Jump to content
LRforum

Marius FM

Members
 • Content Count

  325
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Marius FM

 • Rank
  Fastnøkkelnovise

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nittedal, Akershus
 • Interests
  Bil, foto, IT, gadgets, friluftsliv og speidern.

Contact Methods

 • Skype
  marius.markussen

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Nittedal, Akershus

Recent Profile Visitors

499 profile views
 1. Suksessen fortsetter og det blir i år igjen treff i de Svenske skoger - Velkommen til Glaskogen 2019. I pinsen arrangerer vi i NLRK avdeling øst et hygge-orientert treff på en fantastisk plass. Vi legger nok en gang turen til Glaskogen Naturreservat og den unike natur-campingen på Lenungshammar. Stedet ligger 15 mil fra Oslo og et par mil nord for Årjäng og området kan by på fantastisk terreng for sykkel-, fotturer og kanopadling.Vi har reservert en egen odde på campingen slik at vi får pusle for oss selv. Det er strøm på området, vannkran og utedo samt en trivelig gapahuk til bålkos på kvelden.Ved campingens resepsjon finnes et servicebygg med både WC og dusjer. Luksus.Dette er et rent sosialt treff hvor det eneste som skjer av offroad-kjøring blir med RC-bil. Her blir det beina i vannet, lange solnedganger og kanskje en og annen på kassegitar.Fare for litt bilprat kan det være.Det blir felles langbord til middag hver kveld, men all proviant og kokeutstyr/grill må medbringes. Det selger en del nødvendigheter i campingens resepsjon, men storhandel i Årjäng eller Töcksfors er det man bør sikte seg inn på. Vi i staben lover badetemperatur, gode badeplasser og noen kanoer å plaske rundt i.Campingavgiften betaler man selv i resepsjonen ved ankomst (eller i løpet av helgen om man kommer sent).Påmelding via Facebook-arrangment, LRforum eller SMS til undertegnede. Eller bare møt opp uanmeldt :-)Se denne videoen fra fjorårets treff: https://youtu.be/889YbIO_A7MInformasjon om Glaskogen Camping samt priser: http://glaskogen.se/boende/camping.htmlHer finner du oss rent fysisk (vi skilter avkjøringen): https://goo.gl/maps/dBe7ZsBrsuLcLF6YAPakk familien, badebuksa, kotelettene og kjøleboksen så sees vi i Sverige!!LR-hilsenMarius Fohrn MarkussenTlf.: 99101666
 2. Jeg slenger meg på, væruavhengig. Så får jeg gå i parolen et annet år. Usikker på hvilken bil det blir og om familien er med, men én mann kommer i alle fall i en LR :-)
 3. Jøss. Speilvendt video til og med. Jeg forsøker. 00EB32B1-808D-4F48-9881-53E090249CE2.MOV
 4. Strømmen Bil vil jeg si er dyktig på TD5. Privatpersoner spesifikt er jeg usikker på. Vent å se :-)
 5. Klubben har holdt av et område virker det som. På mail sier arrangøren: «Ange bokningsnunmer: 436116 Så ska du hamna rätt på campingen»
 6. Jeg planlegger å kjøre morgenen 1. augusti. Da blir det en fin langhelg med Crocs og campingstol. Om andre tenker seg ned denne torsdagen kunne vi jo slått følge?
 7. Vi vurderer en tur til Sverige til sommeren. Langhelgsarrangement og "gode shopping-muligheter". Overnatting på Gekås Camping hvor SLRK har holdt av et område. https://slrk.se/shop/slrk-evenemang/slrk-sommartraff-2019/
 8. Får ikke med deg alt av arrangementet eller utstyr? Vi er sikker noen som kan ta med en campingstoler og kaffekopp for deg. Eller noe annet. Fyrstekake?
 9. Melder fra i alle kanaler. Vi kommer tre stk. Middag skal vi jaggu også ha :-) Sover inne og romkamerater er vel allerede forespurt. Sees!
 10. Helt rått, Jon-Helge! Null problem å bli ferdig til RR Classic / seriebiltreffet i allefall :-)
 11. Disse britene har m.a.o. ikke vært så nøye på dette med pluss og minus. Out for a pint, anyone?
 12. Ohhh. Liker. Men trur ikke Monica er like enig...
×
×
 • Create New...