Gå til innhold

Kristian-Disko2

Medlemmer
  • Innlegg

    121
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    norway

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Bergen

Nylige profilbesøk

2 346 profilvisninger

Kristian-Disko2 sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Har du orden på kjølingen? Dvs luftet og nok kjølevæske? At dieselmotoren ikke genererer noe særlig varme på tomgang er ganske vanlig. Om du får varme i varmeapparatet når du kjører så er vel alt i orden.
  2. Ønsker å kjøpe en nanocom Fortrinnsvis til Discovery 2. Ta kontakt om du har noe å selge.
  3. Kristian-Disko2

    D2 kjøpes

    Ønsker å kjøpe en brukt D2 som har gått under 200 000 km og helst 7 seter.
  4. Hei. Etter at min D3 tok kvelden så tenker jeg at jeg ønsker å kjøpe en D2 igjen. Ser det er mange som bare har 5 seter men trenger 7 seter. Noen som vet om det er noe problem å omregistrere bilen. Hvor mye arbeid er det å sette inn bakseter? En dags arbeid?
  5. Det er vel 2 muligheter. Enten olje eller vann. Holder en knapp på olje. Har du byttet olje i det siste og kanskje hatt på litt mye? Ville startet med å sjekke peilepinnen.
  6. Takk for tips. Er selve rørene og ikke slangene. Kjøpte forsåvidt nye slanger også så slipper jeg å bruke de på nytt. Har fått fikset den ene siden, så blir siste på andre siden i løpet av uken. Ganske mye arbeid å komme til.
  7. Bergen is the nearest i know of. Might be something closer that i do not know about. https://www.autoteambergen.no/omoss/ I am driving to Bergen tomorrow so have room for 3 People if you need a lift.
  8. Noen som har byttet dette? Må innrømme jeg kvir meg litt. Men virker som det bare er rust i koblingen til slangen, men det er kanskje å få av varmeskjoldet og legge inn en skjøt bak der?
  9. Ville kjøpt mahle. Hadde problem med at lokket hoppet av en billig tank da gjengene ikke holdt. Veldig kjekt med varmeapparatet på full guffe I 40 plussgrader i hver eneste oppoverbakke helt til Frankrike i fjor sommer...
  10. Prøv å ring en lr forhandler. Har tidligere fått eka koden (morsesignal som du kan kjøre i dørlåsen for å få av startsperren) så burde være mulig å få koden av de. Tror det var motorpool jeg snakket med.
  11. Spørsmålet er vel om det er lekkasje i luftsystemet, i utgangspunktet høres det jo ut som det kan være problemer med kompressoren. Om motoren til kompressoren trekker mer strøm enn den skal er vel motoren ødelagt eller du har en overledning ett eller annet sted. Gi beskjed om du trenger sikringer, har 2 liggende. Veldig vanskelig å få fatt i disse ukurante typene. Brukte høytalersikringer og litt lodding for å lage meg en midlertidig mekk når dette røk hos meg. Men tok vel rundt 4 mnd å få nye fra England...
  12. Hei. Bestilte tank for noen måneder siden. Måtte ringe de å oppgi Vin nummer for å få de til å sende tanken. Dette var hos Rimmerbros. De tankene har vært utsolgt et halvt år så det kan være mangel på de og det er derfor det kreves Vin nummer kanskje.
  13. Da ble det et ELMA-9400 så da er det bare å krysse fingrene... https://elma-instruments.no/produkter/elma-9400-milliampere-ac-dc-sann-rms-stroemtang
  14. Er vel omtrent 1 ampere som trekkes antakelig, dette er jo en god del tenker jeg. Ift. tangamperemeter har jeg sett de går ned til 30mA som virker rimelig standard, mens det på britisk forum anbefales ett som går til 1 mA, men det har jeg ikke klart å finne i Norge, men får muligens bestille et fra england.
×
×
  • Opprett ny...