Gå til innhold

avdem

Medlemmer
  • Innlegg

    143
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Location
    Jølster

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Stryn

Nylige profilbesøk

923 profilvisninger

avdem sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Min gjorde det samme, viste seg å vere lite olje....
  2. SAME? Sett verre, men korleis er deletilganga på sånt noko?
  3. Svigerfar er ikkje akkurat nokon racer på vedlikehald så direkte fin er den ikkje.... Men teknisk i grei stand, skule berre hatt ein frontlaster.. .
  4. Hadde lett bytta ut MF 360en i ein Agrover!
  5. avdem

    3,9 EFI sitter fast

    Prøver å redde ein gammal gråtass som har stått i 15 år og som sto bleng fast da eg begynte, fylte på diesel som sto i ein månad, sto like fast. Plukka av toppen og blanda inn litt ATF i tillegg og lot det stå nokre veker, da løsna tre av stempla utan maktbruk. Nummer fire tok med seg sylinderforinga opp når eg brukte brekket på startkransen så der blir det litt ekstrajobb...... Det skal vel litt meir til for at det skjer på ein 3.9..
  6. Trur Diesel-elektro Førde har litt peiling.
  7. Er nok minst 3 - 4 clssics som har hatt det tøft der dessverre. Både todørs og firedørs..... Og ein strekt ambulanse/brannbil sist eg køyrte forbi.
  8. Meiner å hugse at den solenoiden berre er montert på US biler? I allefall ikkje noko slikt på min 2001 såvidt eg kan hugse.
  9. Må vedtas i stortinget før det blir implementert. Sikkert nokre byråkratar som skal ruge på det ei stund og...
  10. Presentere er ein ting, å produsere og levere er noko heilt anna. Der ligg jo JLR foran både Audi og Merc i high end segmentet. Ganske mange Elbil startups som har gått høgt ut med heftige planar men fram til no er det ingen av desse som er i nærleiken av nokon reell produksjon.
  11. Nytt, framleis i plasten Lyktespyler 50 + frakt Stag til skvettlapp høgre bak 50,- + frakt PM
  12. Rustoleum er og ein aktuell kandidat for rullemaling. Eg brukte dette på min gamle T3 syncro og det vart heilt ok. Mange tråder om prosessen på nett.
  13. Eg køyrer slangelaust både på stisykkelen og landeveg, enda til gode å punktere på slangelaust oppsett. Har uansett med med slange og pumpe sånn i tilfelle, plutseleg ryk ein ventil i møte med noko hardt og da er ein like langt med pluggesett eller liknande.....
  14. Neida, reagerte på det same når eg gjekk over til D2 men da var eg vant til LT speil på Syncroen...... Går over etterkvart.... :-)
×
×
  • Opprett ny...