Gå til innhold

arildrs

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Egersund

arildrs sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Har et par nye deler liggende hjemme som jeg ikke trenger. RGD500190R - Trailing Arm Link Spindle Rear - MOOG : 200,- LR-ES-5109 - Tie Rod End - MOOG - 160,- LR051856G - Lower Suspension Arm bush - Rear - Lemforder : 200,- /stk LR032644G - Bush Knocle Lower - Lemforder : 200,-/stk RBK500280G - Lower Suspension arm ball joint - Lemforder : 200,-/Stk YWB500220 - Relay grey 4-pin: 50,- Jeg dekker frakt i hele Norge. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=94359229&fks=94359229
  2. Relativt ny og ubrukt verkstedmanual fra Haynes selges. Jeg har ti tommeltotter så jeg lar andre få lov til å skru..... Selges for 170,- inkl porto i Norge.
  3. Har liggende et ubrukt sett med EGR blanking kit til Disco 3 2006 modell. Kjøpt fra Bell Auto Services "i tilfelle"..... Pris er 450,- inkl porto i Norge.
  4. Takker, skal få tatt et bilde av dem. Men det er ikke FYC500040. Christt, takk. Kan se ut som en av disse. Jeg sjekker og kommer med svaret ila uka.
  5. Måtte selvsagt bryte meg inn fra bagasjerommet for å få åpnet bakluka som hadde låst seg. Mange fine forklaringer gjorde at dette gikk relativt greit. Viste seg at selve festearmen hadde brukket (noe som er en vanlig svakhet etter hva jeg har skjønt) Men, når jeg demonterte trim panel på toppen for å få av selve bakveggen så klarte jeg å rote bort ett av metalclipsene.... Uten dette blir det vanskelig å skru dette fast igjen (skruene går inn i clipsen) Er det noen som vet delenummeret, og hvor jeg kan få tak i slike clips (de som sitter inni)?
  6. Etter å ha tatt av det avtagbare hengerfeste som hadde rustet helt fast i tillegg til at låsen ikke var til å rikke (kjøpte ny lås); skulle jeg montere dette på plass igjen. Etter å ha kåla et par ganger (hadde ikke festet den nye låsen siden jeg skulle teste hvilken vei som var riktig) så hørte jeg en "pjoing" lyd og noe forsvant i stor fart rundt i garasjen (fant det ikke igjen) i tillegg til at låsetappen/bolten datt helt ut (se bildet). Er det noen smarte sjeler der ute som har forslag til løsning eller er det kun nytt hengerfeste som gjelder ?
  7. Takker for alle gode tips. Jeg må innrømmet at jeg ALDRI har gjort noe annet med bil enn å fylle drivstoff, vindusspylervæske samt skiftet et visker i ny og ne. Har både gruet meg og gledet meg litt til å komme i gang.... Jeg har nå tatt av dørtrekket, det gikk ganske greit. Jeg så på den wiren som du nevnte Parrafin23 men alt virket tilsynelatende normalt (på bildet er den ute av sporet, men den var i sporet når jeg tok av dørtrekket.) Jeg jokket litt frem og tilbake før jeg klipset på dørtrekket og prøvde igjen. Ingen endring uheldigvis, men det som jeg oppdaget var at selve barnesikringen virket. Men selve låsemekanismen vil ikke alltid gå opp. Når jeg prøver å "lukke" døren ved å ta feks et skrujern mot selve låsemekanismen så klarer jeg tidvis å åpne den igjen fra innsiden. Men når jeg lukker døren helt så klarer jeg det ikke. Når jeg skrudde på barnesikringen så klarte jeg heller ikke å åpne (selvsagt), men som sagt så klarte jeg det tidvis når denne var av.
  8. Eirik, hvordan fikk du dem til å sende til Norge ? Får bare opp at de sender til UK Edit: fant ut av det, sendte bare en Mail til sales@nuts4wheels.com
  9. En liten tilleggsopplysning. Når jeg låser/låser opp med enten fjernkontrollen eller fra knappen på dashbordet så beveger ikke "låsen/tappen" seg (avmerket på bildet) (noe den gjør på høyre siden). Som nevnt så går det fint å åpne døren fra utsiden og den låser/låser opp helt normalt - bortsett fra at jeg ikke får åpnet den fra innsiden.
  10. Det ser ut som om jeg også trenger noe nye, Parrafin23, var det disse du kjøpte ?
  11. Jeg har prøvd mange variasjoner, både å låse og ikke låse innenfra (bak) samt å låse opp fra fjernkontroll, låse opp fra dashbord men uten hell. Det kan virke som om det har kilt seg en plass.
  12. Jeg ble førstegangseier av en Discovery 3 - HSE - 2006 for noen måneder siden og er så langt strålende fornøyd Har dog et problem med barnesikring på venstre bakdør. Uansett om jeg skrur denne av eller på så klarer vi ikke å åpne døren fra innsiden; kun fra utsiden. Er det noen som har vært borti dette tidligere og som eventuelt har noen tips?
×
×
  • Opprett ny...