Gå til innhold

Harmen

LRF Society
  • Innlegg

    1 838
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Harmen

  1. På nytt konfrontert med min uvitenhet har jeg vært nødt til å gjøre noen justeringer.

    Det er nå 2 sett med deler igjen. Det ene er til Defender med 300 tdi motor og inneholder 2 nye dempere, en EGRventil, 2 rammedeler, og et regremkitt.

    1000.-?

    Det andre er ulikefilter til td5 (for det meste)og originale vindusviskerarmer 500.- ? må hentes (eller forum frakt)

    IMG_20190722_122038.jpg

    IMG_20190722_122307.jpg

  2. Hva som kan passe til en exmil har jeg ikke peiling på, og det er en del ting som jeg ikke helt husker helt heller hvorfor jeg skaffet meg de, Jeg håper noen andre kan supleere litt. Men det er m.a. en dieselpumpe, et stigtrinn, en vannpumpe tror jeg (NY), hjulmuttersett, vindusskinne, diverse filter, tankmåler(NY), låsbeslag til tanklokk (NYTT), fester til baklemkjettinger (NYE), diverse lys, taklampe, solskjermer med delen som hører under taket, baklemhengselfeste, bremsejusteringssett (nytt)?, originalnav fra før frihjulsnav, drivaksel med nye kyss og nipler, 2 paneler til dashbord med tidsriktige brytere/lamper + litt nye pakninger. Retusjeringsfargen er vel egentlig til svart disco og er feil plasert :(

    Med stor sannsynliughet for at jeg hat feil beskrevet noe, Håper dette hjalp litt.

  3. Jeg rydder i garagen og har en del deler som jeg gjerne selger samlet per biltypebilde:

    Hva hver samling er verdt vet jeg ikke, men får jeg et bra budd så selger jeg, i utgangspunktet tenkte jeg sirka 1000 kr bildet.

    Delen må hentes her i Gjerstad på grensa mellom Telemark og Aust Agder

    Er det noe her du kan tenke deg så legg budd i tråden så skal jeg reagere så fort jeg kan.

     

    4 seriebilfelger.jpg

    defender.jpg

    discovery td5.jpg

    serie 3.jpg

  4. SASmin er solgt til en utrolig hyggelig familie på en liten øy øst i landet. Jeg tror øya, og eierne kommer til å kle henne!

    Jeg håper at de nye eierne kan få det like hyggelig i LR miljøet som jeg har hat helt siden 1992! Takk for følge så langt, dette er VBF!!!

  5. For noen få år siden fikk vår yngste datter ktreft og siden har vi ikke hatt tid til å kose oss med SASmin. Det eneste jeg har hat tid til var å forberede ho til EU kontrollene og mellom de er det ikke blitt mange kilometer. det ser ikke ut til at det blir mye mer tid til koseturer med SASmin og jeg har derfor bestemt meg for å selge bilen før den begynner å forfalle igjen.

    Det er sikkert mange meninger om prisen og også jeg er delt, men det er dette den er verdt for meg og under den angitte prisen selger jeg ikke.

    link til Finnanonse: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=151256211

    tråd på LRFORUM:

     

    1.jpg

  6. Det funka bra, takk for tipset. SASmin er flyttet for egen maskin til garagen og er nå klar for mer permanent behandling.

    Neste spørsmål er derfor, betyr dette at releet er ferdig og at jeg må bestille nytt?

    Kan releet demonteres uten å fjerne startmotoren? (Det ser ut til at skruene på manifoilen er blitt et med sine omgivelser og dermed kan de vise seg å bli vanskelige å få opp)

  7. SASmin har jobbet hardt den siste tiden. Trekking av tipphenger med gravemaskin og tunge jordlass. Etter å ha rygget ned en lang bakke og fullt hengeren med et par tonn jord nektet hun plent å starte.

    Jeg har et nytt batteri, alle lamper lyser normalt, dieselvarmer lampa lyser, men jeg hører ingen klikk fra stratmotoren. Jeg har sjekket polene på batteriet og kan ikke kjenne (varme) eller se at det er noe galt der. Lurer derfor på om det er noe med startreleet. Er det en måte jeg kan teste den, noen måte jeg kan prøve å få startmotoren til å svive?

    Tips mottas med takk!

  8. Kambodja er et land med mange ekstremer. Under et opphold i Phnom Penh for en uke siden ble jeg overasket over at det tilsynelatende bare fantes 2 transportmidler, enten tuctuc/moped eller stor super utgave av 4x4 Lexus, Toyota eller aller helst Rabge Rover. Til og med i Stor Britania har jeg ikke sett så mange fine Range Rovere. gallery_2236_610_176121.jpg

    gallery_2236_610_72735.jpg

     

    gallery_2236_610_50018.jpg

     

    gallery_2236_610_285859.jpg

     

    Det som overasket meg mest var at de alle sammen var strøkne og det på tross av den vanvittige traffikken tilsynelatende uten system og regler...

  9. Dersom mitt innlegg formærmet deg på noe hvis så beklager jeg så mye, men hvordan skulle jeg kunne vurdere om min eventuelle henvendelse var seriøs eller ikke når jeg ikke viste hva det var vi skulle snakke om?

    Er det en hemmelig kode i bruken av store bokstaver som jeg ikke har fått med meg?

  10. Det er blitt kaldt og SASmin har krevd å få på vinterkåpa.

     

    gallery_2236_777_674802.jpg

     

    gallery_2236_777_10459.jpg

     

    gallery_2236_777_127797.jpg

     

    I bakparten av hardtoppen er det en rad med hull som følger taket i en rimelig symetrisk formasjon (SASmin's versjon på sexy topp kanskje) de må tettes for at Eber'n ikke skal smelte al snø på tunet. JEg er noe usikker hva jeg skal bruke til å gjøre dette, popnagler eller noe lignende?

×
×
  • Opprett ny...