Gå til innhold

Truls Vikin

LRF Society
  • Innlegg

    1 310
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

3 følgere

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oslo, Korsvoll
  • Interests
    LandRover - Discovery og Serie I
    Ski - bortover og nedover
    Friluft - skog, fjell, bre og topp
    Sykkel - terreng

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo, Korsvoll

Nylige profilbesøk

2 558 profilvisninger

Truls Vikin sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (6/7)

  1. 5 seter, grønt. Gis bort mot henting. Korsvoll, Oslo. SMS 48152650.
  2. Det fungerer nok med justering. Hvis ikke må du skifte bremsesko, og gjør det før ebp-modulen må skiftes. Den ødelegges av å få for mye wire å dra inn.
  3. Jeg har kjørt 70 tusen etter reg.reimskifte på svak type oljepumpehus. Men byttet nå når jeg likevel fikk gjort en del annet arbeid.
  4. Se pm

    1. thespirit

      thespirit

      Hallo Truls,

      Mulig jeg er litt tidlig ute, og at du ikke har fått lagt inn noen PM ennå, for jeg kan ikke se noe i innboksen....:-)

       

      /H

    2. thespirit

      thespirit

      Hallo igjen,

      Fortsatt ingen melding fra deg, men jeg antar at det dreier seg om at du skal selge din D3.

      Den ser jo fantastisk ut!

      Jeg er i høyeste grad interessert!

      Hører fra deg:-)

       

      /H

  5. Håper det løser seg med den. Ellers er nok en gjenganger at girspaken begynner å gå tregt, og bilen tror ikke den står ordentlig i P. Løses enkelt med litt smøring av forbindelsen mellom girspaken og kassa, lett tilgjengelig når girkassedekslet er løsnet.
  6. Hei. Jeg har en Tonga Green D3 2007 som jeg tenker å selge snart. 235.000 km. Den har Prospeed takgrind, hevet luftinntak og lyktebeskyttere. HSE betyr at det meste utstyr er med, største stereo med subwoofer, navi/infoskjerm. Webasto er oppgradert til å fungere som forvarmer (kun motor) og det er DEFA med batterilader, kupévarmer og fjernkontroll i tillegg. 7-seters versjon. Jeg har hatt den i 7 år og har tatt regelmessig vedlikehold (oljer, registerreim, hjullager og andre mangler) selv og satt bort noe. Dvs all historikk tilgjengelig, men ikke alt med stempel. Den har siste 2 år ny dynamo, luftkompressor, -reservoar og 4 helt nye luftdempere, og det meste av fôringer, parkbrems og skiver/klosser foran/bak. Det er noen riper og sår, men den er i teknisk god stand. Selges med nylig B-service inkl registerreim, oljepumpehus, EGR-ventil og glødeplugger og EU-godkjent til april -20. Den er ikke akkurat et prosjekt, da jeg nettopp har hatt en del påkost i forbindelse med EU-kontroll og preventivt bytte av mange potensielt kostbare gjengangerfeil, som oljepumpehus og glødeplugger og luftfjæring er skiftet. Det er 7 år/160.000 km til neste reg.reimskifte. Jeg anbefaler flush av automatkasse ved 270.000 km. Piggfrie vinterdekk er gode, sommerdekk 265/65-18 BFG-AT har noen sesonger men ikke modne for utskiftning. 175.000 er en del penger men synes jeg må ha såpass etter å ha kostet på halvparten siste år. Kan evt selge med takteltet i prisen. Siden jeg får ny bil (Jaguar I-Pace) i september er det ikke hastverk men den kommer på Finn i løpet av våren.
  7. Når crossover ryker «må» karosseriet løftes av ramma. Selve delen koster noen tusen og jobben er ikke gratis. Så bør kanskje vurderes når kassa er ute. Ødelagt crossover gir eksoslekkasjelyd, eksosluft inn i kupeen og manglende trykk til turboen - gjett hvordan jeg vet...
  8. Er det noe du prøver å si, Gaute? 80" blir i stallen, NLRK-kontingenten ble betalt i dag og hadde I-Pace kommet med riktig navn og stil hadde det selvfølgelig heller blitt det (i-Rover, i-Voque eller liknende). Det ble ihvertfall konsernsøster og heldigvis ikke Toyota som frafalne i familien har startet uforståelig misjonsarbeid for... ...om jeg tror jeg kommer til å savne EGR-ventiler, sa du? Ellers takker jeg for innspill om rimelige dekk og felger - ikke bare saltbestandighet på lakken som skal vurderes.
  9. Vil nok gå for noe jeg liker ja. Bilen er dyr nok, omtrent det samme som en Discovery Sport HSE TD4 aut: I-Pace SE er rimeligste ved lansering og bedre utstyrt, 400 HK og 90 kWh batteri. Liker ikke denne som de leverer med bilen til 25.000, så tenkte like gjerne å gå for noe annet. Derav ønsket om alternativer. Men kan hende den vokser på meg. Ellers kan jeg få denne til 10.000 mer. Bedre design, men kunne bruke de pengene på head-up display eller skiboks. ender nok opp med siste originalfelg tenker jeg.
  10. På Landrover har jeg alltid likt originale felger best. Driver nå og bestiller en Jaguar elbil, men liker ikke 18" vinterfelgen til 25 lapper, og 20" felgen koster 35.000! Har noen et generelt og ikke merke-spesifikt krasj-kurs på ettermarkedsfelger/hjulpakker? Hva er no-go og hva er anbefalt? Kunne evt kjøre original 20" sommerfelg og bytte til vinterdekk på denne, finne en heftig 22" til neste sommer. Men det må se bra ut, føles litt eksklusivt og riktig ut til en sånn bil. Er svak for diamond-cut og helt svarte felger. Bildet over viser delvis maskert produksjonsbil med 22" (hvis oppgradering fra original 20" sommerhjul koster 20 tusen). Edit: denne burde kanskje vært i «åpen post», så moderator må gjerne flytte den.
  11. Min har bursdag 20.07. og blir 67 år til sommeren. 16136951. Tror kanskje den er med på lista? Har den noe uvanlige kombinasjonen med parklys i skjermer og frontlykter gjennom ellers heldekkende grill. Ikke eldst, men voksen. Han inni er av de yngste. Ikke åtte ennå (dvs krøking av krok foregår)
  12. 2500 på Tesla X. 750 (!) på I-Pace. (Men mulig mer når endelig typegodkjenning foreligger). Ukjent foreløpig på E-Tron Quattro. Jeg har blitt veldig glad i lille elbilen vår. Prøvde Tesla som ikke gav noen godfølelse. Blir nok kanskje en I-Pace. Denne koster 728 tusen i SE-versjon, med levering til høsten. Billigere S senere. Hadde selvsagt tatt en Discovery Sport på strøm, om det fantes. Kommer da snart en velholdt D3 til salgs. Så får 80” være eneste Landroveren min en stund, for første gang på 15 år.
  13. Har 230.000 på originale dempere, nylig byttet kompressor og reservoar så nå tar jeg demperne også. Forventer at bilen skal bli bedre å kjøre. Synes også de tok seg i overkant godt betalt for kompressor. Begge dempere på samme aksling bør uansett byttes samtidig.
×
×
  • Opprett ny...