Jump to content
LRforum

Puch G

Members
 • Content Count

  413
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Puch G

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

1,597 profile views
 1. oh ja! Range Rover er drømmebilen både på svingete fjelloverganger og Autobahn
 2. Noen fine samparkeringer i Østerrike de siste 4 uker: Oppe på Loser fjellet / Altausee @ ca. 1800m sammen med en østerrisk onkel Ved Kaprun med en nederlandsk fetter I Zell am See med en tsjekkisk bror Alt i alt veldig sjelden å se LR i Østerrike, man blir minnet hvor "unormal" mange LR og spesielt RR ruller på norske veier, spesielt i sør.
 3. Jeg vet dessverre ikke hva som var feil, heller ikke om den var dårlig eller defekt. Bør nok kaste den
 4. Smarte tips har jeg dessverre ikke men jeg har en kompressor liggende (Grefsen) som du kunne prøve med hvis det er noen vits. Jeg byttet den fordi min L322 begynte å klage over lav trykk, kanskje delen som ikke virker på din kompressor virker på min.
 5. Tar kontakt med @jope :-)
 6. her er den nye elektriske Defender https://bollingermotors.com/
 7. Entusiasmen er stor menn budsjettet er ikke SSTTOORRTT nok
 8. Da passer den trulig ikke siden AC stikker ut en del og det vanligvis selges A-bar for uten eller med AC
 9. Passer den sammen med Aircondition?
 10. Helt forståelig Marius! Ikke gøy å ikke møtes menn situasjonen er som du skriver og vi må ta det på alvor. Vår tid kommer igjen!
 11. Herregud er det fantastisk at styret jobber fram et opplegg for sosialt samvær i disse krevende tider hvor vi alle lengter etter å treffes igjen! Jeg lurer på usikkerheten rund framtidige innskjerpinger, vil Åstjern godtar kanselleringer?
 12. Andrew St. Piere White sutrer i Perth at ingen kommer til å produsere offroad stæsj til den nye Defender ... meanwhile in Germany hos Matzker / Køln: Ny Defender med vinsj, rock sliders, baseplates, etc.
 13. Det kan man ikke, men sammenligne G-wagen og Grenadier (Ineos) går helt fint. Er jo samme folk som bygger og utvikler de to (Magna Steyr i Graz). De som har utviklet mange andre sentrale biler med firehjulstrekk (Mercedes 4Matix, BMW X3, Fiat Panda, Haflinger, Pinzgauer, etc) Fun fact: Jaguar I-Pace & E-Pace bygger de også.
×
×
 • Create New...