineralolje som ein får hovudverk av. Og lukta hengar i leeeeeeeeeeeeeeeenge. Skal gå tilbake til Fluid Film. Definitivt. Har brukt Corrolan. Kjøpte det op ei messe "DIY pakke". Noko herk å jobba med: må varmast opp men blir ikkje flytande nok. Sprøyta som blei levert med den funka ikkje til denne guffa heller. Tok kontakt med importør/distributør som tilstod at sprøyta som blir leverte med pakka ikkje klara jobben. Ingen forsøk å tilby ei anna sprøyte, heller ikkje etter påtrykk. Så lukta det heller ikkje sau, men mineralolje som ein får hovudverk av. Og lukta hengar i leeeeeeeeeeeeeeeenge. Skal gå tilbake til Fluid Film. Definitivt.
  12. Korleis kjem du til mekanismen? Det begynner å lugge på min Puma også...
×
×
  • Opprett ny...