Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Vegard Bratland Erikstad

LRF Society
 • Innholdsteller

  3 632
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Vegard Bratland Erikstad

 • Rang
  ENTUSIAST

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lødingen,Nordland
 • Interests
  landrover <br />ski/langrenn<br />jakt/fiske<br />det aller meste med motor...... <br />

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Lødingen kommune norland

Nylige profilbesøk

3 289 profilvisninger
 1. Hei, Jeg har antagelig kjøpt meg et sveiseapparat og en flaske med dekkgass på Karmøy. Apparatet kan strengt tatt sendes med posten ,men det kan ikke flaska med dekkgass. Er det noen i området som kunne tenke seg og hente og mellomlagre dette til jeg finner alternativ frakt? Eller er det noen som skal nordover (mot Lødingen, Sortland Harstad, Lofoten e.l ) eller vet om noen/firma som kan transportere dette, mot betaling selvfølgelig. Apparatet veier rundt 20 kg og flaska er 10L og veier ca det samme tror jeg.
 2. Kommer vist jeg får nye slavesylindre foran. Var plutselig blitt fritt for bremseveske gitt....
 3. Vist flotøren står for høyt kan bensinen utvide seg av varmen og "renne" over slik at moren blir sur/rå. Hadde samme problemet på min, verst på varme dager, bøyde flotøren litt ned slik at flotøren sto lavere i kammeret når flotørventilen var stengt. Problem løst!
 4. På min har flotøren i tanken satt seg fast, to ganger. Begge gangene har det funket å demontere å smøre opp.
 5. Har helseipa BFG MT uten pigg på seiebilen, fungerer overaskende bra. Før de var seipa var de ubrukelige
 6. Det er nok et sladrehull ja. For å indikere at ting er i ferd med å skje
 7. Hadde samme løsing på landstreffet i 2013. Funker fint når man er kommet på plass
 8. Når du tar ut den lille skruen kommer du til en låsering av plast som står inni et spor. Jeg brukte et flatt skrujern og nebbtang for å like den ut.
 9. Brukte Biltema sin knekke når jeg laget nye stigtrinn på lastebilen. 1.2mm nesten hele bredden på knekka. Det gikk akkurat greit
 10. Vist jeg ikke husker helt feil kan lageret stå igjen...
 11. Jeg har 255 85 r16 på ex-mil felg på 88`en. Syns det ser helt rett ut, akkurat innafor skjermen. Jeg har paraboler foran og bak + ex-mil sjakler foran.
 12. Har vurdert samme selv. Fordelen med Roamerdrive kontra Fairey er at Roamerdrive bruker samme olja som transferkassa og det følger med ny bunnpanne/lokk til transfer med kjøleribber , da skal vinstnokk sjansen for at olja blir svidd litt mindre. Men 20 lapper er jo ikke akkurat gratis....
 13. En ny Weber, en frabrikkoverhalt Rochester, en overhalt solex og overhalt Zenith (siste prøvd på annen bil og fungerer utmerket) faen det et er jo 4 forgassere... Forgasser justert med vakumeter: Tomgang satt til 500 rpm , blandingskrue satt i grunninnstilling helt i bunn deretter 1 og halv runde ut. Deretter har jeg skrudd den ut til max vakum er oppnådd, for så og skrudd den inn så mye som mulig uten at vakum dropper. Har også sveiset inn en mutter for sensor på eksosrøret og lånt utstyr for og måle luft/blandingsforhold når jeg kjører, og valgt dyse til forgasseren ut fra dette .
 14. Bør være det. Kjede å strammer byttet for ca 30 000km. Hadde det oppe igjen for å dobbelskjekke innstillingen på registeret for 4000-5000km siden da så alt helt fint ut.
×
×
 • Opprett ny...