Gå til innhold

LRseries_1

LRF Society
  • Innlegg

    1 085
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av LRseries_1

  1. Bruker diesel stempler og råder,cam og veiv. Må bytte drevet under dieselpumpa pga fordeleren. Tas det mer enn 1.2 mm på toppen må man slipe av under termostathuset og på frontcoveret mot termostathuset.
  2. Bensintopp på diesel går fint. Må bruke råder og stempler fra diesel. Det er forskjell på dim på lagrene til rådene og bolten til stempelet. Hvis dieselsvinghjul blir brukt så må eksos gjøres om på bensin pga starteen til diesel er større. Toppen kan tas av 1.2 mm uten problemer med kompresjon. Cam fra diesel kan også brukes. Med SU forgasser så vil en ende opp med ca 95hk.
  3. De første Pumaene har termo top c. Ikke sikker på om de gikk over til evo 5.
  4. I følge beskrivelsen skal det være bak instrumentene.
  5. The Pink Relay!! To the right behind the gauges/ clocks / dash binnacle there are up to 3 relays – the extreme right is Pink; a Lucas Relay part number YWC10050L . Dim /dip relay.
  6. Bak sikkeringene på torpedovegg skal det være ett relė til lys. Husker ikke helt hvem av de det er,det er orginalt. Har byttet ett par stykker som har vært irret og defekte.
  7. Skal ha en til Termo top C liggende i Bærum.
  8. De britpart greiene er mer plastikk enn gummi. De orginale lærmansjettene må ligge i olje ett par døgn før montering, er noe dritt å montere,men fungerer meget godt.
  9. Har ny Webasto 24v pumpe liggende. Send meg pm hvis du trenger.
  10. Hvilken av mine ligger inne? 80",88" eller 107"?
  11. Tror ikke mine 4 står i lista til klubben heller.
  12. Det er R07 som det er snakk om. https://www.lro.com/blog/news/jlr-classic-to-restore-r07
  13. Kanskje dette kan hjelpe: http://www.accuspark.co.uk/dynamator.htm
  14. Hvis det er til TD5 er det nytt som gjelder.
  15. På defender hentes dieselen via påfyllingsrøret til tanken. https://m.ebay.co.uk/itm/Eberspacher-or-Webasto-Land-Rover-Defender-TD5-Aux-Fuel-Stand-pipe-20300/290779971577?epid=647045231&hash=item43b3d63ff9:g:O6QAAMXQlgtS1qrT
  16. Ved kobling inn på filteret så vil varmeren få for mye diesel når motor går (høyt trykk),og ikke noen når motor ikke går. Filteret sitter etter pumpa på motoren. Webasto pumpe klarer ikke suge drivstoff gjennom pumpa på motoren.
  17. Bestill hos Holden.co.uk
  18. Exmoor canvasene er ikke det de engang var,de har begynt å gå for enklere løsninger og det går utover kvaliteten og passform. Jeg ville ha bestilt fra undercover covers. http://www.undercovercovers.co.uk/
  19. Gul ledning er diagnose kabel for webasto tester. Fjernkontroll kobles inn med egen styreenhet og inn i ledningdnettet til tidsuret.
  20. Mins at hovedakslen må settes sammen og måle klaringene, demonteres igjen og legge inn shims før montering. For å få vekk all slakk. Det er veldig viktig å følge verkstedhånboka nøye.
  21. Prøv å justere tenningen litt og kjør en tur.
  22. Er tenning justert riktig? Er fordeler i orden? Er lyden hele tiden,eller bare i visse perioder/turtall? Har du prøvd å lytte med steroskop for å lokalisere hvor lyden kommer fra? Har du tatt av viftereima og latt motor gå uten? Har vært med på å bytte motor,når det var fordeleren som lagde lyd. Noe vi fnt ut etter 5-6 timer skruing. Lyd forplanter seg,kan være å finne ut av innimellom.
  23. Har ett sett du kan få til selvkost. Kr.1600,- Må hentes i Bærum.
×
×
  • Opprett ny...