Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

HansChristian

LRF Society
 • Innholdsteller

  3 478
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om HansChristian

 • Rang
  ENTUSIAST

Contact Methods

 • MSN
  h.c@hess.no
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kongsberg

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Konsgberg

Nylige profilbesøk

1 011 profilvisninger
 1. HansChristian

  LR Disco 2 TD 5 1999 mod starter ikke

  Det kan selvsagt også være startsperra som ikke har deaktivert. Men, siden du nå har holdt på med dette i noen dager, så har vel bilen vært låst, og låst opp igjen med fjernkontrollen på nøkkelen? Hvis ikke, så det er det et stalltips.
 2. HansChristian

  Import av bilmotor.

  Phuuuh! Det var godt! Etter en samtale på puben i går kveld, så ble jeg usikker på om det dro igang full 'ny-avgift' sånn som når man importerer bil.
 3. HansChristian

  Import av bilmotor.

  Hei, Jeg har bestillt en nyoppbygget (altså en overhalt) bilmotor fra UK. Dette er er en motor som er bygget på en gammel (mer enn 30år) blokk, men med nye sylindre og topper samt alle lagere etc. Motoren leveres altså uten innsug, innsprut, eksos, og aggregater. Må det betales avgift ut over MVA på denne når den kommer til landet?? mvh HC
 4. HansChristian

  Enrollment Landstreff 2018

  It seems so, Tuggy.
 5. HansChristian

  D2 (BS78070) på Finn. Kjenner du denne?

  Da fant jeg den. Måtte bare spole enda lengre tilbake i annonsene enn jeg trodde ....
 6. Jeg var en tur i Skien i dag og så på en bil sammen med en kompis (han er ute etter en D2). Vi så på denne: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=117282809 Men, ble litt betenkt da det bla ikke var langer tilkoblet tanken til ACE (og tanken var selvsagt da tom). Er det noen her inne som kjenner denne bilen, og evt vet hva som er gjort med ACE-systemet på den?
 7. HansChristian

  større hjul D2

  Det kan hende at du må snu brakettene som holder innerskjermene i framkant, slik at disse flyttes litt lengre frem. Ut over det så er det problemfritt. Jeg har kjørt 235/85R16 og 265/75R16 på min D2 i 15år uten problemer. Men, vær obs på at bump-sops (sammenslagsputene) må være på plass og i orden. Hvis ikke så vil dekkene kunne subbe i skjermene hvis f.eks en luftbelg kollapser. Ut over det, så vil jeg si at 235/85R16 er et godt valg. Det er den dekkdimmensjonen som jeg har følt at D2 er desidert best å kjøre på. Den er svært retningsstabil, og det er ikke antydning til sporing med denne dimmensjonen.
 8. HansChristian

  RangeRover 3,9EFI 1979/1994 selges

  Solgt. (jeg savner en enda litt tristere smiley her)
 9. HansChristian

  Smalt reservedekk til D2

  Her er info om felgen. 7x16, samt originalt delenummer RRC114560
 10. HansChristian

  Nytt Khan-prosjekt

  Har det noe for seg å kunne heve akslingen dersom det er drift på den? Trodde det var et triks som man brukte når hjelpeakslingen ikke hadde drift, for å få all lasten over på de drivende hjulparene. Edit: Ellers så må jeg nok si meg enig med mange når det gjelder 'design' fra Kahn. I mine øyne er dette slett ikke design i det hele tatt, men radbrekking av et pent produkt. Men, heldigvis er smaken som baken, og den er individuell. Denne kommer nok til å selge i gulf-stater, hvor man har et noe annerledes syn på estetikk enn hva jeg besitter. Edit 2: Jeg synes det ser ut til å være veldig lite plass mellom hjulene på de to bakakslingene. Dette gir jo lite slingringsmonn når det kommer til alternative dekkdimmensjoner, og ikke minst hvis det skulle være behov for å benytte kjetting.
 11. HansChristian

  Smalt reservedekk til D2

  Hva med original stålfelg til D2? Den er vel 7" mener jeg. Har kjørt slik med 7.50R16 som reservehjul og 235/85R16 på bilen. Mot 245/75R16 så passer det kanskje med 215/85R16 eller 7.00R16?
 12. Hadde Jern-Erna på EU-kontroll i dag. Fikk henne tilbake uten en eneste anmerkning 17 år gammel, og 326.000km på telleren.
 13. HansChristian

  for mye olje i automatgir kassa disco 2?

  Det kunne være interessant å vite hvorfor nivået inni kassa endrer seg ut ifra om brekket er på eller ikke. Det er sikkert noen her inne som kan forklare det på en enkel måte. Så vidt jeg vet er det vel f.eks ikke noen oljepumpe på utgående aksling av kassa?
 14. HansChristian

  for mye olje i automatgir kassa disco 2?

  Kan det være slik at oljen pumpes/beveger seg forskjellig (og dermed at nivået også oppleves annerledes) ut ifra om utgående aksling roterer eller ikke? -forutsatt at du har hatt bilen på en to-søylet bukk eller lignende slik at hjulene roterer når brekket ikke er på.
 15. HansChristian

  Hvor kjøper man store dekk

  37" på 17"felg har nok mer volum enn 35" på 15" felg. Jeg tror det skulle bli noe sånnt som ca 8% større volum (forutsatt at dekket er formet som en smulitring) . Høyden på dekksiden derimot bør være tilnæmet lik.
×