Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Marius FM

Medlemmer
 • Innholdsteller

  318
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

3 følgere

Om Marius FM

 • Rang
  Fastnøkkelnovise

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nittedal, Akershus
 • Interests
  Bil, foto, IT, gadgets, friluftsliv og speidern.

Contact Methods

 • Skype
  marius.markussen

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Nittedal, Akershus

Nylige profilbesøk

455 profilvisninger
 1. Klubben har holdt av et område virker det som. På mail sier arrangøren: «Ange bokningsnunmer: 436116 Så ska du hamna rätt på campingen»
 2. Jeg planlegger å kjøre morgenen 1. augusti. Da blir det en fin langhelg med Crocs og campingstol. Om andre tenker seg ned denne torsdagen kunne vi jo slått følge?
 3. Vi vurderer en tur til Sverige til sommeren. Langhelgsarrangement og "gode shopping-muligheter". Overnatting på Gekås Camping hvor SLRK har holdt av et område. https://slrk.se/shop/slrk-evenemang/slrk-sommartraff-2019/
 4. Får ikke med deg alt av arrangementet eller utstyr? Vi er sikker noen som kan ta med en campingstoler og kaffekopp for deg. Eller noe annet. Fyrstekake?
 5. Melder fra i alle kanaler. Vi kommer tre stk. Middag skal vi jaggu også ha :-) Sover inne og romkamerater er vel allerede forespurt. Sees!
 6. Helt rått, Jon-Helge! Null problem å bli ferdig til RR Classic / seriebiltreffet i allefall :-)
 7. Disse britene har m.a.o. ikke vært så nøye på dette med pluss og minus. Out for a pint, anyone?
 8. Ohhh. Liker. Men trur ikke Monica er like enig...
 9. Dette er "Gitte". En 1979 S3 88´´ Lightweight/Half-Ton/Airportable med 2,25 Diesel. Bilen kommer fra Den Danske Hæren hvor hun har stått mye stille, stakars. Men hun er i topp form. Jeg hentet henne hjem til Nittedal fra Vennesla i 2017 hvor vi ble veldig gode venner etter 12 timer på veien.
 10. Jeg mistenker også polaritetsfeil. Det at baklysene fungerer med brems kan skyldes strømmens finurlige måte og nesten alltid finne jord på (plussen går gjennom brems og ut gjennom park-pluss hvor den etterhvert finner jord gjennom strømbruteren på rattstammen også videre også videre). Lag deg en lendingstump og test en og en lampe rett mot en strømforsyning/batteri, men sjekk aller først om lampene er koblet slik at den henter pluss ut fra ledning som er rød med sort stripe. Mitt Wipac-relé justerer kun sensitiviteten for tilhenger-blinklys-indikatoren i dash og ikke hastighet.
 11. Vi kommer, selvfølgelig, alle tre. Kanskje dette blir treffet jeg får turhengeren ferdig bygget til??
 12. YEY! Den må jeg få kjøpt i papirformat. Takk for tips.
 13. Satser på å kjøre fra dalenes dal, Nittedal, litt på ni. Kan godt forsøke å rekke Reinsvoll klokka 10. @Christopher er du omtrent i Nittedal kvart på/ti på ni?
 14. Ja, se det. Dette hadde gått meg hus forbi. http://www.bilnorge.no/artikkel.php?aid=50837 Jeg må si at det er en av de mest sexy Land Roverne jeg har sett.
×
×
 • Opprett ny...