Jump to content
LRforum

Sven

LRF Society
 • Content Count

  2,493
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Sven

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pigg? jeg har alltid kjørt piggfritt på min Defender så jeg lurer på hvor mye mer piggdekk støyer?
 2. Avd Øst sin terminliste for 2022 er nå klar. Sett av datoene nå! https://www.nlrk.no/informasjon/nyheter/vis/?T=Avd Øst - terminliste 2022 &ID=26496&af=1
 3. https://www.nlrk.no/informasjon/nyheter/vis/?T=Avd Øst - juleauksjon på Torsetra 20. november&ID=26490&af=1
 4. Er det noen gode alternativer uten pigg?
 5. https://www.nlrk.no/informasjon/nyheter/vis/?T=Kjøretreff i Elvedalen 23 oktober&ID=26469&af=1 Husk følgende til kjøringen: Dryppekar i bilen Brannslukker i bilen Bilen må være registrert personbil med hvite eller grønne skilt Batteriet skal være forsvarlig festet Ingen løse gjenstander i bilen
 6. Men nå er LT2 erstattet med LT3 i 2019. Vektkoden på disse er jo den samme sammenlignet med tilsvarende dimensjon i sommerdekk så hvorfor stivere?
 7. Vurderer skifte til et nytt sett selv. Er nokian dekket kun for pigg?
 8. Den fikk nye sommerdekk denne uken - endret fra general grabber at 265 til BFG all terrain i orginaldimensjon 235/85. Mykere og stillere..
 9. Jeg byttet EGR og det hjalp litt men rensing av sensorene gjorde susen
 10. Jeg fikk renset disse sensorene på min 2.4 tdci og spesielt MAP sensoren var veldig tilgriset. Grunnet til at jeg gjorde dette var mye sort røyk ved pådrag og jeg synes også motoren gikk dårlig og bråkete. Etter rensing er det som en ny bil - lavere støy, sort røyk er borte og det virker som motoren går renere og lettere. Har sjekket turboslanger og de var det ingenting feil med. Tar 15-20 minutter.
 11. Det hjalp å fjerne gørra i MAP og rense MAF. Svartrøyken er borte og det virker som motoren puster lettere - tilfeldig? Neppe!
 12. Nye sommerdekk er bestilt og denne gangen går jeg for BF Goodrich T/A K02 i dimensjon 235/85 etter anbefaling fra kjente. Trodde glidelåsen på bakluka var gåen siden den gled fra hverandre men min bedre halvdel renset den og nå er den så god som ny - trenger åpenbart jevnlig behandling med silkonspray. Har hatt litt problemer med svart røyk og tok derfor ut MAF og MAP i dag for å rense dem. MAP-sensoren var rimelig tilgriset så dritten bare rant av. Får se om dette hjelper
 13. Ok, de er ikke tatt av bilen ennå så det haster ikke. de produsert i uke 37 i 2011 men jeg kjøpte dem fra forhandler våren/sommeren 2012 da vintersesongen var over. Total kjørelengde på bilen siden den gang er 60000 km men det inkluderer kjøring både på sommer og vinterdekk. Mønsterdybde er ca 5 mm men det er vanskelig å måle.
 14. Jeg får snart mine nye dekk og da går disse til resirkulering. ingen som trenger noen ekstra «godkjenningsdekk»? Dekkene har fremdeles godt med mønster.
×
×
 • Create New...