Gå til innhold

Chrisan

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Vestfold

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Horten, Vestfold

Chrisan sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Bilen står hos Bamse Metall i Horten/Skoppum. All henvendelse til tlf: 33046100 eller mail: bamsebil@online.no
  2. Ja jeg sjekker det først. Kompressoren er jo ikke akkurat gratis:) Det går like lang tid hver gang, akkurat som at det er tidsbegrensning på kompressoren. Feilen kommer da umiddelbart når kompressoren stopper. Når jeg sletta feilkoden i stad funket systemet helt fint til jeg stopper og starter igjen. Bortsett fra at kompressoren går lenge og ofte. Etter det er feilen tilbake hver gang jeg starter bilen.
  3. Takk, skal se om jeg kan få sjekka litt. Men hvis det er lekkasje, burde ikke bilen senket seg da? Eller blitt skakk.
  4. Jeg står i Horten. Det er en 05. Discovery 3. Får kjørt med bilen, men ikke senke og heve den. Kompressoren starter ikke før jeg stopper og starter bilen igjen. Da virker alt fint helt til kompressoren stopper.
  5. Kan noen hjelpe meg? Luftfjæringa virker ikke. Får bare kjørt den i normal høyde. Kompressoren går når jeg starter bilen, og går unormalt lenge synes jeg og til slutt stopper den og feilmelding kommer opp. Har fått lest ut feilkode C1A20 som sier "Pressure increases to slow when filling reservoir" Er kompessoren sliten? Trykkføler? Noen som har noen erfaring? Takk for svar.
  6. Sjekk jordings punktet til motoren og batteri. Er ikke sikker, men de fleste moderne biler har sikring til ladinga. Bytta dette på en VW Touran en gang. Kontakten til sikringen hadde brent, men dette skyldtes overlading fra dynamo.
  7. Hvis bilen er chippa kan det være problemet.
  8. Det kommer en skrike lyd, akkurat som at det er noe som slurer. Høres helt forferdelig ut:/
  9. Da har jeg prøvd, men ble ikke noe bedre. Fikk lampa til å slutte å blinke, men kjører jeg brekket på etter "bedding" er det samme problem igjen:(
  10. Chrisan

    22" felger ØK

    22" felger, gjerne med dekk øk. Må passe Discovery 3/4 eller Range Rover
  11. Takk takk:) prøver og ser hva som skjer..
×
×
  • Opprett ny...