Gå til innhold

DMHilmarsson

Medlemmer
  • Innlegg

    60
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Berg/Tromsdalen/Troms

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Kvaløya

DMHilmarsson sine prestasjoner

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

  1. Da har bilen funnet seg et nytt hjem i Bodø.
  2. ...votter, lue og EU godkjent bil. Helst ikke en gammel Defender. Edit: Takk for linken!
  3. Problemet er vel også at det er vinter og ingen orker å kjøre gjennom hele landet - det skjønner jeg godt. Jeg må utsette salget til jeg har fått tak i en starter motor. Si ifra hvis noen har en liggende og vil selge den.
  4. Hei Noen som har en starter motor til en 2,5 NAD liggende? Skal selge bilen, men det ser ut som om han vil bli væranes hos meg. Hilsen, Dennis
  5. Lagt ut på finn. http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=67297618&searchclickthrough=true
  6. Fint bilde! Den er godkjent som 3 seter.
  7. Takk for informasjon om gearkassen! Er nok en LT77. Utløserarmen måtte jeg bytte tidligere i år. Norlines skrev: "Vi har dessverre kun bilfrakt med Hurtigruten per tidspunkt, og den går ikke lenger sør enn Bergen. Vi arbeider med å utvide dette tilbudet, og håper at vi i fremtiden kan tilby å frakte biler lenger sør!"
  8. Jeg tror Norlines bruker Hurtigruta til biltransport. Kan høre med dem hvis noen er interessert. Ja det går an å sette på vanlig tak, men da må veltebøylen fjernes (er sveiset fast). Har fjerna bredderne fordi jeg ikke like dem. Jeg syns ikke at aluminiumsfelger og breddere passer til en sånn bil. Vet no ikke om det er en LT85 eller LT77 girkasse. 80-90km/t i 5. gir går greit uten alt for mye støy, men det er på grensa foråsiesånn... Edit: Kanskje "uffern" eller "f-r-lars" vet?
  9. Hvor langt sørover? Autotransport har rimelig frakt sørover (f. eks. Narvik-Drammen, 2000-3000 NOK), Hurtigruten, kjøre selv (men uten EU da) eller hente med tilhenger.
  10. Jeg skal selge min Land Rover Defender 110 pickup og har tenkt å legge den ut her på forumet først. Kjøpte bilen i mai 2013 hos «uffern» i Hunndalen. Jeg selger Land Rover`n fordi jeg vurderer å finne meg en seriebil: Bytte i en kort Serie II/IIa i god stand kan vurderes. Bilen er en tidlig militær utgave (Irak veteran) som er første gangs registrert i 1991 og kom til Norge i 2008. Den er i generelt god stand og starter både sommer og vinter. Godkjent som 3-seter og med 3,5t tilhengervekt. Motoren er en 2,5 N/A som er pålitelig, økonomisk (cirka <0,9l/mil, blandet kjøring, bruker nesten ikke olje) og går som en klokke. Bilen har svært lite rust og har blitt behandla med linolje to ganger om året. Litt overflaterust her og der (se bilder) men ikke noe alvorlig. Står på dårlige BF Goodrich All Terrain dekk, men følger med 4 gode Cooper vinterdekk med Bestgrip 1200 skrupigg på originale LR aluminiumsfelger. Ellers...følger med breddere, el. vifte, ekstralys, JVC USB-radio, ny «reserve»radiator (uten oljekjøler), masse pakninger, nye bremseklosser, olje – og dieselfilter og diverse småting. Dette har blitt gjort siden 2013: Ny registerreim og Lucas CAV innsprøytning, juni 2013 Nye glødeplugger, luftfilter, olje og filter, 2013, 2014 og våren 2015 Ny radiator, clutch slave sylinder og release fork, våren 2015 Kjente feil: Speedometeret stoppet å virke tidligere i år. Viser 129016 km, men har kjørt cirka 100 mil etterpå. Breddere er demontert. E-vifta er demontert. Litt tull med høyre retningslys. Dårlige skruepigg og gamle helårsdekk. Litt rust venstre døroppheng og dørken og eksosen (bakre del). Mye rust på den der greier som holder tanken (se bilde). Innsprøytninga burde kanskje etterjusteres. Går litt fett. Bilen skulle har vært på EU-kontroll tidligere i år, men har ikke vært fordi jeg ikke bruke bilen. Det som må gjøres for å få den godkjent: Montere breddere, fikse speedometern og retningslyset, kjøpe nye dekk (eller montere vinterdekk, skru ut piggene) og kanskje justere bremsene. Virker som om de bremser litt ujevnt, noe som kontrolløren sikkert kommer til å bemerke... Bilen står i Tromsdalen, forsikret, med skilter på men uten EU. Bud over 40000 NOK
  11. Gimsøy? red. neida, d e utenfor Sommarøya.
×
×
  • Opprett ny...