Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Sven

LRF Society
 • Innholdsteller

  2 013
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Nøytral

3 følgere

Om Sven

 • Rang
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tar turen over Totenåsen fra hytta ved Steinsjøen og kommer på dagsbesøk.
 2. Trenger å få fraktet en alu-felg til Defender (pakket i kartong) fra Oslo til Son.
 3. Sven

  Ulik info om diff.olje til Defender Puma

  Castrol anbefaler denne til for og bakaksel i tillegg til epx
 4. Sven

  Vellykket samparkering

  To blad SVX 60th anniverary på cc vest i Oslo ikveld - en modifisert 110 til venstre og min orginale 90 (bortsett fra reservehjulsholderen )til høyre
 5. Fredrik har fått mange interessante henvendelser som nå vurderes av regi og foto.
 6. Fredrik har fått mange interessante henvendelser som nå vurderes av regi og foto.
 7. Fredrik har fått mange interessante henvendelser som nå vurderes av regi og foto.
 8. Sven

  mb 500s 91 mod

  Flott bil!
 9. NLRK har fått en henvendelse vedr leie av bil til filminnspilling i Oslo-området neste uke og legger den derfor ut her: De leter etter en Landrover Discovery eller Range Rover til spillefilmopptak. Bilen skal helst være fra ca perioden 1995 – 2001. Ideelt sett blå. Den skal ikke kjøres i scenen, men være en viktig rekvisitt. Disse bilene sier mye om eieren. (Det er noe med trygghet, kvalitet, jordnær). Opptak er 26/7 og 27/7. Om det er noen som har en slik, og kunne tenke seg å leie den ut; kontakt Fredrik Pryser påfredrik@pryserfilm.no eller 90 88 04 75 eller @fredrikpryser.
 10. NLRK har fått en henvendelse vedr leie av bil til filminnspilling i Oslo-området neste uke og legger den derfor ut her: De leter etter en Landrover Discovery eller Range Rover til spillefilmopptak. Bilen skal helst være fra ca perioden 1995 – 2001. Ideelt sett blå. Den skal ikke kjøres i scenen, men være en viktig rekvisitt. Disse bilene sier mye om eieren. (Det er noe med trygghet, kvalitet, jordnær). Opptak er 26/7 og 27/7. Om det er noen som har en slik, og kunne tenke seg å leie den ut; kontakt Fredrik Pryser påfredrik@pryserfilm.no eller 90 88 04 75 eller @fredrikpryser.
 11. NLRK har fått en henvendelse vedr leie av bil til filminnspilling i Oslo-området neste uke og legger den derfor ut her: De leter etter en Landrover Discovery eller Range Rover til spillefilmopptak. Bilen skal helst være fra ca perioden 1995 – 2001. Ideelt sett blå. Den skal ikke kjøres i scenen, men være en viktig rekvisitt. Disse bilene sier mye om eieren. (Det er noe med trygghet, kvalitet, jordnær). Opptak er 26/7 og 27/7. Om det er noen som har en slik, og kunne tenke seg å leie den ut; kontakt Fredrik Pryser påfredrik@pryserfilm.no eller 90 88 04 75 eller @fredrikpryser.
 12. Sven

  Landstreff app

  Det finnes en nettleserversjon også - se NLRK.no
 13. Sven

  Dekktips Defender

  Jeg kjører grabber at i dimensjon 265/70x16 på min puma 90. Behagelig og med lavt støynivå. Fungerer også greit utenfor vei.
 14. Sven

  Medlemskort - NLRK

  Ferie p.t - skal du på landstreff så har arrangementskomiteen oppdatert medlemsliste.
×