Gå til innhold

Goggen

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • MSN
    arne_uthaug@hotmail.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Norway

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

Nylige profilbesøk

659 profilvisninger

Goggen sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Gi oss gjerne en oppdatering når du har fått det på plass. Spennende prosjekt!
  2. Litt usikker. Når jeg tar ut sikringen så holder strømmen seg. Er sikringen i men sat/ nav ikke koblet til så holder også strømmen seg. Mens kobbles sat/nav til så bruker den en del strøm i løpet av et døgn. Eller ikke noe som jeg fant ut i natt. Virker som om dette er litt vilkårlig. Har tatt ned luken til disse delene i bagasjerommet og ser at dioden av og til lyser og går en liten stund før den slår slår seg av igjen. I natt har den tydeligvis ikke gått siden jeg fortsatt hadde 98% strøm igjen på batteriet.
  3. Hei. Hadde problemer med at den gamle MK3 ikke slo seg av men jobbet natten igjennom og sakte men sikkert tømte batteriet. Kjøpte en brukt MK4 på eBay. Men denne gjør det samme? Går i fra 98% på batteriet på kvelden til 64% neste dag. Det virker som den slår seg på med jevne mellomrom. Er denne ødelagt også, eller skal den ikke slå seg av? Selger sier at det er normalt at disse går jevnlig?
  4. Hadde røket rett innenfor håndtaket( var lite lysten på å demontere plasten da den er gammel og man vet ikke om den bare sier takk for seg ) . ☹️ Da blir det å handle ny vaier og se om den kan monteres.
  5. Hei godtfolk. Har hatt bilen på reperasjon hos et verksted for å bytte glødepluggene denne uken. Skulle så sjekke batteriet før jeg skulle til fjells bare for å finne ut at vaieren ikke låser ut. Ingen motstand. Vet ikke hva som har skjedd, men tenker jo mitt? Er det noen fornuftig måte å få opp panseret uten spesialverktøy?
  6. Ser den. Men da burde vel oljen ha et hvitt belegg? Kan det være tett luftfilter samt møkkete plugg?
  7. Hei. Var en tur til Trondheim i helgen og leverte poden på universitetet. Kjørte hjem på søndag og alt vel. Når jeg skulle starte bilen mandag morgen så hørte det ut som at motoren delte seg opp under panseret med klanglyder og bak fra eksosen kom det masse svart og hvit røyk. Røykla 10 meter rundt bilen. Stoppet motoren ventet litt, og prøvde igjen med samme resultat. Prøvde igjen i kveld og nå starter den uten noe tull eller røyk. Men bilen gynger litt? Opp og ned bevegelse. Svakt. Har ikke prøvd å kjøre i tilfelle jeg ødelegger noe.
  8. Hei. Var en tur til Trondheim i helgen og leverte poden på universitetet. Kjørte hjem på søndag og alt vel. Når jeg skulle starte bilen mandag morgen så hørte det ut som at motoren delte seg opp under panseret med klanglyder og bak fra eksosen kom det masse svart og hvit røyk. Røykla 10 meter rundt bilen. Stoppet motoren ventet litt, og prøvde igjen med samme resultat. Prøvde igjen i kveld og nå starter den uten noe tull eller røyk. Men bilen gynger litt? Opp og ned bevegelse. Svakt. Har ikke prøvd å kjøre i tilfelle jeg ødelegger noe.
  9. Hei. Sliter med en hypersensitiv alarm som går av i tide og utide. Trodde jeg hadde fikset det ved å nappe ut sikringen for alarm, men den tok bare lyden/ hornet samt radioen i bilen? Har lest at noen har løst dette ved å bytte eller fikse en sensor i panseret? Noen som har noen tips? Med vennlig hilsen Arne Georg
  10. Hmm. Kan jo høre med de. Tusen takk igjen. ☺
  11. Takker. Du har ikke delnummeret? Tenkte å handle hos famousfour. Arne
  12. Hei. Jeg har en vifte som ikke fungerer lenger. En periode var den litt av og på. En dump i veien kunne være nok til at den startet igjen. Men nå er den helt død. Har tenkt å få byttet både vifte og transistor/ motstand. Er det noen som vet hvilke deler ( part number ) jeg trenger? L322. 2004 modell 3.0 liter diesel. 177 hk. Mvh. Arne
  13. Lykke til! Flott at den blir tatt vare på. Er det ikke slike ozon maskiner som kan brukes for å fjerne bakterier og lukt?
×
×
  • Opprett ny...