Gå til innhold

Laddy

Medlemmer
  • Innlegg

    73
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Sotra

Laddy sine prestasjoner

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

  1. Noen linker som du kan se på. Ser at ABS- sensorene kan være kresen på riktig avstand til ABS-ringen. ABS ringen må dessuten være hel og ikke for rusten leser jeg. En skriver at: "you need to push the sensor all the way till it touches the ring then the lights will reset them selfs". I tillegg kan du jo prøve å bytte bremselysbryteren du fikk selv om din ser ut til å være ok. http://forums.pigeonwatch.co.uk/forums/topic/265393-abs-light-on-98-freelander/ http://forum.lro.com/viewtopic.php?f=20&t=76447 http://forums.lr4x4.com/index.php?showtopic=75693 Ta kontakt igjen hvis du tror det kan hjelpe med en reset når du har fått prøvd litt flere ting.
  2. Antar du snakker om en 1.8 bensin. Mister du kjølevann? Hvis ja, kan det som står nedenfor være bortkastet (lekkasje enten i kjølesystem og/eller topp) Har du prøvd å lufte systemet? Viktig ikke bare å lufte inn til varmeapparatet, men også på røret som ligger bak motoren og under luftfilter boksen. Du finner nok en framgangsmåte på nettet, men en noenlunde metode etter hukommelsen er ca. som følger: 1. Pass på at det kommer vann uten luftbobler ut av lufteskruen på røret (fjern luftfilteret for tilkomst). Skru til lufteskruen 2. Åpne lufteskruen på slangen inn til varmeapparatet og fyll på vann til det kommer vann uten luftbobler ut av lufteskruen. Skru til lufteskruen 3. Start motoren og la varmeviften gå på max med max varme. Kjør til radiatorviftene starter. Husk å etterfylle i reservoaret. 4. Gjenta om nødvendig.
  3. Jeg kan ta diagnose for deg, men jeg gjør oppmerksom på at jeg kun er "en glad amatør" så jeg kan ikke garantere noe. Har du forresten sjekket kontakten for HDC (under gummimansjetten til gearspaken)? Denne kan gi litt problemer dersom ledningene er brudd i. Hvis du oppgir telefonnummer kan vi avtale
  4. Nå er vel jobben gjort, men jeg hadde ikke noe verktøy til å låse kammene med sist jeg overhalte en topp. Brukte derfor "gamlemåten" med å låse svinghjulet med en stor skrutrekker etter å ha skrudd av et lite deksel. Det går det også Se illustrerende bilder: The crankshaft has to be locked in order for the pully bolt to be undone. To do this, remove the steel cover, located between engine and gearbox to the right of the exhaust manifold. Remove the two bolts shown in this picture, 15mm and 17mm spanners, then the small nut & bolt right at the top (10mm spanners). The earth cable is secured on the lower of the two large bolts. With the cover removed, the flywheel can be locked in the following fashion. Take care not to damage the ring gear. The crank bolt requires a 22mm socket, and you will need a breaker bar, or some leverage to undo it.
  5. Noen som kjenner til om det enkelt lar seg gjøre å montere en bensinpumpe utenfor tanken på en FL1 bensiner som alternativ til den som er montert i tanken?
  6. Husk at bilen din til vanlig er "forhjulsdrevet". Bakhjulsdriften slår kun inn når grepet forran reduseres. Det er altså helt naturlig at forhjulene slites mer enn bakhjulene - som på alle forhjulsdrevne biler.
  7. Hadde samme problem på en FL 2004. Dreier seg sannsynligvis om dårlig jording. Sjekk alle jordingspunkter i motorrommet.
  8. Luftes på vanlig måte har i alle fall funket for meg
  9. Minnekortet settes inn i enheten og brukes til å lagre loggeresulater man ønsker å ta vare på til senene. Man kan lagre data på flere biler og hente fram igjen ved behov. Minnekortet er på 4 Gb. Vet ikke om det er et standard kort som det kan kjøpes flere av.
  10. Vet du om det støtter freelander diesel 1998 Mitsubishi space star 2001 Vw polo 1998 Chevrolet suburban / Chevrolet tahoe: Toyota landcruiser? Dette er noe du må spørre om før du bestiller. Jeg har ikke prøvd på noen biler. Mitsubishi vet jeg generelt er vond da de har lagt inn mange sperrer Ad den jordingsfeil i midtkonsollet. Greide diagnoseverktøyet feks å si jordingsfeil midtkonsoll? Nei, ikke ordrett, men med resultatet fra analyseapparatet og sammen med sunn fornuft og logikk fant jeg ut av det Følger det med noe ordentlig engelsk manual? Ja. Hvordan er det med oppdateringer? Avhenger av hva du vil betale for, men første året er med i prisen. Oppdatering på internett (litt komplisert) Er det forskjellige feilkontaktplugger som følger med? Ja, en bråte forskjellige plugger Kan den feks endre km? Tror ikke det. Bilder
  11. Jeg har brukt Autel Maxidas DS708 både på 2000 modell og 2004 mod 1.8 bensin. Finner kanskje ikke ut alt, men har ikke stått fast enda på de vanlige tingene og på resetting av feilkoder. Kjøpt fra Kina (Aliexpress) for ca kr 6500,- inkl frakt tror jeg det var. Tar over 40 bilmerker - inkl Landrover. Hadde litt problemer med å lokalisere en jordingsfeil i midtkonsollet, men med sunn fornuft i kombinasjon med analyseapparatet, fant jeg ut av det. Når det er sagt, skal jeg villig innrømme at jeg er skikkelig amatør på dette feltet så jeg vet jo ikke hva et slikt instrument egentlig kan og skal gjøre. Men som sagt - hittil er jeg godt hjulpet av min Autel Maxidas DS708. Et av de lokale verkstedene bruker også samme apparat.
  12. Liten oppdatering. Er litt flaut dette. Den mistenkelige lyden jeg lokaliserte til IRD var i virkeligheten vibrasjonslyd fra varmedekselet over eksosmanifolden . Liten oppdatering. Er litt flaut dette. Den mistenkelige lyden jeg lokaliserte til IRD var i virkeligheten vibrasjonslyd fra varmedekselet over eksosmanifolden .
  13. Jeg hadde samme problem, men på førerdøren. Fant ingen ledningsbrudd og konkluderte med at feilen var inne i selve låskassen. Lagde et stag mellom øvre og nedre del av låskassen som vist på bildene. Nå funker låsen helt ok.
  14. Send en forespørsel til amaps@globalnet.co.uk. Der kjøpte jeg sonder til min 2004 mod. Fremre:MHK100840 Lambda Sensor - Pre Catalyst - Genuine MG Rover Bakre: MHK101086 Lambda Sensor - Oxygen Multi Point Injection - Genuine MG Rover 1 x MHK100840 & 1 x MHK101086 Sent international signed post Total £85.00 Regards Andrew
×
×
  • Opprett ny...