Jump to content
LRforum

KennethA

LRF Society
 • Content Count

  799
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About KennethA

 • Rank
  Entusiast

Contact Methods

 • MSN
  kenarn83@msn.com
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sandvika

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Sandvika

Recent Profile Visitors

2,605 profile views
 1. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=235144774
 2. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=235143299
 3. Hadde nesten samme problem med min D2. Når jeg satt på tåkelys, gikk tuten og spylemotoren/viskere på. Etter å ha kikket på elskjema viste det seg at alle disse deler et jordingspunkt rett bak frontlyset på venstre side. Mutteren på denne var helt løs, så etter en rens og stramming var problemet borte. Sjekk jordingspunktet som disse komponentene deler.
 4. Er det er orginalblokk eller har den fått tophat liners?
 5. Takk for alle tips så langt. Det blir nok vinterlagring på denne bilen, så har jeg tid til å lete etter donor motor/bil.
 6. Fordi du ikke hadde noen problemer... (survivership bias) Jeg vet om flere som har slitt med belger som lekker, rør som sprenger pga alder og slitasje, kompressorer som brenner og ventilblokker som tygger o-ringer. Jeg skjønner godt hvorfor noen bytter det ut. Til trådstarter, sjekk hva som står på statens vegvesen i vognkortet ditt. Hvis det står under luftfjæring: "ikke oppgitt" så har du to muligheter: Monter fjærer og sats på at det går bra, eller demonter de to bakerste setene og godkjenn bilen som 5 seter og så bygg om til fjærer. Da har du en bil som er etter boka
 7. Hvor bestilte du fra? Med hvilken fraktleverandør? Man kan få stort sett alt her i verden levert på døra innen 12t så lenge man betaler. Fallskjermlevering fra F16 Falcon på en time er kanskje det dyreste så går det nedover fra der.
 8. Ja har hørt noen historier selv og. Finnes det et motorverksted her i Norge som spesialiserer seg på slikt tro? Grei jobb å nappe ut blokka nå og få noen til å montere nye foringer. Om blokka er hel da. Kan jo hende det er en sprekk i blokka og. Jeg har lagt ut en ønsket kjøpt tråd. Hvis noen har en hel bil, komplett motor, long/short block fra et prosjekt som ikke ble noe av så si ifra. Det meste er interressant. Har noen erfaring med v8developments? http://www.v8developments.co.uk/products/engines/long_engines/4.6_litre/performance_standard_heads/index.shtml
 9. Ønsker å kjøpe short/long eller mer komplett motor. Det meste av interresse, men må være i orden. 916nullfire658
 10. Har delt en 4,6 i helga. Diagnosert som "slipped liner". Tydelig kant på merket område. Stempelet er vasket rent av kjølevann. Hva har dere andre som har fått dette gjort? Bilen er for fin til å kastes. Ny shortblock fra Turner? Brukt i Norge? Brukt i UK?
 11. og at flottøren er forskjellig på de forskjellige bilene. Tre typer mener jeg. D2, 90 og 110/130. Pumpa er lik, du kan flytte over armen/flottør.
 12. Tusen takk for tilbudene. Kjempeflott. Vi ser an litt til om det ikke dukker opp noe litt nærmere før jeg tar kontakt videre.
 13. Hei. Ønsker å tegne opp et plan på en 130 HCPU i 3D. Er noen villig til at jeg kan sitte i planet en halvtimes tid med målestokk og notatblokk? Har funnet mye mål og noe 3D på nettet, men ingenting som er skikkelig detaljert. Skal man ha noe gjort skikkelig, må man gjøre det selv Holder til i Sandvika, så innenfor kurrant kjøreavstand hadde vært fint.
 14. Vet noen om COC dokumentet går på Def 110 HCPU orginal eller om det også inneholder info om planet? Denne bilen er vel mest sannsynlig solgt som chassiscab fra LandRover og så er planet bygd av noen andre. https://www.vdocs.eu/faq/certficate-of-conformity-coc/definition-coc/
 15. Du kan enkelt teste luftmassemåleren ved å koble fra kontakten og se om det er noe forskjell. Test om bilen drar forskjellig med eller uten kontakten koblet i.
×
×
 • Create New...