Jump to content
LRforum

tnj

LRF Society
 • Content Count

  1,588
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About tnj

 • Rank
  Entusiast

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Drammen

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Drammen

Recent Profile Visitors

1,040 profile views
 1. tnj

  Bremselys

  Har gnag på ledningsnett på min, tilhengerkabel i K-rør er lagt fra koblingene ved varmeapparat i motorrom og bakover oppå ramme. Kobles fortløpende etter som noe ryker etter standard fargekode for henger.
 2. Kunne det slumpe at noen sitter med skjema for montering? Monteringsanvisning har jeg, men typespesifikk som Defa i sin tid hadde i databasen kunne vært gull å ha! Original alarm er koblet delvis ut ser det ut til.
 3. tnj

  Konstant blinklys

  Njaa... Det er tre lykter på hver side. Og i sted gikk det muligens en sikring da Deffen og jeg var ute og luftet oss. Nå virker blinklys på begge sider igjen! Får ikke tid til å sjekke før sent i kveld eller i morgen hva for en sikring det var.
 4. tnj

  Konstant blinklys

  Alarmen kan jo være mulig syndebukk...
 5. tnj

  Konstant blinklys

  Står på to-do-lista så snart RILUM Gartnerservice får fri! Uoriginal park- nærlysbryter jeg undrer på om kan være synder, MÅ jo ikke nødvendigvis ha sammenheng med andre feil på elanlegg...
 6. tnj

  Konstant blinklys

  Byttet til LED-blinkers rund baut i fjor og det har fungert frem til nylig, da kuttet medfølgende relé. Satte inn standardrele siden LED-relé er bestillingsvare og det fungerte som ventet, raskere blink siden lavere last. Kjørte av gårde i går og fikk ikke i gang blinklys på venstre side, høyre fungerer som tidligere, så indikator i dash lyste konstant venstre sammen med alle tre blinklys. Har og prøvd koble fra kontakter i motorrom bakover uten at blinklys skrur seg av. Nå konstant svakt lys uten blink venstre side med tenning på og av.
 7. Deffen har nå fått konstant lys i venstre blink. Har sjekket alle sikringer og plukket ut nytt relé uten at det skjer noe... Noen som har vært borti tilsvarende?
 8. Den har jeg ligget mye våken i, Guttorm! Endte med en stopp hos Genuin på Steinsletta og ny derfra. Første gang jeg skulle bruke den, ble vi imidlertid overrasket over god forpleiing med multifuel som sto og gikk i teltet og annen fyringsvakt så det endte med å ligge oppå påsan i lett antrekk...
 9. Hmmm... Kan det være tilhenger'n har tatt knekket på LED-blinkersreléet? Det holdt noen måneder. Var innom Gubbdagis i dag sammen med "tusenvis" andre og fikk meg et standardrelé og da ble det liv i de orange lysene man ikke finner på en Audi... Blinker litt fort riktignok, men det synes vaffal at jeg ikke har Deffen som bil nummer to etter det tyske produktet. God påske!
 10. tnj

  Rustfrie skruer

  Det SmedenDY sa. Se der stål og aluminium kommer i kontakt på bilen din. Da jeg kjøpte nesten ny Disco for en del år siden var det montert lyktebeskyttere i stål der medfølgende stål "popnagler" med innvendige gjenger hadde forårsaket bobler i lakk på aluminiumen. Men bruk gjerne kobberpasta på skruene før montering. Selv har jeg brukt rustfritt til montering av grill, men de er skrudd i plastplugger.
 11. Trippelsjekk rørkoblinger til og fra pumpe! Hos meg spratt et ut etter flere hundre kilometer og Deffen markerte mye mer enn deffer vanligvis gjør! Hyggelige folk fra brannvesenet som ryddet opp etter'n, da!
 12. To tilhengerkabler strukket. Den lange ble på en måte til overs, så den kommer nå opp og inn ved venstre baklys, ikke greit å vite hva man kan få bruk for den til... Klippet originalharness etter plugg ved torpedovegg, åpnet harness ved høyre bakhjul og klippet der. Loddet inn med fargekoder fra tilhengerkontakt. Åsså var det å finne ut kvifor ledblinkers ikke funker. Sjekker relé, kanskje... Foreløpig ikke andre tegn til Lucas...
 13. Plukket av grinda da jeg hadde Maggiolina, det ble tungt nok selv med Medium Duty fjæring og på 90 var det ikke plass til mer. De har forlenger til sveiv i sortimentet, bor et lite hull i flippen på propp til der sveiva skal inn og fest den til boksen eller takgrind med en snor så slipper du miste den.. Du trenger lang stige. Anbefaler absolutt teltene, har brukt i alt av vær, knall komfort. Opprigging tok vel et minutt... Nå er det adskillig mindre behov så det blir å gå over CombiCamp-takteltet jeg fikk tak i i fjor, feste det til takgrinda og ha det litt artig i sommer. http://www.campingsport.no/
 14. Bestiller alltid den skruen når jeg bytter skiver. Ny skrue monteres med kobberpasta.
 15. Ligger vel på 650,- for en tiliter på Biltema. Oljene der er helt fine, men totaktsolje skal man kjøpe andre steder.
×
×
 • Create New...