Gå til innhold

olavkm

Medlemmer
  • Innlegg

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Trondheim

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Trondheim

Nylige profilbesøk

1 258 profilvisninger

olavkm sine prestasjoner

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

  1. Bra jobba!! Litt off-topic, men hvordan fungerer den løftebukken til D3? Jeg skal skaffe meg løftebukk og lurer på om jeg skal ha 2 eller 4 søyler.
  2. Virker som det kanskje er noe rusk med http:// -> https://, jeg ser dette i konsollet (bruker chrome). Ser ut som den prøver å navigere i sidene med kun "http://", mens lrforum.com bruker https://. Jeg kan eventuelt bli med å feilsøke mer om det er behov, jeg vet ikke hvem det er som drifter sidene?
  3. Ok, takk for tips. Virker tørt og fint under, veldig bra i forhold til alder. Har sett endel nyere vogner og biler som er mye værre. Skal vurdere å bare rengjøre + et strøk med Owatrol i første omgang.
  4. Ahh, takk for sporet! Tenkte ikke på det, men ser fluidfilm også nevner bobil: https://www.fluidfilm.no/bruksområder/kjøretøy-og-transport Jeg bruker jo det allerede på biler her, så da blir det på bobilen også!
  5. Det gjelder forsåvidt en bobil, men samme på campingvogn der det ligger en treplate i bunnen ned på ramma. Noen som vet hva man bør smøre på denne for å beskytte mot vann og fukt? Bilen er tørr og fin nå, men den begynner å bli noen år, så tenkte det kan være greit å friske opp litt under der.
  6. Kjekt med lys der da, takk for innspirasjon!
  7. Jeg hadde noe lignende, da var det frontruta som hadde løsna i limet i toppen. Fikk fuga det tett. Løsna taktrekket såvidt i framkant, og da så jeg hvor det kom inn.
  8. Jeg hadde problemer med vann inn sist vinter, fant tilslutt ut at det var liminga av frontruta som var dårlig. Vannet kom inn og fulgte taktrekket og ned på innsiden av deksel på A-stolpen og ned i gulvet. Fant vann helt til gulvet ved baksetene. Fikk det tett med å ta av lista over vinduet utvendig og fuge der, ble tett etter 2. gangen jeg gjorde det. Holder foreløpig, men følger med. Lykke til med jakta på vannet!
  9. Da er det vel i praksis denne som gjelder: https://www.roverparts.com/exterior-accessories/tow-hitches-accessories/LR040248G/ Den er spekka for 3,5t. Men stiv pris da.. Og hvordan er det med den og det problemet med slakke i feste? Vil ikke denne være like utsatt som svanehalsen?
  10. Ser bra ut det der da!
  11. Kan du ikke montere den plata bak kroken opp et hakk, så kommer kroken opp (hvis du ønsker det, eller montere kroken i de midterste hullene) og den blir litt mindre lav under?
  12. Hmm, så litt lav ut under bak ja.. Men kan det være at du har denne: https://www.famousfour.co.uk/new_parts/ff_part?part=19630? Virker som det er 2 forskjellige typer som er ganske like, men den ene må bruke den plata (stagene er festet i den), mens den andre kan brukes uten plata og gir litt mer høyde (ser jeg for meg) Fant en tråd på det engelske forumet om dette også, sikker mange flere tråder om det, http://www.disco3.co.uk/forum/tow-ball-height-148386.html "The hitch can be fitted at four heights, 350, 400, 450 and 500 mm." Tror jeg prøver meg på en sånn en.
  13. Jo, det gikk greit. Jeg hekta ikke av hengeren for å sjekke kuletrykket (var litt redd for at det ikke var for mye trykk nedover..). Men gikk fint å kjøre med, så kunne ikke vært så ille. Lå perfekt bak bilen et stykke langs E6 sørover. Men jeg sliter litt med at kula er noe lav på disco-en. Denne hengeren f.eks, som er litt høy, blir hengende ganske skrått slik at bakhjula nesten ikke er i bakken uten last. Orginale dekk for tiden på bilen. Jeg vurderer å bytte hengerfeste. Vil denne bli (mye?) høyere enn den orginale svanehalsen? https://www.famousfour.co.uk/new_parts/ff_part?part=19641 Eller er det andre alternativer? Jeg klæbba forresten litt når jeg tok opp bilen, hadde ikke tatt av sidene på hengeren, så døra på bilen gikk ikke opp Naboen sto å fulgte med, han hadde håpa på litt action. Han kom å tok ned siden for meg.
  14. I går fikk jeg endelig gjennomført, og det gikk greit å få flytta bobla med den hengeren. Sånn akkurat med plass da
  15. Og ting slutter å fungere for bilen klarte ikke å koble til server for å verifisere at du har betalt for den funksjonen du prøver å bruke
×
×
  • Opprett ny...