Jump to content
LRforum

Goggen

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

About Goggen

 • Rank
  Medlem

Contact Methods

 • MSN
  arne_uthaug@hotmail.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Norway

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

160 profile views
 1. Ser den. Men da burde vel oljen ha et hvitt belegg? Kan det være tett luftfilter samt møkkete plugg?
 2. Hei. Var en tur til Trondheim i helgen og leverte poden på universitetet. Kjørte hjem på søndag og alt vel. Når jeg skulle starte bilen mandag morgen så hørte det ut som at motoren delte seg opp under panseret med klanglyder og bak fra eksosen kom det masse svart og hvit røyk. Røykla 10 meter rundt bilen. Stoppet motoren ventet litt, og prøvde igjen med samme resultat. Prøvde igjen i kveld og nå starter den uten noe tull eller røyk. Men bilen gynger litt? Opp og ned bevegelse. Svakt. Har ikke prøvd å kjøre i tilfelle jeg ødelegger noe.
 3. Hei. Var en tur til Trondheim i helgen og leverte poden på universitetet. Kjørte hjem på søndag og alt vel. Når jeg skulle starte bilen mandag morgen så hørte det ut som at motoren delte seg opp under panseret med klanglyder og bak fra eksosen kom det masse svart og hvit røyk. Røykla 10 meter rundt bilen. Stoppet motoren ventet litt, og prøvde igjen med samme resultat. Prøvde igjen i kveld og nå starter den uten noe tull eller røyk. Men bilen gynger litt? Opp og ned bevegelse. Svakt. Har ikke prøvd å kjøre i tilfelle jeg ødelegger noe.
 4. Hei. Sliter med en hypersensitiv alarm som går av i tide og utide. Trodde jeg hadde fikset det ved å nappe ut sikringen for alarm, men den tok bare lyden/ hornet samt radioen i bilen? Har lest at noen har løst dette ved å bytte eller fikse en sensor i panseret? Noen som har noen tips? Med vennlig hilsen Arne Georg
 5. Takker. Du har ikke delnummeret? Tenkte å handle hos famousfour. Arne
 6. Hei. Jeg har en vifte som ikke fungerer lenger. En periode var den litt av og på. En dump i veien kunne være nok til at den startet igjen. Men nå er den helt død. Har tenkt å få byttet både vifte og transistor/ motstand. Er det noen som vet hvilke deler ( part number ) jeg trenger? L322. 2004 modell 3.0 liter diesel. 177 hk. Mvh. Arne
 7. Lykke til! Flott at den blir tatt vare på. Er det ikke slike ozon maskiner som kan brukes for å fjerne bakterier og lukt?
 8. Hei. Har noen her linker til sidene i Tyskland med rimelig turbo? Har lett litt på nett men billigste til nå er 7500.- fra UK.
 9. Koblet på og av. Får de samme sorte firkantene på rekke bortover skjermen. Er litt skeptisk til å laste ned ny software. Den er jo ny og siste software er jo 2 år gammel. Eller ser jeg feil sted? Mvh. Arne Georg
 10. Hei, Jeg har svingt rattet i fra side til side, men det hjalp ikke. Men i dag fikk jeg min Blackbox MSR10 på døren. Men når jeg plugget den til så fikk jeg bare opp 16 firkanter i skjermen. Har noe her vært borte i dette før? Er enheten ødelagt, eller er det en softwarefeil? Mvh. Arne Georg RR2004.
 11. Takk for meget utfyllende hjelp. Må sjekke ut dette. Mvh. Arne Georg
×
×
 • Create New...