Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Ø.Trovum

LRF Society
 • Innholdsteller

  632
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

3 følgere

Om Ø.Trovum

 • Rang
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Rykkinn

Contact Methods

 • Skype
  steinroisa

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bærum

Nylige profilbesøk

547 profilvisninger
 1. Ø.Trovum

  Elektrisk bensinpumpe på serie 3

  Har vært plaget med dette problemet på bla. 60talls Opel. Ved å trykke gasspedal helt inn og HOLDE den inne (ikke pumpe) til motor startet , var det mye lettere å starte varm motor, som kanskje var blitt litt rå .
 2. Ø.Trovum

  "klikk" ved start på seriebilen.

  Et ikke helt ukjent problem at strømmen ikke kommer frem gjennom solenoiden, selv om det klikker. Prøv med en startkabel fra kontakten på starteren direkte til + på batteriet. Hvis ikke starteren snurrer da , og du er sikker på at jording er i orden, bør du nok demontere startmotoren og sjekke den nærmere.
 3. Ø.Trovum

  Landstreff 2018 Påmelding

  T-skjorte fikk vel alle, men var det noen som fikk klistremerke til bilen? Vi fikk vel bare merket som satt på en plate vi stripset foran på bilen. Var dette noe man kunne bestille i etterkant?
 4. Ø.Trovum

  Landstreff 2018 Påmelding

  Klistremerker fra treffet , blir det sendt ut til alle som var på treffet?
 5. Ø.Trovum

  Pirke pirke

  Lime på en platebit med tec7 eller sika e.l. og male den i en pen farge?
 6. Hadde slarkete pitmanarm på min 90 ved splines på sektoraksel. Strammet mutteren og det ble bra i en måned.Byttet armen og det ble bra en måned til. Kjøpte en brukt styresnekke med arm og har kjørt ca. 100000 km. etterpå , fortsatt ingen slark. Hvis splines er slitt må nok snekka byttes for å få det helt bra.
 7. Ø.Trovum

  Landstreff 2018 Påmelding

  Ser ut til å bli et trivelig treff, som det pleier, men jeg finner ingen informasjon om sanitærmuligheter på treffplassen noe sted. Noen som vet noe? Er det også slik at man må melde seg på alle turer og arrangementer på forhånd? Tidligere har vi meldt oss på dagen før, på treffplassen.
 8. Ø.Trovum

  Knekt bolt TD5

  Usikker på hvordan det ser ut, men hvis du kan komme til med sveiseapparat, kan du prøve å legge en mutter over og sveise fast gjennom hullet i mutteren. Så kan du skru den ut.
 9. Ø.Trovum

  Riktig stilling propshaft?

  Kryssene skal stå rett overfor hverandre. Google kardangaksel bilder, så kan du se hvordan.
 10. Ø.Trovum

  VolvoPVblinklysspørsmål

  Takgjøken var originalmontert på Pv i ca. 1950.
 11. Ø.Trovum

  Eksosanlegg

  Jeg kjøper hos EWS.
 12. Ø.Trovum

  Ombygging og godkjenning av bakseter i 90 SVX

  Kan en bil som ikke har vært bygget om fra personbil til varebil, bygges tilbake til personbil?
 13. Ø.Trovum

  Hjulet låser seg

  Hvis du har en liten lekkasje av olje eller bremseveske, kan dette blande seg med bremsestøv og bli til en klebrig masse som gjør at bremsene hugger eller låser seg. Vask godt med bensin eller lignende, så kan det hjelpe en liten stund.
 14. Ø.Trovum

  Batteri levende - DØDT - levende igjen..!

  Dersom det er dårlig/irrede kontakter, vil du normalt oppleve at lamper i instrumentpanelet lyser når du slår på tenningen, for så å gå i svart når du vrir til start. Slå av tenningen, vent litt og prøv igjen og det samme skjer igjen. Når det ikke er liv i lampene når du slår på tenningen er det noe annet som er feil.
 15. Ø.Trovum

  Batteri levende - DØDT - levende igjen..!

  Det samme skjedde med min Defender. 5-6 år gammelt batteri. Startet med kabler og alt ble ok etter litt lading/ kjøring.Etter et par måneder skjedde det igjen, bilen hadde da stått parkert ca. en halv time, startet med kabler, og alt virket ok. Kjøpte nytt batteri og siden har det ikke skjedd igjen. Et par år siden nå. Har ikke funnet noen forklaring, kan det ha vært en innvendig defekt i batteriet? Kanskje noen vet mulig svar?
×