Jump to content
LRforum

Ø.Trovum

LRF Society
 • Content Count

  637
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Ø.Trovum

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Rykkinn

Contact Methods

 • Skype
  steinroisa

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bærum

Recent Profile Visitors

598 profile views
 1. Det sitter en liten fjær inni låsekassen som kan bli litt slakk med tiden. Da klarer den ikke å trekke låsen i lås når det blir kaldt og allt går litt tregere. Hvis du klarer å åpne låsekassen og bytte fjæren med en litt strammere fjær blir nok allt triveligere.
 2. Jeg tenker jo mer på mulighet til å se hvor veien er hen og om det er noen andre foran bilen.
 3. Et reservehjulsfeste på bakdør vil kanskje passe bedre med så stort dekk?
 4. Tett tomgangsdyse kan gi slike symptomer.
 5. Ø.Trovum

  Bakdør

  Jeg har en 98mod 300 tdi. Satte på en pent brukt Exmil bakdør for ca. 12 år siden, like fin enda. Den originale var gått i oppløsning etter 9 års bruk. Måtte bore noen nye hull for å tilpasse, brukte vindu med varmetråder fra originaldør og kastet vinduspusser i søpla.Har ikke savnet bakrutepusser en gang de årene jeg har eid bilen. God Påske !
 6. Har vært plaget med dette problemet på bla. 60talls Opel. Ved å trykke gasspedal helt inn og HOLDE den inne (ikke pumpe) til motor startet , var det mye lettere å starte varm motor, som kanskje var blitt litt rå .
 7. Et ikke helt ukjent problem at strømmen ikke kommer frem gjennom solenoiden, selv om det klikker. Prøv med en startkabel fra kontakten på starteren direkte til + på batteriet. Hvis ikke starteren snurrer da , og du er sikker på at jording er i orden, bør du nok demontere startmotoren og sjekke den nærmere.
 8. T-skjorte fikk vel alle, men var det noen som fikk klistremerke til bilen? Vi fikk vel bare merket som satt på en plate vi stripset foran på bilen. Var dette noe man kunne bestille i etterkant?
 9. Klistremerker fra treffet , blir det sendt ut til alle som var på treffet?
 10. Lime på en platebit med tec7 eller sika e.l. og male den i en pen farge?
 11. Hadde slarkete pitmanarm på min 90 ved splines på sektoraksel. Strammet mutteren og det ble bra i en måned.Byttet armen og det ble bra en måned til. Kjøpte en brukt styresnekke med arm og har kjørt ca. 100000 km. etterpå , fortsatt ingen slark. Hvis splines er slitt må nok snekka byttes for å få det helt bra.
 12. Ser ut til å bli et trivelig treff, som det pleier, men jeg finner ingen informasjon om sanitærmuligheter på treffplassen noe sted. Noen som vet noe? Er det også slik at man må melde seg på alle turer og arrangementer på forhånd? Tidligere har vi meldt oss på dagen før, på treffplassen.
 13. Ø.Trovum

  Knekt bolt TD5

  Usikker på hvordan det ser ut, men hvis du kan komme til med sveiseapparat, kan du prøve å legge en mutter over og sveise fast gjennom hullet i mutteren. Så kan du skru den ut.
 14. Kryssene skal stå rett overfor hverandre. Google kardangaksel bilder, så kan du se hvordan.
 15. Takgjøken var originalmontert på Pv i ca. 1950.
×
×
 • Create New...