Jump to content
LRforum

Ø.Trovum

LRF Society
 • Content Count

  643
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Ø.Trovum

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Rykkinn

Contact Methods

 • Skype
  steinroisa

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bærum

Recent Profile Visitors

809 profile views
 1. Speedometersevice kan muligens lage etter mal?
 2. Jeg leste at originalantennen bør skyves ned til ca. 30 cm. for best dab mottak. Det stemmer veldig bra for meg. (Med splitter)
 3. Høres veldig ut som rusk i forgasseren, kanskje bare i tomgangsdyse.
 4. Opplevde en gang etter overhaling av master at jeg hadde fått en pakning som var et par mm. lenger enn original. Det gjorde at den ikke åpnet for det lille returbillett i sylinderen slik at ikke bremsevesken fikk returnere når jeg slapp opp pedalene. Det førte til at trykket bygde seg opp i systemet og bremsene lå seg på. Det samme som skjer hvis klaringen på bremsepedal blir justert bort.
 5. Paralellstag kan ALDRIG være ferdig innstilt på lengden!
 6. Det sitter en liten fjær inni låsekassen som kan bli litt slakk med tiden. Da klarer den ikke å trekke låsen i lås når det blir kaldt og allt går litt tregere. Hvis du klarer å åpne låsekassen og bytte fjæren med en litt strammere fjær blir nok allt triveligere.
 7. Jeg tenker jo mer på mulighet til å se hvor veien er hen og om det er noen andre foran bilen.
 8. Et reservehjulsfeste på bakdør vil kanskje passe bedre med så stort dekk?
 9. Tett tomgangsdyse kan gi slike symptomer.
 10. Ø.Trovum

  Bakdør

  Jeg har en 98mod 300 tdi. Satte på en pent brukt Exmil bakdør for ca. 12 år siden, like fin enda. Den originale var gått i oppløsning etter 9 års bruk. Måtte bore noen nye hull for å tilpasse, brukte vindu med varmetråder fra originaldør og kastet vinduspusser i søpla.Har ikke savnet bakrutepusser en gang de årene jeg har eid bilen. God Påske !
 11. Har vært plaget med dette problemet på bla. 60talls Opel. Ved å trykke gasspedal helt inn og HOLDE den inne (ikke pumpe) til motor startet , var det mye lettere å starte varm motor, som kanskje var blitt litt rå .
 12. Et ikke helt ukjent problem at strømmen ikke kommer frem gjennom solenoiden, selv om det klikker. Prøv med en startkabel fra kontakten på starteren direkte til + på batteriet. Hvis ikke starteren snurrer da , og du er sikker på at jording er i orden, bør du nok demontere startmotoren og sjekke den nærmere.
 13. T-skjorte fikk vel alle, men var det noen som fikk klistremerke til bilen? Vi fikk vel bare merket som satt på en plate vi stripset foran på bilen. Var dette noe man kunne bestille i etterkant?
 14. Klistremerker fra treffet , blir det sendt ut til alle som var på treffet?
×
×
 • Create New...