Jump to content
LRforum

Ronny Jacobsen

LRF Society
 • Content Count

  15,272
 • Joined

 • Last visited

About Ronny Jacobsen

 • Rank
  Iskald og uberegnelig.

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.ronjacob.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Torsnes, Fredrikstad.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Torsnes, Fredrikstad.

Recent Profile Visitors

4,050 profile views
 1. Takk for tilbakemeldinger Når det gjelder girkula så er jeg ikke heeelt sikker, men kula er ihvertfall tatt av kassa (som er ei Suffix A kasse)
 2. Og så litt forefallende arbeid. Girkulene får en overhaling. Først en runde med rubbing. Så ny maling, deretter lit polering. Ny bensinpumpe montert i braketten. Pumpa er kjøpt på Biltema, håper kvaliteten er ok...... Mulig rørstussene blir bytta ut med noe bedre etterhvert. Her på plass på ramma. Så ble bensinpåfyllingsrøret hentet frem. Her har det skjedd noe rart Vil tro tidlgere eier har mistet lokket en gang i tiden og dermed ble Reodor Felgen satt på saken En annen påfyllingstut er montert i den originale, slik at ett plastlokk kan brukes. Etter å ha rengjort og sveisa to skruehull er røret klart for montering. Girkassa ga meg tre kvelder med drittjobb. Massivt med møkk!!! Nå er den iaf ren. Nå må jeg sjekke hva som ligger på lager av tetninger osv. Tviler på at jeg har alt jeg trenger men....
 3. Vel, da er det vel på tide med en update. Har ikke blitt gjort så mye men... Prøver å få gjort unna småting da. Som skiltlysa for eksempel. Plukket ned i bestanddeler, rengjort, pusset og lakkert. Så kom noen nye/brukte deler i hus, disse kom faktisk ferdig sandblåst og grunnet fra en ebayselger. Deler til Larkins motor fra Craddock og bremsepumper til Krigærn fra en forumist Så begynte monteringen av motoren. Spennende...... Denne er så gammel at det er ett rep som skal holde olja i sjakk, ikke simring. Hydrauliske ventilløftere trekker noen dager i olje. Timing er satt. Har byttet alt av lager i motor,. Har ikke gjort noe sånt før, så krysser fingene. Det begynner å ligne noe Mye av jobben er rengjøring av inngrodd møkk. Ikke spesielt spennende, men alltid moro å se resultatet. Dørken i bagasjerommet måtte også "poleres". Denne adde endel tæring, så fylte skadde områder med kjemisk metall fra Bilrema, ble helt ok. Flere deler til motoren klargjort. Vannpumpa virker ok, så satser på at den ikke lekker. Starteren (9 kilo) vet jeg virker, så den er kun pusset opp. Innsugsmanifolden ble rengjort, fikk ny lakk her og der samt ny termostat. Så før og etter bilder av braketten til dyamoen Spitshine So far so good. Har ikke sett på forgasserne ennå. Dynamoen er ny forresten. Blir så fint atte
 4. Fantastisk! Elsker lyset og stemningen i bildene dine! Følger deg selvsagt på Instagram
 5. Kommer helt an på hvilken lampe som lyser. Er det varsling for slitte bremseklosser, eller.... ? Dessuten så fordamper ikke bremsevæske, så hvis man må etterfylle har man mest sannsynlig en lekkasje.
 6. Utrolig trist at ingen tok ansvar for denne. Det kunne blitt en staselig vogn igjen......
 7. Blir knallfin! Må nesten ta meg en titt en dag Håper bare for all del at den får stå i fred der den står! Har nylig sett hvordan det kan gå med bil som står tilgjengelig for idioter, endte med knuste vinduer.... Ikke min.
 8. Jeg plasserte også badgen i midten. Fikk masse kritikk på insta med beskjed om å få den tilbake til riktig plassering igjen Blir veldig fint Terje
 9. Vindusviskermekanisme og motor sitter under scuttle panel. Det panelet som sitter mellom frontvindu og panser. Pent ærbe forresten!
 10. PKK pleier å gå på første forsøk. Har tidligere sjeldent gått mer enn 50-60 mil fra den ene kontrollen til den neste Takker
 11. Over ett år siden siste oppdatering gitt. Ble en kort sesong i år, men fikk tilslutt kjørt nesten 58 mil. Stort sett problemfritt. Måtte bytte termostat, ellers ok. Nå er hun parkert for i år. Fylte forresten 48 år den 6. oktober Feiret dagen med en fin tur i indre østfold. Var også innom der hun ble funnet i 2008 for å vise frem, men der var det dessverre ingen hjemme. Neste år må hun nok komme hjem allerede i mai da det er PKK i juni.
 12. Lest hele tråden. Imponert over både deg og svoger Skulle gjerne hatt en L322, men tror ikke det er noe for meg..... Stå på!!
×
×
 • Create New...