Jump to content
LRforum

Puch G

Members
 • Content Count

  376
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Puch G

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

980 profile views
 1. Tipp topp tommel opp
 2. Jeg må dessverre avlyse, må holde meg hjemme. God tur dere!
 3. Treffavgiften betalt, satser på 1 Deff + 1 Sjafør og muligens noen familiemedlemer.
 4. Stemningen på Grefsenkollen er alltid bra! Per i dag passer alle datoer. Bra insj!
 5. SOLGT! Herregud VBF, vi LR folk elsker OZtent :-)
 6. Det følgende legger jeg ut på finn i morgen. Hyggelige medforumister får muligheten til å tyvstarte kjøpet ;-) Vi selger vår omfattende pakke med OZtent-stash som tilhører OZtent´s største telt RV-5. Et av verdens beste bilturtelt som slås opp på 30 sekunder. Seriøst! Pakken passer fint for en familie med 2-3 barn. Vi brukte teltet hovedsakelig i Australia og noen få ganger i Norge. Teltet selv har vært mye i bruk og ble sommeren 2018 skadet i en tornado i Lærdal. Alt av tilbehør er dog veldig lite brukt og nesten som nytt. Alt selges til en pakkepris for 6.000 kr. Nypris for alle delene samlet ligger på rundt 18.000 kr (!!), hvorav prisen på teltet alene er 10400 kr. Teltet har noen bøyde stenger og knekte ledd, samt tre små hull i duken etter at teltet ble tatt av sterk vind. Stang og ledd kan skaffes for en billig penge. Pakken består av: Oztent RV-5 telt i ny bagg, Side Panels, Deluxe Front Panel, Fly og Floor saver. Jeg legger ved et bilde av skadene, dere vet jo hvordan et OZtent ser ut ;-) Okey, et bilde fra Australia også..
 7. Kjønner. Det høres kanskje ikke ut som en god alternative med tanke på guttene som skal sitte bak meg. Det at man må ta ut hele sete for å komme til batterie er heler ikke optimalt. Jeg tror jeg står over.
 8. Jeg melder min interesse! hvorfor går du tilbake til original? Er de hsx ikke så komfortabel enn de markedsfører seg? Hva er ulempen?
 9. Andrew gjør i hvert fall en VELDIG fin jobb å beskrive med ord hvorfor vi elsker våre biler som vi tukler med i garasjen :-)
 10. Selve dagen sluttet min bakre visker å fungere. Min bryter snakket kanskje med din visker? The dark lord works in mysterious ways.. Siden din stoppet etterhvert ble det kanskje liv i min igjen .. må nesten prøve det snart. ;-)
 11. Puch G

  Høyde på 110?

  Stemmer. Husk dog hvis du leter etter en brukt td5, at nesten ingen bil er original i dag. Tar mål før du kjøper
 12. Puch G

  Høyde på 110?

  Original fjær og dekkstørrelse..
 13. Takk for i dag, det var veldig fin som alltid
×
×
 • Create New...