Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

tnj

LRF Society
 • Innholdsteller

  1 270
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

1 følger

Om tnj

 • Rang
  Entusiast

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Drammen

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Drammen

Nylige profilbesøk

664 profilvisninger
 1. I dag fikk Deffen "ny" starter og i ren begeistring fyrte den på første tørn!
 2. D2A med automat fikk jeg sjelden ned under literen. Defenderen med 10P-motor har jeg hittil ikke fått over literen, på blandet kjøring by/motorvei 110.
 3. Da har man ligget under bilen og rengjort kontakter. Det hjalp dårlig, så da får vi prøve den jeg fant i garasjen, ja altså den andre. Den først var visst til 300 og helt ny, den er på plass i annen tråd her på siden allerede, den andre har jeg nok fått med på et eller annet lass. Litt møkkete var den, så da må vi finne ut om den er byttet ut allerede. Heldigvis ganske greit tilgjengelig når man bare kan skli innunder ramma, hadde det vært menneskebil ville jeg nok slitt med å få pondusen forbi kanalen...
 4. tnj

  Starter 300TDI

  Hella CS590 starter, helt ubrukt i eske, . 1500,- tenker jeg er passe. PM eller 48 14 43 40
 5. I dag har Defenderen, eldstemann og jeg vært på tur til Stavern. Etter en pølse i Larvik måtte vi prøve å trille igang da stareren ikke ville være med og vi kom i kontakt med en hyggelig fyr i Suzuki som viste seg å være i markedet for ordentlig bil. Heldigvis hadde junior foreslått at vi skulle ha slepetau i bilen, så den blivende Land Rover-eieren fikk dratt oss i gang. En smule munterhet brakte det at ikke Defender har slepekrok foran, bare bak... Nå skal grillen bli varm mens motoren blir kald, så får vi se om det hjelper at kontaktene på starter får litt rengjøring etter middagen eller om det må letes frem en ny starter jeg mener å ha liggende.
 6. Tror ikke det var silikon i det, heller ikke fargestoff. Han mente grease gjør samme nytten, men ikke like holdbart. Må høre med ham en gang til hva dette het, i sin tid hans far som satt med distribusjon.
 7. Jo, i dag fikk Defenderen en boks sort spray for plast, men før jeg fikk plukket av grill og plastikk rundt lyktene kom naboen med en svamp med magisk fett som vi pusset over med. Blågrå plast ble sort igjen og med ny fanger fra onkel Erik begynner den faktisk se snasen ut!
 8. Sort, rusten i endene, noen som trenger midtdelen til noe? Gis bort eller resirkuleres om noen dager.
 9. tnj

  Defender frontfanger

  Fanget en ny en fra EWS, galvet, så den matcher steering guard
 10. tnj

  Wire varmeapparat

  Den er der, et sted... Hører den bevege seg og det høres ut å komme fra rett side, altså ved varmeapparatet.
 11. tnj

  Wire varmeapparat

  Leter etter wire som styrer kaldt/mindre kaldt på TD5, altså fra den hendelen som er nærmest vinduet på førerside. Noen som vet hvor i motorrommet denne bør ligge? Varmeapparat er fjernet og erstattet med uoriginalt. Har prøvd å få LR-lærling til å dra hendel opp og ned, men ha'kke sjans til å finne den der jeg tror den bør være...
 12. tnj

  Hyling fra reim 300tdi

  Hjula er visst OK, ellers ville jeg og foreslått å sjekke lageret på strammehjulet/reima/fjæra. Ellers er jo AC-kompressor'n en høyaktuell kandidat.
 13. Jo, i dag har Defenderen fått ventil på kjølevannsslangen inn til Isothermen og jeg har for første gang prøvd bilen med vinduer og takluke lukket. Fint med bil som tar høye PAX garderobeskap inni når det drypper litt vann fra himmelen. Det var endelig mulig å føre en samtale i motorveihastighet!
 14. Du kan jo høre med EWS på Lierskogen i morgen, ikke umulig han har den inne, han pleier ikke være hakkande gæren på pris heller. https://www.wint-imp.no/
 15. Oi, se der ja! Takk skal du ha!
×