Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Ø.Trovum

LRF Society
 • Innholdsteller

  628
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

3 følgere

Om Ø.Trovum

 • Rang
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Rykkinn

Contact Methods

 • Skype
  steinroisa

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bærum

Nylige profilbesøk

456 profilvisninger
 1. Ø.Trovum

  Pirke pirke

  Lime på en platebit med tec7 eller sika e.l. og male den i en pen farge?
 2. Hadde slarkete pitmanarm på min 90 ved splines på sektoraksel. Strammet mutteren og det ble bra i en måned.Byttet armen og det ble bra en måned til. Kjøpte en brukt styresnekke med arm og har kjørt ca. 100000 km. etterpå , fortsatt ingen slark. Hvis splines er slitt må nok snekka byttes for å få det helt bra.
 3. Ø.Trovum

  Landstreff 2018 Påmelding

  Ser ut til å bli et trivelig treff, som det pleier, men jeg finner ingen informasjon om sanitærmuligheter på treffplassen noe sted. Noen som vet noe? Er det også slik at man må melde seg på alle turer og arrangementer på forhånd? Tidligere har vi meldt oss på dagen før, på treffplassen.
 4. Ø.Trovum

  Knekt bolt TD5

  Usikker på hvordan det ser ut, men hvis du kan komme til med sveiseapparat, kan du prøve å legge en mutter over og sveise fast gjennom hullet i mutteren. Så kan du skru den ut.
 5. Ø.Trovum

  Riktig stilling propshaft?

  Kryssene skal stå rett overfor hverandre. Google kardangaksel bilder, så kan du se hvordan.
 6. Ø.Trovum

  VolvoPVblinklysspørsmål

  Takgjøken var originalmontert på Pv i ca. 1950.
 7. Ø.Trovum

  Eksosanlegg

  Jeg kjøper hos EWS.
 8. Ø.Trovum

  Ombygging og godkjenning av bakseter i 90 SVX

  Kan en bil som ikke har vært bygget om fra personbil til varebil, bygges tilbake til personbil?
 9. Ø.Trovum

  Hjulet låser seg

  Hvis du har en liten lekkasje av olje eller bremseveske, kan dette blande seg med bremsestøv og bli til en klebrig masse som gjør at bremsene hugger eller låser seg. Vask godt med bensin eller lignende, så kan det hjelpe en liten stund.
 10. Ø.Trovum

  Batteri levende - DØDT - levende igjen..!

  Dersom det er dårlig/irrede kontakter, vil du normalt oppleve at lamper i instrumentpanelet lyser når du slår på tenningen, for så å gå i svart når du vrir til start. Slå av tenningen, vent litt og prøv igjen og det samme skjer igjen. Når det ikke er liv i lampene når du slår på tenningen er det noe annet som er feil.
 11. Ø.Trovum

  Batteri levende - DØDT - levende igjen..!

  Det samme skjedde med min Defender. 5-6 år gammelt batteri. Startet med kabler og alt ble ok etter litt lading/ kjøring.Etter et par måneder skjedde det igjen, bilen hadde da stått parkert ca. en halv time, startet med kabler, og alt virket ok. Kjøpte nytt batteri og siden har det ikke skjedd igjen. Et par år siden nå. Har ikke funnet noen forklaring, kan det ha vært en innvendig defekt i batteriet? Kanskje noen vet mulig svar?
 12. Ø.Trovum

  2.25 eller 2.5 Diesel n/a.

  Hadde en exmil med 2,5na. Sivil kasse med overdrive. Måtte bygge om høyre motorfeste, ellers passet motoren bra. Grei turbil, men ikke til å kjøre forbi andre enn parkerte biler i motbakke.
 13. Ø.Trovum

  Clutchvandring forandring

  Clutchvesken er i ferd med å lekke ut, eller utløserarmen er i ferd med å ryke.
 14. Når du sender 24v gjennom en motstand vil spenningen ut av motstanden variere med belastningen. Derfor må coilens indre motstand være lik den originale motstanden. Da fordeler 24v seg med halvparten i hver når stiften er lukket. Med åpen stift blir belastningen borte, og det blir ikke noe spenningsfall gjennom motstanden og coilen. Elektronisk fordeler kan ikke brukes, men en sivil fordeler er rimelig og fungerer like bra som en militær.
 15. Spenningen bør være ca.12v mellom inn og ut av motstanden og ca. 12v mellom inn og ut av coilen, når stiften er lukket. Med åpen stift vil spenningen måles til 0 v. mellom inn/ut av motstand og coil, og 24v. mellom ut av coil og gods. Coilen må ha samme indre motstand som den originale motstanden.
×