Gå til innhold

isvikane

LRF Society
  • Innlegg

    291
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Øvre Sagstad

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Frekhaug/Hordaland

Nylige profilbesøk

1 223 profilvisninger

isvikane sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Hva med en bil, to telt? Blir det som for ekstra bil eller?
  2. Man blir sittende å gruble litt etter en sånn hendelse. Bl.a.funderer en på motivet. Så langt jeg har oversikt over, så mangler det to gjenstander fra inne i bilen. Det ene er den lange delen av et lite spennsett, jekkdelen lå igjen sammen med et make spennsett. Ellers hadde jeg liggende en låsestang (med nøkkel) til å spenne tvers over rattet. Om jeg noen gang får tak i (tips mottas) en ny slik stang, så skal den brukes når bilen er parkert - ALLTID! Utvendig ble det også fjernet to snorer jeg hadde festet fremme i hvert hjørne av kassen. De var til å holde presenningen på plass når jeg rullet den sammen fremme bak hytten. Noen teorier kan være: 1. Vi har en kjeltring som eier en LR109, og som trengte en presenning til å ha over planet. Hvorfor knuste han da en rute og tok de andre tingene? Kan det være at vedkommende tok snorene for å knyte presenningen sammen for å lettere få den med seg, men at de var for korte, og dermed var spennsettet mer egnet? Det løp jo to tau langs presenningen, tredd langsetter på hver side, hvorfor ikke bruke disse? En låsestang kan man jo trenge om man har en LR.... 2. Tyvpakk som trengte presenningen til å dekke/gjemme annet tyvegods? Hvorfor ble ikke begge spennsettene fjernet i sin helhet? 3. En vinningskriminell som tar alt løst av verdi på sin vei....? Hvorfor ble da ikke alt av verdi fjernet fra bilen? 4. Noen som trengte en presenning. Men hvorfor bryte seg inn i bilen da?
  3. Onsdag 21.mars opplevde jeg innbrudd og tyveri fra vår LR109 pickup. Det skjedde på dagtid når bilen stod parkert ved bussholdeplassen på Frekhaug. Tyveriet virket målrettet på den måten at presenningen (bilde) jeg hadde over planet bak ble stjålet. Det ble dessverre også knust en rute (hjørnevinduet på førersiden), og et par ting som lå inne i bilen ble også stjålet. Presenningen er skreddersydd, og passer ikke uten videre på andre LR. Jeg vil be alle som leser LRF være på utkikk etter denne presenningen.
  4. Snakker om uflaks...... Her har jeg en kranglevoren motor, og så forsvinner et aktuelt objekt rett fremfor nesen på meg. Håper den som kjøpte motoren ombestemmer seg kjapt, så tar jeg den i stedet
  5. Ingen bilder fra meg, i denne omgang i alle fall. Har heller ikke særlig lyst til å kritisere noen som stiller opp og gjør et frivillig arbeid for klubben. Men jeg har et spørsmål/hjertesukk: Hvorfor er tallene på 2015 kalenderen så uleselig små? NLRK-kalenderen har hatt hedersplassen på vårt kjøkken siden den kom første gangen - meget populær - og den blir brukt hver eneste dag. Avtaler noteres, bursdager merkes av etc. etc. I fjor var feltene (boksene) for hver dato litt trange, siden vel mye plass gikk med til linjer/oppdeling. Jeg synes 2013-utgaven hadde en meget god layout. Nødløsning for 2015-utgaven blir å skrive over med tusj slik at tallene blir lesbare også på avstander over ca 1 meter. Og nei, det er ikke noe i veien med synet eller brillene mine.
  6. Ja, delene befinner seg som nevnt over. Prisforhandlinger tar vi på PM.
  7. Ikke stor respons her nei . Og Landstreffet er forbi for lengst ....
  8. Har et mattesett til RRC i meget god stand. Dvs. gulvteppematter, lydisolasjonsmatter, og lydisolasjon/teppe for girkassetunnell. Har også deksel for bagasjerom, inklusive deksel for venstre og høyre side og for nedre bakluke. Alle fire dørterskellister Disse delene selges helst samlet. Videre har jeg: Sentrallåsaktuatorer (alle 4, men litt usikker på om den til førerdør virker) El.vindusheis (motor/snekke) venstre og høyre side fremme Elektrisk speilhus komplett venstre og høyre (motor virker ikke ser det ut for) Spoiler (Efi type) Koplett instrumenthus (printplaten er skiftet) Priser diskuteres på PM. De minste delene kan bringes på Landstreffet.
