Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

reitsma

Medlemmer
 • Innholdsteller

  390
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

3 følgere

Om reitsma

 • Rang
  Entusiast

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.skienklinikk.no

Previous Fields

 • Location / Bosted
  telemark

Nylige profilbesøk

519 profilvisninger
 1. reitsma

  2005 Discovery 3 HSE PP

  Får ikke slette innlegget men bilen er ikke til salgs lenger.
 2. reitsma

  2005 Discovery 3 HSE PP

  Bilen står i Skien.
 3. reitsma

  2005 Discovery 3 HSE PP

  Lufter før salg, før den ev. legges ut på Finn: Godt velholdt bil med riktig utstyr (alt utstyr unntatt kjøleboks). Mye nytt i understellet/bremser etc. Nylig byttet kompressor, understell behandlet x2. Lite rust for øvrig. Har vært skånet for elektroniske problemer med DEFA batterilader og god batteri. Bilen er eu godkjent ut 2019.Det bemerkes følgende:Bilen har byttet girkasseolje for ca 5 år tilbake men bør ha ny flush ettersom torque converter kan sier ifra en sjelden gang.Webasto må rengjøres til å fungere igjen, den har for øvrig fjernkontroll.Glodeplugger bør byttes, kan derfor være tungstartet på ekstrem kalde dager. Har DEFA og starter meget lett med motorvarmer, uansett vær. Litt slark i bakre foringer, det gir litt ulyd men dette går ikke over kjørekomfort.Var uheldig og rygget inn i garasje og bilen har derfor en bulk på bakre D-stolp (kosmetisk skade). For øvrig pen i lakken. Parkeringssensorer bak er defekte, bilen har ryggekamera og har derfor ikke prioritert å fikse de. Nye følger med. Byttet reg. reim ved 160.000 og full service historikk, godt utstyrt og mye bil igjen. Siste service i fjor sommer med oljeskift, byttet bremseband og skiver/klosser bak. Gode sommer og piggdekk på original felg. Bilen har rullet 225.000 km og har vært i mitt eie siste 7 år. Selges prisgunstig mtp overstående og rask handel, ikke innbytte. Pant i bilen slettes ved salg. Selges som forevist/prøvekjørt og ´som den står´. 120.000 NOK/bud.
 4. 2005 D3 Trenger å bytte glodeplugger, noen som har erfaring med garasje som kan ta jobben i Grenland/Skiens område?
 5. reitsma

  D3 jording til baklys

  Litt uheldig i går, rygget mot garasjedøren og bulker DStolpen bak på kjørerside. Merkelig nok fikk jeg samtidig en jordingsfeil (antaligvis) i begge baklys, ryggelys lyser samtidig med blinklys. Tilfeldig eller må det sees i sammenheng med bulk øverst i d stolpen? D3 2005.
 6. reitsma

  brennkammer til Webasto

  2005 D3, Webasto fusker og slår av etter 30 sekunder, bruker BAS remote, uten hell. Får dessverre ikke kjøre Webasto thermo test lenger siden den ikke får kontakt med Webasto. Trolig må brennkammer byttes. Fant denne på nettet: https://www.landroverbutikken.no/acatalog/Webastokit_til_Discovery_3.html Noen som har erfaring med leverandør? Billigere alternativer..? Takk for svar.
 7. Kemppi Som ny. Klikk på link.
 8. Leste litt på trådstarter under om luftlekkasje, har noe samme problem hvor høyre framme side senker ned, tatt 'zalotesten' men finner ingen direkte indikasjon på lekkasje fra luftbelg. Men har skjønt det også fins noe som het innvendig lekkasje. Har tatt sjansen og kjøpte ny front valve block. Har ny kompressor og lurer på om bilen kan brukes i mellomtiden inn til delene har kommet? Vil ikke brenne ut min nye kompressor, virker ikke om den går hele tiden. Any thoughts?
 9. Har tenkt å friske opp olje i mine Dana 44 aksler og T20 transfercase (gjelder min IH Scout). Hvor kan en slik olje handles fordelaktig?
 10. reitsma

  D3 2006: Klakking i understell...

  Har det samme etter 200.000 km. Viste å være slite foringer. Byttet framre bærearmer med sett fra advanced factors, ulyd forsvant. Satser på å gjøre det samme bak, men det er en stor jobb som kommer til å ta en del timer i (de)montering=dyrt, ta det med neste eu tenker jeg.
 11. reitsma

  bytte foringer bak D3

  Takk for tipset, drøfter det litt med verkstedet. Litt usikker de tar fast pris for jobben
 12. reitsma

  bytte foringer bak D3

  Tenker å bytte hele armen, slik jeg gjorde framme. Likevel mente de det kunne komme til å ta dager men det er nok riktig med det du skriver... Selve settet er ikke avskrekkende dyrt: http://www.advancedfactors.co.uk/kit615-rear-upper-arms-kit-discovery-3-lr051622--lr051623--all-fittings-103244-p.asp Men koster det 10.000 nok i arbeid da avstår jeg.
 13. reitsma

  bytte foringer bak D3

  Noen som har byttet foringer i bakre oppheng? Har litt klunkelyder etter 200k km som skyldes slite foringer. Fikk byttet framre foringer og kuler med de fra Advanced Factors og tenker å gjøre det samme også bak men iflg verkstedet er dette en meget komplisert sak å få gjort mtp demontering (karroseri må demonteres??). Noen som har gjort og vet?
 14. Webasto gir problemer med BAS remote, dvs den kutter ut etter noen minutter, auxillary heating fungerer bra derimot (<5 grader). Har forsøkt priming, reset, tatt av strøm, etc. uten hell. Ulempe er at nå Webasto thermo test heller ikke finner Webastoe'n lenger på W-bus, da blir feil diagnose vanskelig... Noen her inne som har peiling hva som foregår eller har tilgang til en annen WTT i Grenland område, kanskje min er defekt..? Takk...
 15. reitsma

  Bytte glødeplugger D3?

  D3'n ble tungstartet på Lifjell ved -5, måtte forsøke 3-4x før det blir liv i bilen, Startmotor gikk fint rund, batteri er nytt. Mistenker således at noen glødeplugger må byttes? Bilen har runded snart 200.000 og fyller 11 år. Hvor lenge er det forventet glødeplugger lever? Bilen har stådd på Defa + lader og i garasje siste 5 år.
×