Gå til innhold

Fru-Terratracker

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sandefjord

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Sandefjord

Fru-Terratracker sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Håper å få det til i år,hadde vært koselig å treffe gjengene igjen
  2. Mange gode ord å si om Tarjei han var en utrolig fin mann.Vi Dagfinn å jeg traff han på Persgården det var før forumet treff begynte han hadde sett en Landrover på plassen og stakk nedenom for å hilse på.tankene mine går til familien som er igjen med mange spørsmål og ett utrolig savn.Hvil i fred Tarjei
  3. Mine tanker går til hans familie ,hvil i fred Jacob Mine tanker går til hans familie ,hvil i fred Jacob
  4. Takk for innsatsen , gedigen jobb du har gjort ha en fin romjul og ett godt nyttår .er du forbi i Sandefjord kan du jo stikke innom??
  5. For alle oss som var med når Forumtreffet startet på Persgården i 2003,så opplevde vi Gunhild som kom rundt og samlet inn penger og det vat hun som sa ja at vi kunne samle oss der.Hun passet på at toaletter od dusjer var rene og vi skulle trives å ha det bra.Gunhild døde på tirsdag 29nov med Solveig ved siden av henne.jeg føler med familien og lyser fred over Gunhils minne.
  6. Godt at den kom til rette Andreas heldig at den ikke var maltraktert ?
  7. Det var kjempe koselig å se dere alle igjen selv om det var noen som manglet som måtte bli hjemme?takk William for god service og Solveig som stiller opp for oss på Persgården også Gaute som tok med barnebarnet og kjæresten på tur. Dere er en fingrene alle mann??
  8. Godt nyttår alle sammen håper dere får ett fint og minnerikt år???
  9. Håper alle forumnister har det bra .Ønsker dere enkoselig julefeiring og alle får de dubbeditter de har ønsket seg .Juleklem fra Anne
  10. Takk alle sammen for en fabelaktig helg godt å være sammen med dere .en helt utrolig gjeng .julie var storfornøyd etter tur med Gaute og Karin. Tusen takk ??? Takk alle sammen for en fabelaktig helg godt å være sammen med dere .en helt utrolig gjeng .julie var storfornøyd etter tur med Gaute og Karin. Tusen takk ???
  11. Takk alle sammen for en fabelaktig helg godt å være sammen med dere .en helt utrolig gjeng .julie var storfornøyd etter tur med Gaute og Karin. Tusen takk ???
  12. Her rulles de også snart henger meg på Ragnar kjør pent folkens?
×
×
  • Opprett ny...