Gå til innhold

ArneG.

Medlemmer
  • Innlegg

    485
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Gjøvik

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Gjøvik

Nylige profilbesøk

1 877 profilvisninger

ArneG. sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Ubrukt Haynes manual selges kr 230,- + porto kr 70,- Jeg glemte selvfølgelig at jeg hadde kjøpt boken tidligere, ikke første gang det skjer :-) Boken koster kr 339,- pluss frakt og moms (!) hos Bilboken.no, tilsammen kr 428,- Veldig bra bok og et godt supplement til "den grønne bibelen". Legger ved noen bilder av min brukte utgave.
  2. Var dessverre ikke innom posten etter innlegg om at de gikk til gjenvinning, skulle gjerne ha gitt dem bort.
  3. Når jeg studerer delekatalogen litt mer nøye så ser jeg at det skal være en brakett som fester og låser rørene sammen. Det vil forhindre rørene i å bevege seg sideveis og dermed kunne løsne. Herved bestilt, og da regner jeg med at problemet er løst.
  4. Hei, to ganger har mutterne til oljekjøleren løsnet og medført oljelekkasje. Begge ble oppdaget ganske tidlig og medførte kun oljesøl. Litt trangt når radiatorkappen sitter på, men jeg fikk skrudd de til tilstrekkelig første gang. I forbindelse med reg.reim skifte byttet jeg o-ring og fikk dratt dem til skikkelig. Allikevel løsnet begge muttere etter kun kort tids kjøring. Noen som har opplevd tilsvarende? Nå har jeg kjøpt nye slanger for å se om det løser problemet, men skal jeg bruke Loctite?
  5. Da går disse til gjenvinning
  6. Har to løpekatter som gis bort mot henting på Biri. Har ikke vært i bruk hos meg, men ser ut til å være i orden.
  7. Da tilfaller denne Christopher dersom kes ikke henter innen neste helg
  8. Den er grei, kan du si sånn ca henting?
  9. Serie 1 felg med dekk, har vært reservehjul på en 1954 pickup. Original blåfarge, samme farge som rammen på bilen. Må hentes på Biri.
  10. Takker for gode innspill. Fant forøvrig et godt tips på nettet ang låsing av svinghjulet. Mulig det er allment kjent, men nevner det allikevel. For å låse svinghjulet før regreimskifte kan man bruke en bremselysbryter til R380 girkasse (AMR3918). Den passer rett i hullet og er også fjærbelastet. Da kan man høre et tydelig klikk når man dreier motoren og tappen treffet åpningen i svinghjulet. (Da jeg bestilte en slik fra EWS fleipet han med at han ville ta dobbel pris da han hørte jeg skulle bruke den som verktøy )
  11. Tenkte mest på om reima hadde gnaget mot indre kant slik at denne var blitt, men så er det jo ytre side av reima som har slitasjen. Har nye kiler.
×
×
  • Opprett ny...