Jump to content
LRforum

Kristian-Disko2

Members
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

About Kristian-Disko2

 • Rank
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Location
  norway

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bergen

Recent Profile Visitors

491 profile views
 1. Hei. Har fått diverse rare feilmeldinger på bilen. Blant annet girkasse og nivåregulering som senker bilen til laveste nivå. Har nå en ny bremsebryter på vei, men lurte på om det er slik at all strømmen til alle bremselysene går gjennom denne bryteren slik at den blir utslitt? Har talt totalt 6 lamper a 21w som lyser bak. I såfall burde man vel kanskje bytte til led pærer? Har også sett enkelte som sverger til originale pærer. Noen erfaringer om dette?
 2. Prøvde å bytte radiatoren på min D2 for en tid tilbake. Da knakk rørene inn i loddingen, Klemmene på slangene til radiatoren er litt vanskelige å løsne etter mange år så tenk på det før du eventuelt begynner og hvor lenge det er til du skal bruke bilen neste gang.
 3. Da er bilen lagt ut på finn: https://www.finn.no/229649184
 4. Har du fått fatt i en? Hvis ikke hatt jeg en å selge.
 5. Nei dessverre. Fikk meg en treer. Så nå har jeg gått fra å være blant de kule defendergutta, med flanellskjorte og smøreolje på buksen, til litt mer ghetto drug dealer style med svart bil og sotete ruter. Møkk under neglene har jeg fremdeles...
 6. Det er ikke rust på denne, du kommer i alle fall ikke gjennom rammen med en skrutrekker. Har derimot et par andre feil. Er litt misfarget inne i taket. Bremsene virker litt dårlig. Byttet bremsesylinder, men tror jeg burde byttet bremsekraftforsterker også. Dette følger med. I tillegg til overnevnte.
 7. Du bør absolutt bytte vannpumpe i samme slengen. Det er vel vannpumpen som sitter først så vidt jeg husker, så drives styrepumpen av den gjennomgående akslingen på vannpumpen så begge deler må av.
 8. Du kan evt. Høre med autoteam på Nesttun, jeg fikk time forholdsvis raskt det og de skrur mye på landrover.
 9. Har en hjemme, men et ikke tilbake før om tre uker så vet ikke om du kan vente så lenge?
 10. Hadde nesten samme feilen, da var det multiplugg bak venstre bakhjul som hadde løsnet. Fikset du noe på bilen før du fikk feilmelding?
 11. Da er jeg i gang med denne jobben. Som det skrives sitter slangene i bakkant temmelig godt fast. Hvordan er det dere skjøter disse, og hvor får man fatt i skjøtestykker? Må ha bilen klar til fredag så har ikke så veldig lyst til å måtte vente på deler i posten... Forstått det slik at de bakerste ikke har trykk så vil anta at man i et worst case scenario can bore opp en liten stump med pex slange og tre over med en krympestrømpe på toppen?
 12. Her har du bruksanvisning. Mener det er greit med en ekstra jekk. Tror jeg måtte jekke opp det ene hjulet litt får å få den på plass. http://www.discovery2.co.uk/Watts Linkage Bushes.html
 13. takgrind kan du alle fall få kjøpt. Den trenger jeg ikke. Mener jeg kjøpte den for 5000 for noen år siden så du kan få den for 3000, Mvh Kristian
 14. Har dessverre brukt opp tabbekvoten hos min bedre halvdel. Så har kjøpt en discovery 3. Kjører den i sommer, så får jeg se til høsten. Liker veldig godt 2'ern. Hva tror du bilen ett verdt slik den står nå?
×
×
 • Create New...