Jump to content
LRforum

Ronny Jacobsen

LRF Society
 • Content Count

  15,313
 • Joined

 • Last visited

About Ronny Jacobsen

 • Rank
  Iskald og uberegnelig.

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.ronjacob.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Torsnes, Fredrikstad.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Torsnes, Fredrikstad.

Recent Profile Visitors

4,549 profile views
 1. Link til siste side av prosjekttråden: http://www.lrforum.com/forum/index.php?/topic/12502-vinterprosjekt/page/23/
 2. Stasvogn! En vask er alltid en god start
 3. Toppers! Bare bruk samme tråd du, gleder meg Kunne jeg fått bruke ett av bildene dine på Instagrammen min. Hadde vært artig med ett før og etter bilde
 4. Herlig! Hva i alle dager har skjedd med støtfangeren? Ser ut som noe stort har tygget på den.... Spørsmål: når jeg solgte bilen glemte jeg å ta ut kabelen til basskassa min. Har ikke klart å finne en ny.... 6 eller 8-polet kontakt samt justeringsdings for volum. Kunne jeg få kjøpt den av deg??
 5. Litt om diagnose på ABS her Terje: http://www.lrforum.com/forum/index.php?/topic/77301-bella-range-rover-39/&do=findComment&comment=864883
 6. Stakkars gamle gutten min
 7. Sto først noe i annonsen om at den var "proft hevet". All info finnes i denne tråden. Britpart +2" fjærer , men 3 grader QT radiusarmer samt dobbeltleddet mellomaksel foran. Tubular dempertårn foran og dislocation cones bak.
 8. End of the line for gamlebilen min? https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=178255598
 9. Vel. Sveise på kryss stag for å holde ting i riktig posisjon. Jeg har Ikke gjort det. Hadde nok flaks første gangen. Andre gangen hadde jeg Rosamond som mal og kunne hente de måla jeg trengte.
 10. Det kan faktisk ha noe med manifolden å gjøre. Dette er en tidlig motor så..... Fokuset er flytta, nå konser jeg på bensintanken.
 11. Vel... Gikk i garasjen med senkede skuldre og godt mot En del av planen var å justere litt på denne for å endre vinkelen lenger bak. Nemlig denne vinkelen her.... Som egentlig ikke skal være der. Røra passer egentlig ikke noe sted. Når det passer sånn brukbart ett sted så passer de ikke ett annet sted. Alle vinkler er litt feil. Takk til Britpart der ja.... Kveldens store nedtur oppdaget jeg ved en tilfeldighet. Det var da jeg pakket sakene og gikk inn for å få med meg litt Corona-nytt.... Nå heller jeg mot grenrør, men kommer i første omgang til å legge eksosen på hylla og finne på noe annet Takker, sliter litt med motivasjonen selv her nå Har bare montert ny eksos på 3,5 V8 en gang før, men da modifiserte jeg flensene mot manifold. Ellers passa det bra den gangen. Er helt sikker på at det ikke hjelper. Eksosen er 2. sortering med ekstra dårlig passform Vurderer å klage. Selv om det er billig så bør det passe.... Litt
 12. Takker Tja... Venstre side passer bra, men høyre side går ikke rett på hverandre. De har hver sin vinkel, pluss at frontrøret blir liggende på traversen under girkassa. Regner med at jeg kommer til å kappe og endre litt på det.
×
×
 • Create New...