Jump to content
LRforum

paaljt

Members
 • Content Count

  257
 • Joined

 • Last visited

About paaljt

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Molde
 • Interests
  Ski, fjell, sykkel, klatring

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Molde

Recent Profile Visitors

725 profile views
 1. Holder den med løftehøyde til D3?
 2. hei, husker det var noe snakk om 'overlanding overnattingsteder' - skal dette legges inn i dette kartet? eller er det et annet kart?
 3. hei, er det vestnes i møre og romsdal? Jeg har flyttet til Molde og er på utkikk etter kjørefelt og LR kompiser
 4. En liten oppdatering. var bedre men ikke super etter 4-hjulskontroll hos strømmen. var tilbake og klagde, de justerte litt men sa det var ok. Jeg var litt oppgitt fordi det var ikke bra. var skikkelig ukomfortabel å kjøre. Man måtte være veldig fokusert og ble veldig sliten i lengden. Kjørte noen 2-3 måneder med dette, til jeg ga opp og tok den på Bil rep i Molde (der jeg bor nå). De byttet bakre stabstag og nedre bakre foring foran begge sider + 4hjulskontroll. De fant mye avvik. såpass at de var veldig overasket. Har ny bil nå. helt syyykt mye bedre. Litt snodig at
 5. Du kan jo åpne opp lykta og prøve å smøre? er et spjeld som vippes opp/ned. kanskje kommet inn noe kondens som har forårsaket korrosjon?
 6. jeg har ett fra witter. Veldig stødig..!! lett å montere, men litt surr i at jeg har visst post 2008 ramme eller noe sånt, mtp de boltene/foringene som skal inn i ramma. men løste seg tilslutt. var ikke klar over det med at man kan montere det uten plata på de andre stativene. men det var billig da. betalte rundt 120 pund.. blir spennede i terrenget ja.. hvor mye plog det er snakk om
 7. Låner denne tråden litt. Må man tappe olje for å bytte temp sensor? Eller kan man bare være 'kjapp' Hvor sitter denne på motoren? min er også på -30 grader. men hopper opp til normal temp etter en stund, også er det ned på -30 igjen..
 8. Noen som trenger? gis bort, hentes i oslo. fullt fungerende. Sittet på 220' km Foran der demperene slitt. bak ok. Eller noen som har lyst til å lage noe gøy av dem? 'skulle hatt et verksted'..
 9. Har d3 2008 og prøve å gjøre det via IIDTool, men får feilmelding.. starter i "instrument pack" så får jeg success, og trykker ok to procees, så kommer en ny melding opp om engine failure.. on så bare ok to proceed.. IGN er on, og motor av.. noen som har brukt iidtool til dette? bør jo være en smal sak..
 10. Fabrikasjon av kjøkken under tak
 11. konklusjon: 4-hjulskontrol avslørte mye avvik. Justert opp så gleder med til å prøvekjøre. Ellers alle foringer ok.
 12. Hei, er det for både fører og passasjersetet? kan være interessert i dette.
 13. byttet dekk. uten problem / info feilmelding i display. måtte google litt, men sensoren sitter på innsiden av felgen.
 14. I aslakveien, røa på tirsdag.
×
×
 • Create New...