Gå til innhold

Karl-fritz

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Porsgrunn
  • Interests
    Generel oppussing av hus å hage etter konas ønske;-) når det er gjort så kan 130`n få masse kjærlighet:-)

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Porsgrunn

Nylige profilbesøk

865 profilvisninger

Karl-fritz sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Ja vi må ja la flere få ta del i kulheten? Vi får se hva frua finner på? Ja farga kler bilen godt?
  2. Hei. skal ta noen fler bilder i ettermiddag og legge ut jeg:-) Takk for det :)Syns de felgene kler bilien ganske godt
  3. Etter mange runder med tenking så har vi kommet fram til at den kule bilen trenger et nytt hjem:-) Det er en 07 mod som har Rulla 140000km Den ble Eu godkjent i Februar/Mars på Autostrada i Skien 0 feil. Den har i 2017 fått noen nye deler. Nye skiver foran. Nye klosser foran. Nye stab stag foran. Ny Klutsj master. Ny klutsj slave. NY klutsj. Ny trykk plate . Nye Xeenon pærer. Nytt bremse lys i bakluka. Nytt hånd tak på bak luka. Ny olje På gir kassa. Nye vindus viskere framme og bak. I 2016 fikk den. Nye brmseklosser bak. Nye skiver bak. Nye dempre bak. Nye vinter dekk 18" Nokian hakka suv piggfrie I 2015 Ny bak diff. Den har uten om dette også fått vanlig servise med med bytte av olje, olje filter, diesel filter, luft filter og kupe filter. Det er også Tv i navi skjermen foran med NRK 1 2 3 Veldig kjekt nå kidsa og ektemann ikke blir med inn på handle runda Det som jeg vet at ikke er ok nå er. Skine i fører puta er spruket. Vindue på fører side funker men auto opp virker ikke, man må holde knappen oppe. Front ruta er litt stripet. (De nevnte ikke noe på dette ved Eu kontrollen) 20" sommer dekk går ut denne sesongen Sikkert noe jeg har glemt så ring eller send Pm, så skal vi se om jeg kan svare på det Det kommer flere bilder eller jeg kan sende på pm om det er ønskelig. Tlf er 950 60 186 (etter kl 17 helst) Pris tenkte noe rundt 135000kr Men vi blir sikkert enige
  4. Jeg brukte en kile mellom kula og drivakslene, jeg lot muttern stå på så ikke skruen skule bli skade.
  5. Hei. Har akkurat holdt på med samme problemet!!!! Løsningen for meg ble og løsne den ytre bærekula og så sette bære armen på plass i ramma, så tok vi et langt spett og pressa bære armen ned med en mann på 100kg?, da var det bare og plasser hubben pent over ytre bære kule og vips så var Probleme løst?
  6. Takk for gode forslag?? Var ingen forskjell på bilen bare lampa som begynte og lyse. Ledningen på lufta er satt på plass, Har hatt mistanke til at batteriet ikke er hæilt hundre, men har aldri hatt trøbbel med det. Fant ut på ei utenlandsk side at men måtte ta strømmen i minst 30 min. Men nå er probleme løst inntilvidere? Bilen sto natta over i varm garage og da har lampa slutta og lyse inntil videre?
  7. Hallo godt folk. Fikk plutselig opp motorfeil lampa på bilen til mor, Noen som har forslag på hva det kan være? Ved forje service så fikk jeg ikke null stilt service lampa. Kan det ha noe og si? Så fant jeg en løs kontakt på røret fra luft filter til innsuget. Prøvde og ta strømmen i 1 min men det hadde ingen effekt. Gode og dårlige forslag ønskes?;-)
  8. Noen som har en td5 Radiator ligende som de ikke trenger??
  9. Termostat er bytta og frostveska er vel bytta en to tre ganger i 2014 tenker jeg? monterte motor varmer og hadde en vannslange som gikk åt skogen?
  10. Takk for mange gode svar, har prøvd og bytte lokk på ekspansjontanken, trudde Probleme var borte men nå har den begynt og bli litt kaldere, men den er mye mye bedre? men kan jo være at pumpa er dårlig også da, får ta den opp og kikke for og være sikker? Ingen ting er som og ha en 130 med sjel i familien??
  11. Takker og bukker for kjapt svar
  12. Hei. Har en defender 130 med Td5 motor som plutselig har beggynt og produsere luft i kjøle systemet. det forsviner litt veske, kan ikke se noen lekasje under og den ryker ikke hvit? Men uansett hvor mye jeg lufter så kommer det bare mer luft. motoren blir ikke for varm eller kalde, det eneste som ikke funker helt som det skal er varmeaparte, det blir kaldt på tomgang og lavt turtall og varmt når jeg kjører vanlig. Forslag motaes med stor entusiasme og stor takk Hilsen en kald 130
  13. Hallo. Noen her som veit om det bare er og bytte battri, eller må man på verksted for og programere det nye battrie til bilen?. Hilsen en med lite strøm
  14. Hadde vært supert det altså, viss du sender meg telf nr ditt på pm så kan jeg godt ringe deg en dag det passer for deg?
×
×
  • Opprett ny...