Gå til innhold

Rune M

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Location
    Oslo

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

Rune M sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Er svært intressert i en baklemm til en serie IIa. Hva skal du ha for en slik og hvor i landet bor du? Mvh Rune Oslo
  2. Har selv fått 2 rammer sandblåst. Begge ble sendt til galvanisering etterpå. Så 2 strøk arcanol for å få riktig valør. Etter hver galvanisering sa firmaene som gjorde det ALDRI MER bilrammer, ble visst litt grums i badene deres. Så det gjelder å finne nye firmaer hver gang.
  3. Heisann Her er hvordan jeg har løst barn i midten problematikken. Når poden sitter i barnesete sitt her kan far til og med svinge uten at han får albuen min i fjeset. Dette er helt sikkert ikke lov, men det føles allikevel tryggere med tre punktsbelte enn en stropp rundt magen på en som sitter å sparker i alt av girstenger. Det skal også sies at jeg har flyttet varebilveggen noen cm bakover. Håper det kommer bilder på dette svaret, hvis ikke så ligger det i alle fall på gallery. Rune
  4. Rune M

    10.jpg

  5. Rune M

    08.jpg

  6. Rune M

    03.jpg

  7. Rune M

    01.jpg

  8. Heisann. Har tatt noen bilder av min løsning på dette men får ikke lastet opp bildene. Noen som vet hvordan man gjør dette? Rune
  9. Det tar 15 min ekstra å ta ut dasjbordet, det er det sannerlig verdt. Det er relativt knotete å gjøre alt gjennom askebegeret. Bør helst ha klebrige fingre, tykke som spagetti for å få det til. Har akkurat gjort det samme selv.
  10. Rune M

    Ekstralys

    Heisann Klipsene kjøpte jeg hos Elfa i Oslo, de minste de hadde. Kjøpte også krympestrømpe til å ha utenpå klipsene slik at det ikke kortsluttes i kontakten, det er relativt trangt. Her er svaret jeg har fått på hva som er hva. Her er bryteren fra høyre mot venstre: 1. koble til fjernlysbryter (dip switch) 5. Jord 2. Koble til eksiterende tåkelys/sidelys krets 4 Relé
  11. Rune M

    Ekstralys

    Heisann Er i ferd med å montere"1000 metere" på min 2003 mod 110. Har sett dusinvis av bryterløsninger ,men tenkte jeg skulle gjøre det litt ordentlig, bestilte derfor bryter til å sette i den tomme plassen ved siden av de andre. Bestilte på nettet og "bare" noen uker etter kom den i posten. hallelulja endelig skulle jeg se lyset. Det var før jeg tittet på bryteren. Fem pinner merket 1-5. Har ringt Bilia`s kompetansesenter på Land Rover, hvor de kunne fortelle at de ikke viste hva de forskjellige pinnene var, men at de gjerne kunne bestille orginalt ledningsnett for ekstralys som gikk rett på min bryter. Det ville ikke ta mer en noen få uker, og prisen var det heller ikke noe å si på, bare 2400,- for et rele med et par meter ledning og en plastkontakt. Nå er jeg såpass kjent med Land Rover at jeg vet at alt orginalt ekstrautstyr fra Land Rover både er svært rimelig og holder usedvanlig høy kvalitet, men dog. Har nå skaffet meg nødvendig kabler og små klips til å feste i de små pinnene, men er det noen der ute som kan fortelle meg hva de forskjellige pinnene er til ville jeg blitt hoppende glad. Er såpass god til elektronikk at jeg knapt ser forskjellen på en amp meter og et silva kompass, så jeg er redd for at svar som "det er bare å måle seg frem" ikke er noe tema for meg. Trenger håndfaste fakta fra pinne til pinne. Bryteren heter "Defender switch fog/driving lights. Venter i åndeløs spenning fra noen kompetente der ute.
  12. Rune M

    Overdrive

    Har en GKN overdrive på min 110. Det høres ut som girkassen faller av bilen i det jeg trykker inn knappen, men når den først er inne funker den som ei kule. Bruker alltid cluchen Noen som har noen tips hva jeg gjør feil, eller om det bare er britisk ingeniørkunst.
  13. Har noen et midtsete liggende for salg ville jeg ha blitt hoppende glad. Hyggligere å ha med begge barna en en sort boks. Kan hente i Oslo og omegn. Har akkurat kjøpt meg Defender så omegn kan sikkert strekkes noe.
×
×
  • Opprett ny...