Jump to content
LRforum

reitsma

Members
 • Content count

  384
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About reitsma

 • Rank
  Entusiast

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.skienklinikk.no

Previous Fields

 • Location / Bosted
  telemark

Recent Profile Visitors

326 profile views
 1. Kemppi Som ny. Klikk på link.
 2. Leste litt på trådstarter under om luftlekkasje, har noe samme problem hvor høyre framme side senker ned, tatt 'zalotesten' men finner ingen direkte indikasjon på lekkasje fra luftbelg. Men har skjønt det også fins noe som het innvendig lekkasje. Har tatt sjansen og kjøpte ny front valve block. Har ny kompressor og lurer på om bilen kan brukes i mellomtiden inn til delene har kommet? Vil ikke brenne ut min nye kompressor, virker ikke om den går hele tiden. Any thoughts?
 3. Har tenkt å friske opp olje i mine Dana 44 aksler og T20 transfercase (gjelder min IH Scout). Hvor kan en slik olje handles fordelaktig?
 4. D3 2006: Klakking i understell...

  Har det samme etter 200.000 km. Viste å være slite foringer. Byttet framre bærearmer med sett fra advanced factors, ulyd forsvant. Satser på å gjøre det samme bak, men det er en stor jobb som kommer til å ta en del timer i (de)montering=dyrt, ta det med neste eu tenker jeg.
 5. bytte foringer bak D3

  Takk for tipset, drøfter det litt med verkstedet. Litt usikker de tar fast pris for jobben
 6. bytte foringer bak D3

  Tenker å bytte hele armen, slik jeg gjorde framme. Likevel mente de det kunne komme til å ta dager men det er nok riktig med det du skriver... Selve settet er ikke avskrekkende dyrt: http://www.advancedfactors.co.uk/kit615-rear-upper-arms-kit-discovery-3-lr051622--lr051623--all-fittings-103244-p.asp Men koster det 10.000 nok i arbeid da avstår jeg.
 7. bytte foringer bak D3

  Noen som har byttet foringer i bakre oppheng? Har litt klunkelyder etter 200k km som skyldes slite foringer. Fikk byttet framre foringer og kuler med de fra Advanced Factors og tenker å gjøre det samme også bak men iflg verkstedet er dette en meget komplisert sak å få gjort mtp demontering (karroseri må demonteres??). Noen som har gjort og vet?
 8. Webasto gir problemer med BAS remote, dvs den kutter ut etter noen minutter, auxillary heating fungerer bra derimot (<5 grader). Har forsøkt priming, reset, tatt av strøm, etc. uten hell. Ulempe er at nå Webasto thermo test heller ikke finner Webastoe'n lenger på W-bus, da blir feil diagnose vanskelig... Noen her inne som har peiling hva som foregår eller har tilgang til en annen WTT i Grenland område, kanskje min er defekt..? Takk...
 9. Bytte glødeplugger D3?

  D3'n ble tungstartet på Lifjell ved -5, måtte forsøke 3-4x før det blir liv i bilen, Startmotor gikk fint rund, batteri er nytt. Mistenker således at noen glødeplugger må byttes? Bilen har runded snart 200.000 og fyller 11 år. Hvor lenge er det forventet glødeplugger lever? Bilen har stådd på Defa + lader og i garasje siste 5 år.
 10. valg av piggdekk for D3

  Hvor fikk du bestilt? Har 19 tommers felger selv.
 11. engine fault code-P0183

  Hei! Trenger hjelp med diagnostisering av en engine fault code- P0183. Har googlet litt og det er fuel temp sensor?? Stemmer det? Noen som vet? Prøvde disco3.co.uk forum uten hell, håper dere kan hjelpe meg. Kommer ikke over 2000 RPM, må girer ned. Vil helst unngå Autostrada... Discovery 3 2,7 TD 2005. Vedlagt feil koder. Takker!
 12. valg av piggdekk for D3

  Takk for tipset... det kan godt hende det er tilfelle for meg. Trangt i garasje. Takk for tipset... det kan godt hende det er tilfelle for meg. Trangt i garasje.
 13. valg av piggdekk for D3

  Da kjører jeg som en gammel kjerring første 10 mil ved neste sett... Fant noen Hakka's på nett for en overkommelig penge, da blir det nok de.
 14. valg av piggdekk for D3

  Hva er oppskriften for innkjøring av piggdekk? Vil unngå å miste pigger ved neste sett. Går det ann å bytte bare framre piggdekk med nye dekk av annen merk å beholde Contis bak?
 15. Har nå kjørt ca. 2,5 sesong og ca 6-7000 km med mine Continental piggdekk (19" felger). Framme er mer enn halvparten av piggene borte, bak minst 25%. Flere som opplever det samme? Kjører ikke spesialt 'aggressiv' i svingene, har normalt kjøremønster. Tror ikke jeg velger conti's igjen, noe anbefalninger ang. piggdekk hvor pigger 'sitter' litt lengre?
×