Jump to content
LRforum

ArneG.

Members
 • Content Count

  462
 • Joined

 • Last visited

5 Followers

About ArneG.

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gjøvik

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Gjøvik

Recent Profile Visitors

1,030 profile views
 1. Det er vel 1145 på Gjøvik som blir riktig tid. Da har vi en halvtime på oss til Lena 1215.
 2. Skal vi som kommer nordfra gjøre som i fjor og møtes på Circle K på Gjøvik kl. 1115, og så møte resten ved kornsiloen på Lena kl. 1215?
 3. På vei hjem tok noen av oss en flott snaromvei gjennom Vidalen i utkanten av Vassfaret. Her er ikke Vidalen på sitt videste :-) Takk for et flott treff!
 4. Lørdag var det flott kjøretur, her førermøte før avreise Vi stoppet på Coop i Nedre Eggedal. Det var stas med så mange biler på parkeringsplassen, og bestyreren kom ut for å forevige seansen Lørdag kveld var det meldt noen regndråper, men vi koste oss under presenningen til langt på natt. Til dessert etter grillingen hadde Stine og Vebjørn ordnet med to kasser bringebær, sukker og vaniljesaus. Søndag formiddag ble det market dobbelt bursdag med kaker, gele og drikke til alle.
 5. Mye pent sagt om dette treffet, kan bare si meg hjertens enig, veldig trivelig og bra tilrettelagt. Det er interessant å se hvor kreative folk er når det gjelder innredninger og overnattingsvarianter når bilene i utgangspunktet stort sett er like. Har endelig fått fremkalt noen bilder som kan supplere de som allerede er utlagt. Campens raskeste etablering? Flere "boliger" Og ordnede toalettforhold, snur man skiltet viser det opptatt. Campens ryddigste? Campens mest sultne? Drive in er kjekt. Mannen med ljåen
 6. Etter en kjapp opptelling kommer jeg til ca 50 deltakere. Erfaringsmessig er det alltid noen som ikke melder seg her, så da er vi fort oppe i 60-70 ? Gleder meg :-)
 7. Vi kan møtes på Circle K Mjøsstranda på Gjøvik kl. 1145. Derfra kjører vi til kornsiloen på Lena hvor det pleier å samles en gjeng kl. 1215. Så blir det lang lang rekke til Torsætra.
 8. Snart bare halvannen uke igjen. Kanskje vi kan bli flere i år enn tidligere? I år har vi fått reservert storsalen kun til oss, det ble litt trangt sist med andre gjester innimellom. Priser: 300,- for voksne medlemmer, 150,- for barn under 12 år, og barn under 6 år er gratis. Klubben sponser overskytende for medlemmene. Og er du ikke medlem ennå kan du melde deg inn på stedet og få medlemskap ut året pluss hele 2019. Husk å ta med gave som kan auksjoneres bort. Gaven merkes om innholdet passer barn eller voksne. Husk også kontanter til auksjonen. Vi jobber litt med en VIPPS løsning, kommer nærmere tilbake om dette. Vel møtt!
 9. Her er noen bilder fra lørdag morgen og utover dagen. Det ble adskillig mer ved enn det som er på disse bildene.
 10. Hvis du har plass til en til, så vil gjerne jeg også være med.
×
×
 • Create New...