Jump to content
LRforum

reitsma

Members
 • Content Count

  412
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About reitsma

 • Rank
  Entusiast

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.skienklinikk.no

Profile Information

 • Location
  Skien

Previous Fields

 • Location / Bosted
  telemark

Recent Profile Visitors

805 profile views
 1. Vann i bilen fea takluke, reparert men nå har navi gått på svart og vifte slutter fra varmeapparat, ellers lyser alt. Ryggekamera også ut av drift (ettermonyert). kan det være sikring? Ev hvilken? 05 D3
 2. https://www.paddockspares.com/265-60r18-bf-goodrich-all-terrain-ko2-tyre-fitted-and-balanced-on-18x8-satin-black-modular-wheel.html
 3. https://www.paddockspares.com/land-rover-wheels-and-tyres/steel-wheels/disco-3-aftermarket-steel-wheels.html tenker disse her med mild mud terrain dekk gjør susen...
 4. Min Disco 3 har nå blitt pensjonert som hytte/jakt bil ettersom bilparken har blitt elektrifisert. Har 19" original felger og tenker å skaffe meg lit mer grov mønstret dekk, mud terrain e.l. Noen som har erfaringer/bilder de ønsker å dele om komfort og bruk? eller noe annet som er et 'must' på hyttebil..?
 5. Har noe likt fra BAS, funker fint i vinterkulda hvis ikke brennkammer er helt sotet ned. Må bytte min -igjen-. Webasto går automatisk som tilleggsvarmer ved +5 grader og nok diesel på tanken. Hvis ikke den har startet i 1,5 år er det sannsynlig noe feil.
 6. Takk, må se når jeg kan ta turen opp. Mye ukependling til jobb f.t.
 7. Opp. Må byttes igjen. Noen? Har ikke tid til det selv.
 8. Akkurat. Da blir det nok snart ny bil på tunet.
 9. Noen som har indikasjon hvor mye det koster å bytte torque converter på 2005 D3 TDV6? Gikk bra en stund med Dr Tranny men problemet har kommet tilbake.
 10. Da blir det nok 4 nye dekk, litt mer omfientlig parkering og litt mindre stillestående ‘ratting’...
 11. Bilmodel står i signatur nederst (små skrift) 4 hjulls kontroll sist for 6 mndr siden ved merkeverksted ved bytte av bærearmer tror Gautes er inne på noe... krapp sving inn til garasje. er det grunnlag å bytte dekk eller bare argument å selge nye dekk fra forhandler?
 12. Fikk bemerking på eu at dekkene var slitt på sidene, på alle dekk. Kantene er slitt bort men fortsatt god profil i midten. jevn 4 hjulls kontroll, ingen problemer i forstilling. jeg holder dekktrykk rund 2.8-3.0 bar, noe de mener det var for lavt, er det årsaken dekkene sliter på kantene? Bytte dekkene eller kjøre videre..? Uniroyal rainsport 3.
 13. Trenger å bytte ut 'lower shaft joint' i styringen min, noen som vet dele nummer til den? takk. som før: D3 2005
 14. Den starter ikke når du slår av ventilasjon, det pleier jeg å gjøre ved korte turer, ellers har jeg BAS fjernkontroll og kobler den inn ved en liten tur, da brenner den i 45 min. Har akkurat kjøpt min 3. Webasto, den andre blir demontert og rengjort, pleier å være tilstrekkelig med rengjøring av brennkammer.
×
×
 • Create New...