Jump to content
LRforum

reitsma

Members
 • Content Count

  405
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About reitsma

 • Rank
  Entusiast

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.skienklinikk.no

Profile Information

 • Location
  Skien

Previous Fields

 • Location / Bosted
  telemark

Recent Profile Visitors

670 profile views
 1. Akkurat. Da blir det nok snart ny bil på tunet.
 2. Noen som har indikasjon hvor mye det koster å bytte torque converter på 2005 D3 TDV6? Gikk bra en stund med Dr Tranny men problemet har kommet tilbake.
 3. Da blir det nok 4 nye dekk, litt mer omfientlig parkering og litt mindre stillestående ‘ratting’...
 4. Bilmodel står i signatur nederst (små skrift) 4 hjulls kontroll sist for 6 mndr siden ved merkeverksted ved bytte av bærearmer tror Gautes er inne på noe... krapp sving inn til garasje. er det grunnlag å bytte dekk eller bare argument å selge nye dekk fra forhandler?
 5. Fikk bemerking på eu at dekkene var slitt på sidene, på alle dekk. Kantene er slitt bort men fortsatt god profil i midten. jevn 4 hjulls kontroll, ingen problemer i forstilling. jeg holder dekktrykk rund 2.8-3.0 bar, noe de mener det var for lavt, er det årsaken dekkene sliter på kantene? Bytte dekkene eller kjøre videre..? Uniroyal rainsport 3.
 6. Trenger å bytte ut 'lower shaft joint' i styringen min, noen som vet dele nummer til den? takk. som før: D3 2005
 7. Den starter ikke når du slår av ventilasjon, det pleier jeg å gjøre ved korte turer, ellers har jeg BAS fjernkontroll og kobler den inn ved en liten tur, da brenner den i 45 min. Har akkurat kjøpt min 3. Webasto, den andre blir demontert og rengjort, pleier å være tilstrekkelig med rengjøring av brennkammer.
 8. Edit: 4500 nok for 2 nye plugger i dag ved Strømmen bil. Pris på resten som sitter bomfast ble 8000 nok, det ble i overkanten til en 14 år gammel bil. Da blir Webasto fikset og finne fram skjøteledning til DEFA
 9. Det var dyrt. Fikk pris på Svendsen eksos til godt under halvparten.
 10. Har skaffet bytte webasto og lurer på om noen i Grenland har mulighet å bytte den for meg (mot betaling). 2005 Disco 3.
 11. Fikk pris på 4500 nok til arbeid ved Strømmen bil. Har time til mandag, håper det går uten knekte plugger.
 12. Disco 3 05 på tide med bytte av glodeplugger før kulden kommer. noen anbefalninger i Strømmen område mtp pris/kvalitet?
 13. Disco 3 05 på tide med bytte av glodeplugger før kulden kommer. noen anbefalninger i Strømmen område mtp pris/kvalitet?
×
×
 • Create New...