Jump to content
LRforum

tnj

LRF Society
 • Content Count

  1,594
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About tnj

 • Rank
  Entusiast

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Drammen

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Drammen

Recent Profile Visitors

1,131 profile views
 1. tnj

  Kryss mellomaksel

  Takk, Lafte! Har vært off-line i helgen, ganske ålreit innimellom faktisk . Svingte innom Erik i ettermiddag og hentet et par, så det ordner seg så snart lyset på "verkstedet" har skrudd seg på i morgen. Men det hører da f---- til at man kan se på bilen om Erik er på ferie eller ikke...
 2. tnj

  Kryss mellomaksel

  Da har jeg den tredje størrelsen!
 3. tnj

  Kryss mellomaksel

  Men her stemte ikke info: Biltema sine kryss er 75mm tvers over, noe som er ganske nøyaktig 15mm for kort...
 4. Det slår altså ikke feil! Hver gang jeg har trengt noe til noen av LR-ene sånn helst i går har jo hoffleverandøren på Lierskauen ferie... Så og i dag. Var under og sjekket mellomakslene i går, hadde hatt vibrasjoner fra 40-50 km/t og oppover som forsvant når jeg tro inn klutsjen. Det ene krysset på fremre mellomaksel var da synlig defekt. Etter en bomtur i mors svenske rallybil var det da å sette seg ned med Google og heldigvis, Gubbdagis har kryss som passer etter å ha byttet smørenipler. Den infoen fant Google selvsagt på dette forumet! Jeg mått innom to Gubbdagis riktignok for å få like mange kryss, totalt 218,- kroner med nye C-ringer, men nå ligger de her og venter på at arbeidslysten dukker opp sånn omtrent i morra, i dag har det vært litt surt. I morgen får da Deffen gjøre noe av det den liker best, å trekke tilhenger. Mors rallybil har nemlig ikke sånn kule, men er grei å ha når storebror plutsleig mangler noe!
 5. tnj

  Kjøpe kjøleboks

  Takk, takk! Prismessig var disse greie, det er en OK boks som holder en stund jeg trenger. Vil heller ikke ha av de største, siden primær bruk er som supplement til integrert kjøleboks i båt og tre englebarn sikkert vil foretrekke cald Cola fremfor varm... Frysemulighet er et pluss til harryhandling! Da gjenstår å komme seg under putene og sjekke lysåpning ned i stuverom.
 6. tnj

  Kjøpe kjøleboks

  Trenger en kjøleboks, og da er det komressortypen som foretrekkes? Skal brukes til turer på land og sjø og trenger fortrinnsvis en 12/220V som ikke tapper batterier på et døgn. Kan og gjerne være forberedt for gassdrift og en klar fordel om det ikke er hakkande dyrt. Noen som kan litt mer enn meg om dette?
 7. tnj

  Bremselys

  Har gnag på ledningsnett på min, tilhengerkabel i K-rør er lagt fra koblingene ved varmeapparat i motorrom og bakover oppå ramme. Kobles fortløpende etter som noe ryker etter standard fargekode for henger.
 8. Kunne det slumpe at noen sitter med skjema for montering? Monteringsanvisning har jeg, men typespesifikk som Defa i sin tid hadde i databasen kunne vært gull å ha! Original alarm er koblet delvis ut ser det ut til.
 9. tnj

  Konstant blinklys

  Njaa... Det er tre lykter på hver side. Og i sted gikk det muligens en sikring da Deffen og jeg var ute og luftet oss. Nå virker blinklys på begge sider igjen! Får ikke tid til å sjekke før sent i kveld eller i morgen hva for en sikring det var.
 10. tnj

  Konstant blinklys

  Alarmen kan jo være mulig syndebukk...
 11. tnj

  Konstant blinklys

  Står på to-do-lista så snart RILUM Gartnerservice får fri! Uoriginal park- nærlysbryter jeg undrer på om kan være synder, MÅ jo ikke nødvendigvis ha sammenheng med andre feil på elanlegg...
 12. tnj

  Konstant blinklys

  Byttet til LED-blinkers rund baut i fjor og det har fungert frem til nylig, da kuttet medfølgende relé. Satte inn standardrele siden LED-relé er bestillingsvare og det fungerte som ventet, raskere blink siden lavere last. Kjørte av gårde i går og fikk ikke i gang blinklys på venstre side, høyre fungerer som tidligere, så indikator i dash lyste konstant venstre sammen med alle tre blinklys. Har og prøvd koble fra kontakter i motorrom bakover uten at blinklys skrur seg av. Nå konstant svakt lys uten blink venstre side med tenning på og av.
 13. Deffen har nå fått konstant lys i venstre blink. Har sjekket alle sikringer og plukket ut nytt relé uten at det skjer noe... Noen som har vært borti tilsvarende?
 14. Den har jeg ligget mye våken i, Guttorm! Endte med en stopp hos Genuin på Steinsletta og ny derfra. Første gang jeg skulle bruke den, ble vi imidlertid overrasket over god forpleiing med multifuel som sto og gikk i teltet og annen fyringsvakt så det endte med å ligge oppå påsan i lett antrekk...
 15. Hmmm... Kan det være tilhenger'n har tatt knekket på LED-blinkersreléet? Det holdt noen måneder. Var innom Gubbdagis i dag sammen med "tusenvis" andre og fikk meg et standardrelé og da ble det liv i de orange lysene man ikke finner på en Audi... Blinker litt fort riktignok, men det synes vaffal at jeg ikke har Deffen som bil nummer to etter det tyske produktet. God påske!
×
×
 • Create New...