Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Dirk

Medlemmer
 • Innholdsteller

  437
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

2 følgere

Om Dirk

 • Rang
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lørenskog

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Lørenskog

Nylige profilbesøk

620 profilvisninger
 1. Altså laga eit hôl i forskjerm rett i forkant av torpedoen ved dørhengselet?
 2. Har lyst å montera Defa motorvarmer i Defenderen (2014 Puma 2.2). Virkar greit å fiksa dette sjølv, berre 1 ting: kor er det lurast å montera strauminntaket slik at det ikkje er i vegen og nokolunde beskytta? /Dirk
 3. Jadda. Funkar greit. Er ikkje dei grovaste, men gjer jobben greit.
 4. Kjøpte disse for nokre år tilbake: https://www.transportutstyr.no/no/produkter/snokjetting/last-og-buss/red-star-a90 Hugsar ikkje pris, men det var ikkje dyrt.
 5. Takk for eit kjekk treff og takk til Kenneth og gjengen for å bruke tid og ressursar på oss. Beklagar at eg ikkje fekk seia takk for meg der og då, men måtte plutseleg dra.
 6. Dirk

  Bilstereo Defender Puma

  sirkelen er pæra, som kanskje har gått i dit tilfelle?
 7. Takkar for tipsane. Var nok litt heftig offroading som gjorde at innfesting blei svekka. Må hugsa å ta av lappane ved offroading.
 8. Skvetlapp på høgre bak hang laust. Viste seg at hôlet i karosseriet har revna. Hôl i karosseriet har revna. Litt alu-materialet frå karosseriet sitt igjen mellom bolt og skvetlapp-halder. Noken som har ein bra fiks for dette?
 9. Dirk

  Bilstereo Defender Puma

  Tok ut den gamle radioen i min Puma (2014), det var ein fabrikkmontert Alpine med ein eller anna små konnektor (kan henda det er den i bilete heilt øverst). Kjøpte Pioneer radio som har standard Din-plugg. Kappa den lille konnektoren og skjøt på Din-pluggen. Fann ut etterpå at det finnast slike adaptere å kjøpa. Ikkje sikkert dog at det vil passe fordi det er jysla trangt bak inn i der. Måtte forresten også bytta mikrofon fordi pluggen på Pioneer er 3,5 mm og den på Alpine 2,5 (eller omvendt...).
 10. Dirk

  Puma Defenderen "Alex"

  Ser at du har skillerelé for ekstra-batteri. Kvar har du plassert det?
 11. Dirk

  Bildetråd Defender

  TØFT!
 12. Dirk

  Luftinntakdeksel puma

  Ingen borring nei.
 13. Dirk

  Luftinntakdeksel puma

  Tenkte på samma løysing som Gaute siktar på. Berre usikker på om noko på innsida kan bli audelagt ved borring og skruing. Det at dekselet et eingongs og dermed nesten "forbruksvare" er jo ikkje til å tru.
 14. Dirk

  Speilhaldare flasser av

  Har samma utfordring som Camarogeddon: ettermontert varme, så skiftejobb blir ganske omfattande.
×