Jump to content
LRforum

Harmen

LRF Society
 • Content Count

  1,838
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Harmen

 • Rank
  Cured-uncured-cured-uncured a.s.o.

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Gjerstad
 • Interests
  VROOOOOOOOM

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Gjerstad (Aust Agder)

Recent Profile Visitors

1,145 profile views
 1. På nytt konfrontert med min uvitenhet har jeg vært nødt til å gjøre noen justeringer. Det er nå 2 sett med deler igjen. Det ene er til Defender med 300 tdi motor og inneholder 2 nye dempere, en EGRventil, 2 rammedeler, og et regremkitt. 1000.-? Det andre er ulikefilter til td5 (for det meste)og originale vindusviskerarmer 500.- ? må hentes (eller forum frakt)
 2. Ok seriehjul er solgt til Telindor (ta kontakt med meg på pm) Lafte har rett mht til regreim, men hva kittet var til da er jeg usikker på, men siden jeg hadde 300tdi er det nokk slik det var og jeg får stokke om på bildene litt, Takk for hjelpen!
 3. Ser nå at det mangler litt info om bildene som jeg trodde kom med. Bilde 1: Det er snakk om 4 serie felger med gode dekk. Bilde 2: til Defender 300 tdi og abdre med lik ramme Ramme deler fremme og side og to HD dempere som passer til lett løft Bilde 3: div filter og regreimkitt til Discovery TD5 og andre like td5 motorer, originale vindusviskere.
 4. Hva som kan passe til en exmil har jeg ikke peiling på, og det er en del ting som jeg ikke helt husker helt heller hvorfor jeg skaffet meg de, Jeg håper noen andre kan supleere litt. Men det er m.a. en dieselpumpe, et stigtrinn, en vannpumpe tror jeg (NY), hjulmuttersett, vindusskinne, diverse filter, tankmåler(NY), låsbeslag til tanklokk (NYTT), fester til baklemkjettinger (NYE), diverse lys, taklampe, solskjermer med delen som hører under taket, baklemhengselfeste, bremsejusteringssett (nytt)?, originalnav fra før frihjulsnav, drivaksel med nye kyss og nipler, 2 paneler til dashbord med tids
 5. Jeg rydder i garagen og har en del deler som jeg gjerne selger samlet per biltypebilde: Hva hver samling er verdt vet jeg ikke, men får jeg et bra budd så selger jeg, i utgangspunktet tenkte jeg sirka 1000 kr bildet. Delen må hentes her i Gjerstad på grensa mellom Telemark og Aust Agder Er det noe her du kan tenke deg så legg budd i tråden så skal jeg reagere så fort jeg kan.
 6. SASmin er solgt til en utrolig hyggelig familie på en liten øy øst i landet. Jeg tror øya, og eierne kommer til å kle henne! Jeg håper at de nye eierne kan få det like hyggelig i LR miljøet som jeg har hat helt siden 1992! Takk for følge så langt, dette er VBF!!!
 7. For noen få år siden fikk vår yngste datter ktreft og siden har vi ikke hatt tid til å kose oss med SASmin. Det eneste jeg har hat tid til var å forberede ho til EU kontrollene og mellom de er det ikke blitt mange kilometer. det ser ikke ut til at det blir mye mer tid til koseturer med SASmin og jeg har derfor bestemt meg for å selge bilen før den begynner å forfalle igjen. Det er sikkert mange meninger om prisen og også jeg er delt, men det er dette den er verdt for meg og under den angitte prisen selger jeg ikke. link til Finnanonse: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=15
 8. Det funka bra, takk for tipset. SASmin er flyttet for egen maskin til garagen og er nå klar for mer permanent behandling. Neste spørsmål er derfor, betyr dette at releet er ferdig og at jeg må bestille nytt? Kan releet demonteres uten å fjerne startmotoren? (Det ser ut til at skruene på manifoilen er blitt et med sine omgivelser og dermed kan de vise seg å bli vanskelige å få opp)
 9. SASmin har jobbet hardt den siste tiden. Trekking av tipphenger med gravemaskin og tunge jordlass. Etter å ha rygget ned en lang bakke og fullt hengeren med et par tonn jord nektet hun plent å starte. Jeg har et nytt batteri, alle lamper lyser normalt, dieselvarmer lampa lyser, men jeg hører ingen klikk fra stratmotoren. Jeg har sjekket polene på batteriet og kan ikke kjenne (varme) eller se at det er noe galt der. Lurer derfor på om det er noe med startreleet. Er det en måte jeg kan teste den, noen måte jeg kan prøve å få startmotoren til å svive? Tips mottas med takk!
 10. Kambodja er et land med mange ekstremer. Under et opphold i Phnom Penh for en uke siden ble jeg overasket over at det tilsynelatende bare fantes 2 transportmidler, enten tuctuc/moped eller stor super utgave av 4x4 Lexus, Toyota eller aller helst Rabge Rover. Til og med i Stor Britania har jeg ikke sett så mange fine Range Rovere. Det som overasket meg mest var at de alle sammen var strøkne og det på tross av den vanvittige traffikken tilsynelatende uten system og regler...
×
×
 • Create New...