Gå til innhold

haldor

Medlemmer
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bergen

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Masfjorden

Nylige profilbesøk

648 profilvisninger

haldor sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Hei! Det har oppstått en ganske svak, litt hul, plystrelyd i min Disco 3 2006 mod, 2.7 motor. Den er ikke der hele tiden, virker som den er der når motoren gir pådrag og farten er over 60km/h. Det kan sikkert være mye rart, ser inne på forumet her at det kanskje kan være eksos manifoild? Noen som har tips/idè? Mellomaksling er skiftet for litt siden.
  2. Supert! Tusen takk for svar:) Så da vil gjerne dette gjøre susen?:https://www.advancedfactors.co.uk/kit621-meyle-premium-track-rod-kit-discovery-3-2005-2009-to-vin-9a496359-left--right-hand-drive-lr010669--lr010670-583669-p.asp
  3. Hei! Eg har fått anmerkning på eu-kontroll : "Slark i indre styrestag og endeledd h.side". Noen som vet hvilke deler eg trenger til dette? D3. 2006
  4. Hei. Har disco3, 2006 mod med grønne skilter. Har noen second hand bakseter på hånd, altså 3-seteren bak. Eg går utifra bilen er originalt 5-seter, skal finne ut av det. Men så lenge eg bare finner ut av om bilen er originalt 5 eller 7 seter, er det noen feller eg kan havne i? Altså om setene eg skal kjøpe er fra en disco 2006 modell, kan eg da være sikker på at de passer? Dumt å få betale og få tilsendt seter og så viser det seg at de ikke passer...
  5. haldor

    Bakseter

    Hei. Til hvilken bilmodell? mvh Haldor
  6. Tusen takk for svar alle i hop:)
  7. Bare et siste spørsmål. Gadget expert, du nevner det er sansynligvis behov for sevice på webastoen. Hvem gjør evt slikt? Vanlig bilverksted eller spesialverksted? Evt kurant å gjøre selv?
  8. Takk for svar:) Men lurer litt på hva det ligger i at webastoen starter ved +5 og nedover? Denne funksjonen må da i så fall aktiveres på et vis. Eg har jo som nevnt webasto montert i bilen min i dag, det sitter iallfall en enhet i motoren som det står "webasto" på. Men tviler veldig på at det er noe som starter å varmer motoren min i dag når gradestokken kryper under fem. Dette er jo bare ønskelig om man skulle trenge bilen. Uheldig om man f.eks er borte en ukes tid om vinteren og webastoen driver å går? Altstå det som eg er litt forvirret på, må eg montere noe, trenger eg noe mere greier for å få webastoen til å starte, eller kan den startes med en bryter f.eks?
  9. Hei. Eg har en D3, 2006, 2,7L. Har akkurat funnet ut det (sannsynligvis) er Webasto installert, så det er jo helt konge. Enheten er plassert øverst og fremst i motorrommet på bilens venstre side. se bilde, stemmer det at dette er Webastoen? Eg har ingen fjernkontroll til denne. Det kan eg jo kjøpe selvsagt. Men er det en måte å slå denne av/på uten bruk av fjernkontroll? Eg finner (foreløpig) ingen bryter til denne noen sted på bilen. Og har webastoen noen funksjon utover å bli slått av/på manuelt? Altså vil motorstyringen også automatisk slå av/på webastoen under gitte forutsetninger? Hadde massevis av startproblemer ved minusgrader i vinter. Så derfor har eg skiftet alle glødeplugger nå, og forventer at startproblemer er borte nå. Men eg ønsker også å kunne benytte meg av fordelene med webastoen. Koster fjernkontrollen flere tusen er eg usikker på om eg vil investere i det. Tenkte at siden den webastoen nå først er der, så må det da være mulig å slå den på uten å kjøpe en fjernkontroll?
  10. Nå har eg skiftet plugger hos Jahrmann. Gikk kjempebra det, spent på vinteren nå
  11. Det er D3 eg har. Tusen takk for kanon gode svar! Alltid imponert over dette forumet, det er nesten en grunn i seg selv til å kjøpe LR.
  12. Skifet glødeplugger på min D3 for litt siden hos Jahrmann. Gikk helt smooth det, fornøyd! Eg bestilte glupeplugger selv hos famous four.
  13. Kanonbra, tusen takk! E det kurant å skifte? Altså vil en bilmekaniker (bekjent med fagbrev) uten spesiell land-rover kompetanse normalt sett kunne skifte dette?
  14. Hei!. Har fått 2 to'er feil på EU. - Slark i styrestag v/s forran - Hjullager h/s forran Tenkte å bestille fra f.eks famous four. Men hva heter styrestag og hjullager på engelsk?
×
×
  • Opprett ny...