  9. Det er BMW F650 GS som fanger mest interesse for tiden. Prisene varierer en del, men det gjør sikkert tilstanden også. Ser det dukket opp en 2004 mod. i mitt nærområde, men jeg synes den er litt høyt priset (60.000). Den er kjørt 30.000km. Eieren er i Nordsjøen, så det er ikke helt enkelt å få kikket på den. Utropsprisene varierer mye, kjørelengde likeså. Ikke lett å sammenligne. Honda Deauville har også vert i kikkerten, mest p.g.a. kardangdrift som gir enklere velikehold. Den fenger likevel ikke så mye som BMW-en. Jeg kan ikke ha en for høy sykkel, jeg er bare vel 170cm høy, så utvalget begrenser seg noe.
  10. Vi får nå se. Innser at skal man få del i denne type moro så må man gjøre det mens man kan. Jeg har hatt MC-lappen siden 1996, men det ble aldri sykkelkjøp. Konstaterer likevel at jeg er blitt 17 år eldre på denne tiden (hmmm...., det gikk jo opp....?!?). Jeg ble inspirert av en kollega som har vært minst like lenge borte fra MC, og som nå har kjøpt ikke mindre enn to splitter nye sykler på ett år. Og så tok jammen meg naboen MC-lappen i høst, og gikk hen og kjøpte Harley. Da innså jeg at fornuften måtte legges litt tilside. Moro kan ikke måles i penger. De to over nevnte fikk meg til å innse at morofaktoren må inn i regnestykket, og da er det bare å hoppe i det. Om jeg tør hoppe da....?
  11. Jeg vurderer å kjøpe en MC som befinner seg på Jæren. Er det noen Forumister, som også er erfarne på MC, som kan ta en kikk på sykkelen? Det må i så fall skje onsdag eller torsdag kveld (3.juli eller 4.juli 2013). Kontakt meg evt. pr. PM,
  12. Vi planlegger å stille, to voksne og to barn (9 og 13).
  13. Jeg må være den tregeste av de trege. Klubbladet 4WD kom i posten i dag, og sjokket var stort da jeg fant nekrologen over Dagfinn. Jeg ante ingenting. Mine besøk på LRF har vært sjeldne over en lang periode nå, så jeg hadde rett og slett ikke fått med meg at Dagfinn var syk av kreft. Og nå er han borte. Det føles uendelig trist, - og urettferdig. Jeg er glad for at jeg ble kjent med han. Han var svært kunnskapsrik og hjelpsom. En kjernekar på alle måter. Jeg tillater meg å legge ved en kopi av en PM han sendte meg vel 2 mnd. før han døde. Ikke en stavelse indikerer at Dagfinn er syk. Nei, her er spørsmål om hvordan vi har det, håp om å treffes på neste treff, og fremtidsplaner. -Typisk Dagfinn, -alltid nye idèer, -planer for fremtiden. Dagfinn levde! Vi føler med Anne og familien. ------------------------------------------------------------ Sent 29 September 2012 - 12:08 Goddag. Hvordan et det med dere? Satt og ventet på at dere skulle dukke opp på Forumtreffet på Persgård, men nei. Ingen Vikane... :-( Tarjei og de andre kom, men de hadde ikke hørt noe fra dere. Vi må holde kontakten vi gamle revene, og dere skal vel på tur neste sommer?. Selv slutter vi av sesongen med fjelltreff i Rogaland. ( se turer og treff) Du har muligens fått med deg at vi har fått ny camper til 130 fra Tyskland. Den kom i ferien, og skal klargjøres i vinter. Men den kan vi snakke om når vi treffes. Hils alle no, og Anne ber meg hilse så mye. Dagfinn
  14. Slenger meg med. Kjører begge veier, så blir det mer drikke på de andre
  15. Bukk (solid) under rammen, jekk under aksel. Bilens vekt skal hvile på bukken. Sørg for all del for at bilen står stødig. Om boltene er godt fastrustet kan det bli en del pes, ellers går det greit. Det er ikke noen særlige spenninger å tenke på. Det som er justerer du med jekken. Ta en side av gangen. Et maskinspett kan være greit å ha for hånden når du skal på plass med boltene ved montering. Tips - løsne mutteren i rammeenden før du tar ut bolten(e) i akselenden.
×
×
  • Opprett ny...